Inlägg från: BrudSommar2006 |Visa alla inlägg
  • BrudSommar2006

    Lös biljett till barnkarusellen!

    När jag kom hem från jobbet så har maken och Iris hittat stora blockljus på Åhléns och tänt lyktan som lös så fint lagom tills jag kom hem. Sedan hade de hittat två jättefina julstjärnor i lampaffären i centrum också.

    Lapinette, ni har ju inte provat den här metoden förut, kanske den inte var lika effektiv som långa metoden för er då men det behövs ju bara ett finfint som sagt.

  • BrudSommar2006

    EA, jag förstår dig precis, jag har ju ett gynbesök inbokat om ett par veckor men det hela bygger på att mensen inte blir för sen för då får jag boka om. Jag har haft en hyfsat jämn cykel de senaste dagarna så när jag bokade räknade jag på att det blir på dag 29 senast men börjar det bli uppåt en 31 dagar som jag haft ibland så får jag bergis boka om. För dig är det ju ännu värre förstår jag som inte har den blekaste.

    Koko, vad hände med stackars kissen? Trist att ni varit sjuka också, hoppas ni piggat på er nu.

    Cicci har väl åkt ner till sina föräldrar ett tag om jag minns rätt? Eller var det nu hon skulle börja jobba? FruLlan kanske är datorledig, hon verkar ju vara det ibland. Vickan brukar ju titta in en sväng på kvällarna och var är Nenne ja!? Kanske har hon ingen dator än i samband med flytten?

    Lapinette, är det under dagen idag de ringer om det inte blir något? I så fall är det nästan ingen idé att ringa då för har de inte hört av sig så har det gått bra? Tur att det inte är snö och halt så att ni kan ta bilen i alla fall.

  • BrudSommar2006

    Ja hur har det gått för Omsan?

  • BrudSommar2006

    Hej AM! Hur mår du? Inget illamående? Inga cravings? Hur många namn har maken strukit från din namnlista? Är ni verkligen helt säkra på att ni inte ska klicka på länken era galningar?! Här har ni en som ju betalade för ett extra UL bara för att få veta och ni får informationen serverad...

  • BrudSommar2006

    Har just smort in händerna med handkräm så tummarna glider lite, speciellt i kombination med tangentbordsknatter men det ska nog gå bra! Vem var det som sade att man bara ska hålla en tumme för två betyder otur? Kan någon tala om för mig hur många tummar jag ska hålla för nu sitter jag här och blir alldeles nervös.

  • BrudSommar2006

    AM, vad trist! Var det ett speciellt märke som bara fanns i just den affären som du är ute efter? Det går inte att hitta på nätet?

  • BrudSommar2006

    AM, trist att de lägger ner din favoritaffär! Helst tror jag att jag vill ha en till tjej men om det finns minsta chans att slippa illamående med en kille så skulle jag rösta för det! Dessutom vore det ju roligt att ha en av varje. Sedan vore det ju bra om vi kunde återanvända Iris alla kläder...Det här förutsätter ju förstås att jag alls kan få fler barn.

  • BrudSommar2006

    Inga cravings och inget illamående förresten, vad skönt det låter!

  • BrudSommar2006

    Oj AM, vilket elände med matförgiftning, är du helt säker på att det var kroppkakorna och inte någon annan magsjuka du åkt på?

    Liten, barnvakt på nära håll och hjälp att hämta och lämta på dagis någon dag i veckan är värt så otroligt mycket så modellflyg går inte ens att fundera på i samma mening, säg det åt maken!!!

    Nu är Lapinette iväg redan, hoppas att det går bra, fast varför skulle det inte göra det.

    Nenne, vi har samma problem med för mycket möbler/saker fast vi flyttat från lägenhet till hus men planlösningen är helt annorlunda så vi använder inte ytorna på samma sätt.

Svar på tråden Lös biljett till barnkarusellen!