Inlägg från: BrudSommar2006 |Visa alla inlägg
  • BrudSommar2006

    Lös biljett till barnkarusellen!

    AM, ägg i kylen, men så smart! Så enkel och ändå så omöjligt för min hönshjärna att räkna ut.

    Igår gjorde jag riktigt onyttig tjockpannkaka till middag för första gången, var tvungen att ringa mina föräldrar för att få receptet, trodde att Iris skulle bli glad men hon bara spottade ut och bad att få en banan istället! Den enda som blev nöjd med den middagen var maken.

  • BrudSommar2006

    Telis, har du gjort ett nytt album, det är ju fantastiskt! Kan vi skicka bilder till dig alltså?

    AM, mår du bättre idag? Ingen annan som är sjuk?

  • BrudSommar2006

    Jag får se vilka böcker mina föräldrar kommer med, de har visst fått ett par stycken av min bror som är hälsofreak och tycker att de borde börja äta nyttigare! Är tveksam till om de ens öppnat böckerna...

    Fast mina föräldrar är inte så jätteonyttiga ändå faktiskt och i alla fall mamma motionerar rätt mycket med sjukgymnast, vattengympa och simning och så. Det är lite pinsamt med mammas alla besök hos sjukgymnast och massage och allt hon måste gå på för hon var nämligen ute och gick med vår hund när han drog till lite och det var allt som behövdes för att hon skulle halka på en isfläck och bryta axeln, den högra till och med. Det här var några år sedan men hon blir liksom inte riktigt symptomfri.

  • BrudSommar2006

    AM, Iris har inte heller varit frisk särskilt mycket sedan hon började på dagis, suck. Märkligt nog är det bara magsjukan som jag direkt kan relatera till dagis, alla andra gånger har ingen annan på dagis varit sjuk.

  • BrudSommar2006

    Iris vägrar äta ägg men det är iofs ganska mycket hon inte gillar.

    Vad det gäller att sluta äta kolhydrater så inbillar jag mig att det jobbiga är att jag ändå måste laga det till Iris och maken.

  • BrudSommar2006

    Nu har jag mailat dig Telis.

    Oj, borde jobba lite men det här var ju roligare.

  • BrudSommar2006

    Lapinette, jadå, det blir säkert inte omöjligt, jag får sätta mig in i det och sedan planera maten lite bättre.

    AM, Livias symptom låter inte riktigt som hennes variant av magsjuka väl?

  • BrudSommar2006

    Apropå ägg så tycker jag inte om gulan, äter jag kokt ägg så äter jag bara vitan. I omelett eller äggröra när allt är blandat så går det bra.

  • BrudSommar2006

    FruLlan, har granförsäljningen någonsin startat vid första advent! Tror aldrig att jag sett det, den brukar ju inte starta förrän närmare Lucia.

Svar på tråden Lös biljett till barnkarusellen!