• _koko_

    Lös biljett till barnkarusellen!

    Och ore är ju kvar förstås också!

  • _koko_

    (att vi var försiktiga med conny berodde förresten på att vi var i italien och hade privat pool som vi inte alls visste hur de renade annat än att det luktade klor )

  • _koko_

    En sån här tänkte vi köpa med till thailand:
    www.lekmer.se/leksaker/Flythj%E4lpmedel/Swimpy%2C_badstol%2C_small_0-1_%E5r%2C_0-11_kg

    Självklart kan man inte lämna barnet i den, men vänner till oss hade en sån i italien i somras till deras lite äldre dotter och hon älskade den!

  • _koko_

    Cicci - Du är så söt som googlar!

    Från FASS:
    "Graviditet
    Fall av maskulinisering av kvinnliga foster har beskrivits efter användning av noretisteronacetat under första hälften av graviditeten. Använd därför inte Primolut-Nor under graviditet annat än på bestämd ordination från läkare."

    Så jag hoppas verkligen inte att folk som vill bli gravida använder det... Vet att JÅ nämnde gulkroppshormon (vilket det handlar om i det här fallet), och att man inte skulle ge det när man försökte bli gravid, men han förklarade inte varför.
    Crinone, däremot, som man får vid ivf, innehåller progesteron, vilket är det jag tror på. Men jag ska nog vänta en eller två månader till innan jag attackerar sjukvården igen. Och då blir det Odenplan, cicci!

  • _koko_

    Åååh, telis, det låter klart intressant!

    nenne - Ja, crinone känner jag inte att det är någon risk med, det enda som kan hända är att man skjuter på mensen eftersom man tillför progesteron, som gör att kroppen kan tro att den är gravid. Jag skulle nog ta fram till bim och sen sluta.

    Lunch, men det här måste vi prata mer om sen!

  • _koko_

    muggles - Tycker såna ringar verkar läskiga på så små barn, kan de inte slinka igenom liksom? Men priset var ju klart bättre!

    Jag gillar saddle & sabre på tegnergatan, men det förutsätter att man gillar kött.

    muggles - Jag skulle göra väldigt klart för chefen (gärna skriftligt) att ni är underbemannade och lista det som inte hinns med. Då har du gjort det du kan och har dessutom ryggen fri.

    nenne - Hur ofta går du på toa just nu? Tror vår receptionist börjar undra vad jag håller på med(hon sitter precis vid toaletterna, vilket inte är lika otrevligt som det låter)... Man hoppas ju in i det sista, kanske har det slutat blöda?

  • _koko_

    EA - Glömde! Ja, vi ska till Thailand i januari, ska bli sjukt skönt! Har varit där 2 gånger förut, men inte dit vi ska nu. Bangkok är speciellt, känner inget behov av att åka tillbaka, men det är en rätt häftig och annorlunda storstad.

  • _koko_

    Håller med, telis, råraka är ju nästan det godaste som finns! Fast jag gjorde blinier häromveckan, med löjrom, rödlök och gräddfil, nästan ett strå vassare tror jag...

    Vilket påminner mig om ett annat restaurangtips - KGB (malmskillnadsgatan)!

  • _koko_

    nenne - Jag behöver inte muffa heller.

    EA - Hint: Det klassiska barnfamiljstället på fastlandet som tsunamin gick hårdast åt.

  • _koko_

    BS - En halv barnalbyl ekar i mitt huvud, kan det vara det?

    AM - Var gick du och lasrade mustaschen? Tänkte ev göra ett nytt försök med min bikinilinje nästa år och vill ha rekommendationer, förra stället jag gick till lurade av mig mycket pengar...

Svar på tråden Lös biljett till barnkarusellen!