• _koko_

    Lös biljett till barnkarusellen!

    lappis - var det kanske jag som var blond? Jag är ju blond egentligen...

    Lunchtajm!

  • _koko_

    Galet, jag har JOBBAT hela eftermiddagen?!

    Har nu skickat en bild på conny i julstass till telis.

    Vilket påminner mig - OMS! Jag vill gärna se fler bilder från fotografen!! Tyckte de jag såg på hemsidan var fantastiska och blev väldigt sugen på att anlita till connys 1års-dag. Vågar man fråga vad det kostade?

  • _koko_

    Jag fick jobba för de få korten jag hann ta igårkväll kan jag säga. Han var supertrött och ville inte alls sitta still... Men skam den som ger sig (stackars conny...).

    AM - Nils-Conny är ju ett fantastiskt dubbelnamn!! Upp på listan!

    Liten - Vilka öööögon mindre har!

    piggis - Vad lik A är dig på bilden med kepsen! Supersöt!

  • _koko_

    AM - Conny är ju varken lik mig eller sambon (fast kanske lite lik båda ändå på nåt sätt). Ibland funderar vi på om det skedde någon förväxling i uppsala.
    Jag hängde i en ivf-tråd på FL och vi var 3 stycken som lyckades i uppsala samma dag! Som tur är är inget av de andra barnen mer lik oss än conny...

    Heeej sweet!!!

  • _koko_

    Goud mounning!

    Rulla - Det går! Men det är inte lätt och ibland utlöser det en skrattattack.

    Skit att höja priset på redan bokade resor och sänka på obokade, känns som att lappis får betala för andras resor!

    AM - Ser fram emot min möhippa. Kände förresten till vicks-tricket, men har inte provat faktiskt. Jag njuter så sjukt mycket ändå just nu eftersom det för första gången på flera år alltid är skönt att ha sex... Endon ställde till det så sjukt mycket för mig, det gjorde ont, ont, ont.

    FREDAG idag förresten! Wohoo! Och i morgon blir det årets första julbord, smaskigt! Det betyder att jag måste griljera skinka och göra jansson ikväll, mysigt.

  • _koko_

    Cicci - Hoppas även jag att du slipper, men den som går nu verkar vara extremt smittsam. Minttu är dock ett tips, kanske starksprit i allmänhet funkar? Hmmm, dåligt tips till dig inser jag nu...

    Nenne - Du på rygg, P ligger ovanpå, dina ben runt hans midja typ, rulla runt, och vips sitter du på knä ovanpå honom. "Vips" får tas med en nypa salt, ibland funkar det ibland inte... Vill man kan man ju rulla ett halvt varv till, men då landar man nog på golvet om man inte redan ligger där eller har väääldigt bred säng.

  • _koko_

    Lappis - Ah, en ny dimension till det hele! Fast då är man ju tillbaka där man började, och den ställningen var man ju klar med.

    Mrs B - Har man hittat ett märke som funkar spelar det ju ingen roll vad det kostar eller vad andra "anser" om det!

Svar på tråden Lös biljett till barnkarusellen!