• Lapinette

    Lös biljett till barnkarusellen!

    Och gällande luggdiskussionen så ska jag banne mig ha tillbaka min nästa gång jag klipper mig. Ser inte klok ut utan lugg (har ju litet pekineshuvud och en näsa som petar rakt ut). Helt ok men lång lugg om jag har kort page men min frissa har en förmåga att tycka att min hår ser fint ut varje gång jag kommer dit (alltså INNAN jag klippt mig) och då blir det inte många förändringar.

  • Lapinette

    Oms - Lycka till! Det enda man kan förbereda sig med är att fundera på varför man vill ha jobbet (så man kommer med bra motiveringar) och sen är det alltid bra att kunna tala om varför du tror att just du är bra för det jobbet. Dina starka egenskaper etc. Sen brukar jag ha problem med att jag babblar för mycket ... kommer ut och känner VARFÖR i hela fridens namn sa jag det?

  • Lapinette

    Helt rätt Liten ... Omsan ställ frågor det visar att du är intresserad!

  • Lapinette

    koko - jag är här! men som sagt var jag jobbar lite grann också . Fast fasen vad trött jag blev efter lunch. Det går inte snabbt.

    Är faktiskt inne här och kikar då jag tänkte på Frejis och undrade hur det gått idag. Hon brukar ju inte hålla sig utan testar så jag antar att vi får en rapport senast imorgon. Håller tummarna!!!!

    Och nenne verkar jobba för fullt!

  • Lapinette

    koko - det är pga att jag inte har lugg längre!!! Samma sak händer när jag badar och får håret platt/blött utmed huvudet. Då får jag höra att man ser mina asiatiska drag. Som sagt, ska boka klipptid om några veckor och reda bot på det hela.

  • Lapinette

    Oj, oj vilken komplimang kokisen! Visst ny dimension är alltid skoj men nu har jag varit lugglös sen i slutet av februari. Att ha håret så pass kort gör mig inget men luggen saknar jag.

  • Lapinette

    Oms - det där frågade jag inför min IVF, när jag ändå lämnade en jäkla massa prover hit och dit och den sjuksköterskan sa till mig att tyvärr det står inte här att vi ska kolla detta men det lär du få veta den dagen du är gravid. Tjahaaa... och är kommer den dagen då?

    Varför jag ville veta var pga en kollega till mig som är inne på en diet som gäller för olika blodgrupper. Hon var så in i bängen säker på vilken grupp jag tillhörde. Ville bara kolla om det stämde.

  • Lapinette

    Ja, jag gav ju inte något svar på din fråga utan sällar mig till dem som undrar.

  • Lapinette

    Tror det blir bättre (vädret alltså). Hör inte smattret mot rutan längre och hoppas på att slippa ta upp paraplyt när jag går härifrån om ett par timmar.

  • Lapinette

    AM - jag letade febrilt efter den där brickan när diskussionen kom upp med kollegan. Hittade den när vi rensade ut extrarummet inför renoveringen men tror du jag kom ihåg att kolla vad det stod på den?!!!

Svar på tråden Lös biljett till barnkarusellen!