• _koko_

    Lös biljett till barnkarusellen!

    muggles - Sötis, men hur kramas du om det låter sådär??? Tack, du gav mig ett leende på läpparna!

    Liten - Tack!

    FruLlis är bortrest den här veckan!

  • _koko_

    Jag visste att jag skulle må bättre när jag kom in hit, men att ni skulle svara så snabbt... TACK, vilken tur att det är några fler som var tidigt på jobbet idag och hade tid att kika in...

  • _koko_

    Liten - Hua, det vet jag inte hur jag hade klarat! Eller klarar det gör man ju, men det är ju inget drömläge direkt.
    Inser att det är tur att conny fortfarande inte går och lägger sig förrän halv 9 på kvällen, Jag hinner ju faktiskt få en hel del kvalitetstid med honom när jag kommer hem.

  • _koko_

    piggis - Hihi, då fick jag en ny anledning att vilja träffa mugglan. Måste ju få prova en sån där kram!

    P-medel undrar jag verkligen hur jag ska göra med när det blir dags för det. Just nu känns det som att jag aldrig kommer behöva det, barn verkar det ju inte bli ändå (just idag tycker jag att jag får känna så, i morgon ska jag komma ihåg att det bara är försök två), och jag har sagt aldrig mer hormoner eftersom jag inte hittat några som jag inte tappar sexlusten och humöret av, men samtidigt har jag aldrig mått så bra som när jag var gravid - med kroppen full av hormoner... Det var ju å andra sidan naturliga hormoner, så det går nog inte att jämföra... Håhåjaja, den dagen den sorgen.

  • _koko_

    piggis - Glömde säga:

    Hihi, jag har varit med på tv en gång som "bakgrund". Blev filmad på gatan (de filmade alltså bara en gågata och där råkade jag gå) och sen råkade jag se en repris av något debatt-program eller plus eller nåt typ ett halvår senare, och då visade de just den snutten när jag var med i ett inslag. Otroligt sjukt att se sig själv på tv utan att veta om det i förväg, och dessutom i ett sammanhang som man inte hörde till.

  • _koko_

    Ååååh, nennegumman, inte du också...

    Kan vi inte stämma henne? Olaglig spridning eller nåt? Jag känner en massa jurister, kan säkert få dem att påverka lagstiftningen!

  • _koko_

    EA - Det beror enligt vår (tidigare, jag har nyligen sparkat honom) husgud JÅ (en gyn här i sthlm) på att progesteronnivån sjunker och man börjar därför spotta innan mensen kommer igång ordentligt. Prog-nivån ska sjunka om man inte är gravid, det kickar igång mensen, men om man börjar spotta i förväg betyder det att proget sjunker "långsammare", men börjar tidigare. Typ.
    Jag tror att det är något fel om man spottar så tidigt som jag, speciellt eftersom det bara händer när vi prickat äl.

    Om du har hyfsat jämn cykel och brukar spotta skulle jag vara försiktigt positiv om de uteblir.

  • _koko_

    EA - Jag har spottings 5 dagar innan mensen kommer igång och som sagt bara när vi prickat äl, om det ger lite perspektiv?

    lappis - Aha, ja, det finns ju bevisligen alla varianter... Det kan vara tecken på tidiga missfall pga för låg prognivå, men då ska man enligt JÅ plussa först, vilket ju låter rimligt.

  • _koko_

    MSW - TACK!!!

    Helt rätt ang slemhinnorna förresten, jag var sååå skör medan jag ammade, nu är det helt annan business.

  • _koko_

    nenne - exakt, VARFÖR?????? Förutom att jag undrar över om det kan vara ett tecken på något är det ju inte särskilt kul att blöda i två veckor varje mens... Även om det bara är lite första veckan känner man sig ju inte särskilt fräsch!

    BS - Håller verkligen med om att det är skumt. NÅGON borde plussa den här månaden, så många vi var! Men vi har fortfarande EA kvar...

    cicci - Ja, säkra perioder känns ju väldigt säkert nuförtiden faktiskt.

    MSW - När vi var i italien i somras fick conny (5 månader) bada i poolen med oss. Vi var försiktiga och såg till att han inte svalde något vatten och duschade av honom direkt efteråt för att han inte skulle ha kvar klorvattnet på huden. Han ÄLSKADE att bada.

    AM - Aj, riktigt dålig tajming! Kram från mig också, tänk vad skönt när morgondagen är över.

Svar på tråden Lös biljett till barnkarusellen!