• _koko_

    Lös biljett till barnkarusellen!

    Precis, mina och era smycken = våra.

    AM - Jisses, lila och tegelröd låter som en riktigt hemsk kombination! Stackars er som måste vara ha en tillfällig kudde i två veckor!!

    Sambon skulle definitivt gilla ett graceland-bröllop, men nu är det ju MITT bröllop vi planerar.

  • _koko_

    Oms - Jag tycker inte ni är olika alls - båda är ju nöjda med hur långa ni är! Däremot är det ju tråkigt med folk som "tycker synd" om dig när det inte finns någon anledning.

    Näpp, man får inte välja, men jag lovar att ni inte kommer att se ut som julgranar.

  • _koko_

    Liten - Nejdå, inga bridezilla-fasoner, bara lite puffärmar och stora rosetter i ryggslutet.

  • _koko_

    Liten med Mindre skrev 2008-11-26 15:38:30 följande:


    Hmm...varför inte bengaliska eldar i lila och gult, istället för facklor från Grand?
    Där blev det verkligen more is more, men kanske lite för mycket more?

    Izzie - Nä, bröllopsnatt och bröllopsresa har vi inte hunnit till ännu. Grand har vi ju redan avverkat natten innan bröllopet (dvs ni och jag), så det får nog bli någon annanstans tror jag. Förslag?
  • _koko_

    EA - Jag tycker nog det låter plussitivt trots allt, men förstår din skepsis. Det finns gott om plats under deppmanteln, jag överlåter min plats men kan sitta kvar som sällskap, skål!

  • _koko_

    AM - Hahaaaaa, 2000 kunder.

    Ore - Självklart ingår det en brunch dagen efter! Grands dito är ju inte dålig (de hade inte våfflor sist jag var där, men eftersom vi bokar hela restaurangen fixar de naturligtvis det till oss), ska kolla upp specialsviten som liten nämnde.

  • _koko_

    Jag har läst ikapp allt, men kommentarerna blir korta och få. Vår ena katt dog oväntat i förra veckan, och sen åkte både jag och sambon på magsjuka i helgen, så just nu är livet inte rosa.

    Måste bara skicka en jättekram till Lappis!!! Minns tydligt hur ledsen jag var efter vårt äp, och hur sjukligt nervös jag var när jag satt och väntade på att de skulle ringa tillbaka... Hoppas på en till solskenshistoria.

    En bamsekram till BS också, låter jätteläskigt!! Hoppas du har fel... Jag knep rätt ordentligt i början efter förlossningen, men la av efter några månader. När mensen kom igång fick jag plötsligt svårt att hålla tätt vid nysningar osv, så då började jag igen. Nu har jag dock lagt av än en gång, får väl se vad som händer framöver.

    Kramar och tankar till alla!

  • _koko_

    Vad ser jag när jag till slut kikar in idag!!!

    Lappis!!!! Jag visste väl det!!! Då har vi soluppgången, nu väntar jag bara på resten så jag får min nya solskenshistoria. Det SKA ske!!!
    Stor *lycklig* kram till dig och maken!

    AM - Min magsjuka kom väldigt plötsligt och upphörde lika plötsligt (förutom återhämtningen) så vi trodde också på matförgiftning, tills vi fick veta att vi smittat andra... Matförgiftning smittar inte så vitt jag vet.

    sweet - Katten blev påkörd, jättehemskt. Han såg dock rätt ok ut förutom i ansiktet och på insidan av ena bakbenet, så det var väldigt skönt att få klappa honom och ta farväl hemma i lugn och ro innan vi åkte med honom till veterinären för kremering. Men usch, vad vi grät!!!

    Stora kramar till cicci (ovanstående är anledningen till att jag inte hört av mig)! Hoppas du får ordentlig hjälp att bearbeta alltihop. Och att det är uthärdligt på jobbet.

Svar på tråden Lös biljett till barnkarusellen!