• _koko_

    Lös biljett till barnkarusellen!

    Det blev precis som jag trodde, nu är mensen här. Känns rätt ok, jag hade min deppdag igår.

    Däremot känner jag mig lite stressad, varje gång mensen kommer får ju endon en chans att växa och komma tillbaka...

    Men nu ska jag åka till jobbet, ville bara rapportera så ni slapp sitta o hoppas.

  • _koko_

    Jag gör som Mrs B:
    Konserverade körsbär - BLÄ!
    Glögg - MMMMMM!
    Frukt i mat - Som flera andra, funkar ibland, dåligt ibland. Och apropå det och 80-talet så är jag löjligt förtjust i böcklinglåda med banan, tomat och grädde som ätes med potatismos.

    Mrs B - Tråkigt att malte fortfarande kräks, men skönt att han är på bättringsvägen iaf. och grattis till dagisplatsen!

    AM - Vad skönt att det är över nu!! Tycker du gör helt rätt i att parkera på soffan ett par dan nu, säg till om jag ska komma förbi med vindruvor.

    Liten - Nu kan man ju skratta åt tårtan, men jag förstår att det inte kändes jättekul då.

    Page - Härliga tider! Hoppas att det fortsätter åt rätt håll nu, och vad skönt att ni kan börja leva som vanligt!!!

    Cicci - Låter mysigt, är impad av att du tar dig ut i alla väder! Är själv dålig på det, fast när jag väl är ute bryr jag mig.

    sweet - Heeej!!!

    Gooooosis?? Hoppas såååå att det gått bra på äggplocket idag! Fast du kanske ligger och sover nu, som jag gjorde efter mitt ÄP?

    Ego:
    Fick nästan panik under frukosten i morse eftersom jag fick sån mensvärk, kände att nu är endon tillbaka, det är kört för alltid. Packade ner värktabletter men har ännu inte tagit någon, och det gör faktiskt mycket mindre ont nu. MEN, Telis, jag vill jättegärna ha ett paket crinone till nästa försök, för nånstans känns det som att det brinner lite i knutarna nu...

  • _koko_

    Körsbär: Vi fick bara 4 i år, men nästa år ska jag frysa några åt dig AM.

    Galna Män: Läste i en av de äldsta trådarna att jag utnämnde mig själv(?) till tantlönnmördare, jag kan nog tänka mig att utöka mitt cv med galna män också, säg bara till Page. Otäckt hur som helst, hoppas du kan slå lite vett i myndigheterna om du får chansen.

    nenne - Vill inte tänka på ivf ännu, mest för att det är så dyrt. Har enfaldigt nog trott att vi har en chans att lyckas själva nu, och vill tro det ett tag till. Och det är 14 dagar sedan min förmodade äl idag, jag räknade med extra lång lutealfas när jag skrev bim på fredag. Och du hade förmodad äl 2 dagar efter mig (eller var det inte på fredagen?), därav min fundering om din alltför tidiga mens.

    EA - Beklagar din mamma. Det är alltid hemskt när någon går bort, men extra tråkigt när det händer i förtid.

  • _koko_

    AM - Tur att conny inte kan prata då, för han försökte klättra upp för vindstrappan igår (sambon var på vinden), och trillade ner, vilket resulterade i 2 snygga blåmärken i ansiktet och ett litet sår på underläppen. Han ser rätt misshandlad ut, stackarn...

  • _koko_

    Lappis - Två, så det är ju en fjärt i rymden, men med tanke på endon känner jag mig ändå stressad över det.

    Knäppt med medicinen! Kommer ihåg när jag ville hämta ut en burk b-vitamin (som jag har på recept) i förtid. Av någon anledning hade min läkare begränsat receptet så jag bara fick hämta ut en i månaden (tror jag det var). Jag skulle resa bort och pillren jhag hade skulle inte räcka tills jag kom hem, så jag vill hämta ut en ny lite för tidigt, typ några dagar. Tanten envisades dock med att jag var tvungen att få ett nytt recept av min läkare!!! Suck. Ringde läkaren som lovade ringa in ett recept samma dag, men tror ni hon kom ihåg det?? Icke. Nästa apotekstant lyckades jag dock övertyga om att jag skulle få hämta ut ändå.
    Lång utläggning om något totalt ointressant... Sorry!

  • _koko_

    Ja, det var synd om honom, värsta smällen hittills. Men det gick över det också.
    Otäckt att slå ut båda framtänderna, låter ännu värre att inte slå ut hela, för då måste man väl dra ut det som är kvar, eller?

    Telis - Vi kan väl äta lunch? Jag ska till sturegallerian på fredag, t ex, och hämta ut en upplevelsepresent.

  • _koko_

    nenne - eftersom det är du som skriver får jag genast en MASSA snuskiga associationer så förklara genast vad maken gjorde med ficklampan!

  • _koko_

    Kan man sätta en trappgrind på vindstrappan?

    Lappis - Lyxförpackning, är den inslagen i cellofan med en sidenrosett om då?
    Lovar att försöka slappna av och det kommer att dröja innan vi ger oss på en ivf igen, fast jag kan ändra mig om jag börjar få väldigt ont igen. Nu gick mensvärken över och jag tror det var "vanlig" mensvärk och inte endorelaterat, men när det gjorde som mest ont i morse var det jobbigt. MEN endo-mensvärk går inte över på flera dagar och är ju ligga-ner-i-fosterställning-och-vilja-dö-ont.

  • _koko_

    Förresten, vem var det som hade länk till endo-blogg? Glömde säga att jag gärna vill ha den, kanske telis också?

    Kul med lunch på fredag, telis! Halv 12 är väl en bra tid, bestäm gärna ställe du.

    nenne - mina fantasier var mycket snuskigare än så.

Svar på tråden Lös biljett till barnkarusellen!