• _koko_

    Lös biljett till barnkarusellen!

    Tack för alla tips Liten, AM och mugglan, "tyvärr" kör vi med det mesta redan. Har dock bytt bort linfröoljan from igår eftersom det sätter igång magen (hade jag missat, men borde ha fattat eftersom jag äter krossade linfrön för att få igång min tröga mage... Puckat!), och han raketbajsar. Så nu får han rapsolja i gröten och smör eller olja i maten (har han fått hela tiden). Han äter ju vår mat (eftersom han totalvägrar barnmat - den smakar ju ingenting), och vi kryddar precis som vanligt (utom med saltet då), dvs ordentligt.

    Liten & AM - Precis det jag är ute efter, självklart är det en omställning, varför tog hon inte ens upp det?? Vågade hon inte för att det var sambon som var där??
    Men nu ska jag sluta tjata om det.

    Page - Vilket praktpucko, lider med både dig och din mamma och förstår inte att det finns såna människor. Tycker han låter sjuk på riktigt, psykiskt sjuk alltså. Och säga som han sa om dig och J, det är fullständigt oförlåtligt.

    Ore - Det var nog det värsta jag hört i tvättstugesammanhang!!! Förstår att du längtar till egen tvättstuga.
    Det värsta jag varit med om är att en tant som skulle låna tvättmedel av mig öppnade hela förpackningen (jag hade bara öppnat litegrann för att lättare kunna bära med mig tvättmedlet), och en annan gång var det en som sett snett på bokningslistan och börjat tvätta på min tid för att han trodde den var ledig.

  • _koko_

    Oms - Stort grattis!!! Till er båda.

    Och tack för matinfo. Conny äter 2-3 portioner gröt med rapsolja per dag (mer rapsolja nu), 2*1,5dl ersättning (ska vi öka lite nu), lunch och middag vanlig mat, men det är svårt att säga hur mycket eftersom det inte är barnmat, plus 1 macka m leverpastej (uppdelad över dagen) och ~½ liten fruktdessert efter varje mål.

  • _koko_

    oms - NAN ska ha en 3a för barn över 10 månader, men den har jag inte hittat i butik ännu... Fast välling ÄR ett svenskt fenomen! "Formula", som man ger i resten av världen, är ersättning, dvs innehåller inte spannmål. Det ger man upp till ett år och sen går man över till vanlig mjölk.

    AM - Oj, är du så lång?! Det har jag inte tänkt på. Jag är 176 och har alltid haft problem att hitta kläder eftersom jag dessutom både är smal och har lååånga ben (beninnerlängd MINST 85cm, helst 90 beroende på modell) och armar... Något som jag dock även är glad för, förstås, trevligt att få komplimanger.

  • _koko_

    Mrs B - Precis så är vår vanliga bvc-sköterska, hon är underbar. Funderar faktiskt på att prata med henne om det här...

  • _koko_

    Oms - Eftersom jag inte kan sluta tjata: De jag känner i USA och europa ställer sig helt främmande till välling. Kanske går det att få tag i, men det är inget gemene man ger till sina barn.

    Har läst på om nan3 och vet att det är som du skriver, men eftersom det inte är måltidsersättning vi är ute efter (min uppfattning är: barn över 10 månader ska inte ha måltidsersättning utom möjligen när de är sjuka), utan måltidskomplement känns det som att det skulle passa oss bra.

    Viktnedgången har pågått i två veckor, dvs att få panik över det är ju att gå överstör alldeles.
    Så, nu har jag kidnappat tråden alldeles för länge, FÖRLÅT!!!

    Hur ska jag locka tillbaka frejis, lappis, nenne, mfl??
    VI HAR JU ETT BRÖLLOP ATT PLANERA!!!

    ...Funkade det?

  • _koko_

    AM - Ja, just det, det blir inte så snyggt när man får midjan på plagget vid revbenen, vet vad du menar.

  • _koko_

    Ja, 7 våningar måste vi nog minst ha!

    Min klänning kan jag avslöja kommer från la sposa. Eller förlåt, Lars Wallin kommer naturligtvis designa även den, dock inspirerad av la sposa.

    Och det är faktiskt sant att jag har en pimp-kappa!

  • _koko_

    Hmmm, cake-toppern... Är egentligen ingen cake-topper-tjej, så där måste tärnorna hjälpa till!

  • _koko_

    Ore - Klart det är no limit! Lappis, var är du, du måste ju bestämma både vin och champagne! Det enda du behöver veta är att jag inte gillar chardonnay förutom snordyra.

    AM - Nä, sambon vet inget om planerna, jag ska sammanställa allt och ge honom i julklapp tror jag.

  • _koko_

    Ore igen - NAJJ! Körsbär går tyvärr bort här, chili däremot, gärna en sån som exploderar i styrka i munnen som practical joke.

    Och no limit till trots vill jag göra inbjudningskorten själv, råkar tycka att sånt är väldigt roligt...

Svar på tråden Lös biljett till barnkarusellen!