Inlägg från: BrudSommar2006 |Visa alla inlägg
  • BrudSommar2006

    Lös biljett till barnkarusellen!

    Hm, jag har inte fått Telis mail än, jag får väl vänta helt enkelt.

    Möjligen kan jag få i Iris fullkornspasta, får själv tvinga i mig det, men bulgur och annat sånt går bort tills hon har lärt sig äta bättre med bestick så då får jag laga två olika saker, suck. Verkar lättare att utesluta sånt helt.

  • BrudSommar2006

    Telis, jag har fortfarande inte fått ditt mail, jag förstår ingenting. Jag har tom skickat ett mail till min privatmail från min jobbmail ifall att det skulle vara något strul men det kom fram. Jag mailar dig min jobbmail så kanske du kan prova igen?

  • BrudSommar2006

    Åh, tack Telis, nu kom det fram på en gång! Märkligt, jag hann bli riktigt nyfiken. Tänk att vi har ett nytt album, tjoho. Stora applåder till Telis!

  • BrudSommar2006

    Fast till privatmailen har det fortfarande inte kommit, mystiskt. Har letat bland spamen också men icke.

  • BrudSommar2006

    Vad jag sitter och fryser! Dricker en massa te men nu ger jag upp, så fort koppen är tom är det ju lika illa igen och sedan får man bara springa på toaletten istället. Måste skaffa fler varma koftor, hemma är det ingen fara men på jobbet. Men vänta, jag har ju ett extra element.

    Ah, ett knapptryck och massa bränd doft senare - värme!

    Maken och mina föräldrar kräver en önskelista, stress!

  • BrudSommar2006

    Ha! M. Piriformis, päronmuskeln, ursprung invid sacrum (korsbenet). Detta är numera mitt ämne. Fast inte har jag mindre ont för det, blä.

  • BrudSommar2006

    Mrs B, men har ni snö! Ni har snö och inte vi! Vart är världen på väg, i morse kunde man se lite vitt på gräsmattan om man använde sin fantasi men nu tror jag inte ens det går att hitta något vitt om man så letar med förstoringsglas, var är snön!!!

  • BrudSommar2006

    Cicci, åh nej, har Victor blivit smittad av maken? Är det bara du kvar nu då, hoppas att du klarar dig. Stackars Victor som åkt på så mycket.

  • BrudSommar2006

    Vicks blå, urk, nej det blir inget av med det här inte.

    AM, hur är det med Livia?

    Fick äntligen tag på sjukgymnasten jag blev rekommenderad av läkaren och fick en tid den 7:e januari! Det är ju så långt dit så de sex till åtta veckor som jag har på mig att stretcha musklerna medan kortisonet verkar ju nästan har gått när jag väl får komma dit, suck. Får nog hitta en annan sjukgymnast och chansa men har inte riktigt tid att undersöka just nu.

    I helgen är det lek & plask, namngivningsceremoni kombinerat med adventsfika hos min bror och sambo och så julbord med present till barnen, tomte och julsånger på Nygårds värdshus ute hos oss på söndag. Fullspäckad helg alltså.

  • BrudSommar2006

    AM, ja det heter något speciellt som en sjukgymnast ska vara specialiserad på, en förkortning på tre bokstäver, men jag skrev inte upp den! Jag skrev bara upp stället jag tänkte ringa till eftersom jag inte fattade att det var så lång väntetid. Men nu har jag tänkt att jag får chansa och gå till någon annan så nu har jag bokat tid hos en annan, förmodligen helt vanlig sjukgymnast, i Täby. Orkar inte åka in till stan så jag letade här i Solna och i Täby. Där har jag tid på torsdag, först ska jag till tandläkaren så jag hoppas att det inte blir några förseningar där. Det var ont om tider innan jul och jag vill ju börja nu. Har dock kvar tiden hos den "riktiga" sjukgymnasten på Täby sjukhus.

Svar på tråden Lös biljett till barnkarusellen!