• Lapinette

    Lös biljett till barnkarusellen!

    Jag har konstig känsla i magen och försöker komma på om jag har kännt så här tidigare. Det kanske är vanlig mensvärk eller... neeej, tycker att det känns annorlunda ... eller??!! Ja du vet, man blir helt enkelt galen på kuppen.

    Annars har de spända brösten blivit mer ospända och inte lika känsliga varpå jag i morse konstaterade att jag INTE är gravid men nu när jag sitter på jobbet och endast går på magkänslan så tror jag nog att jag kan vara det ... .

    Intalar mig emellanåt att IDIOT varför känna efter?! Det är typ försök 30 och varför skulle du bli gravid nu om du inte blivit det tidigare? Varför är jag så jäkla (extra) nojjig denna gång?

  • Lapinette

    Ja, förra månaden började tempen vika nedåt som i dag men min ligger fortfarande på 36,7. Men som sagt har ju bara tempat i 2 månader så jag har inte mycket att jämföra med och första månaden störtdök den direkt på dag 14 men då var den så jäkla upp och ned att den månaden kan jag inte alls lita på. Vad man nu kan lita på när det gäller ens kropp?

  • Lapinette

    Ha, ha AM! Lycka till med dräkten men jag tror inte det blir maskerad ... har nu suttit och studerat mitt tempdiagram och tycker mig se ett samband med förra månaden. Tror nu därför på ytterligare tempsänkning imorgon = mens.

  • Lapinette

    Cissi - den kan likväl droppa imorgon då det är dag 14. Förra månaden visade den dock redan på dag 15 att den var på väg ned men som sagt min temp låg extremt högt igår 36,9 så den har ju faktiskt gått ned något sen igår. Ja ni märker förvirringen hos den lilla kaninen. Usch vill inte ta tempen imorgon !

  • Lapinette

    Jag menar så klart redan på 13 att den var på väg ned (inte 15).

  • Lapinette

    Min lutealfas har varit exakt 14 dagar sen jag började tempa. Med ÄL-stickor så kunde den ibland vara någon dag längre.

  • Lapinette

    Trodde du hade BIM i början på nästa vecka nenne?

  • Lapinette

    gosnosen - såg inte ditt inlägg förrän nu (är ute och googlar på temperaturer ). När har du planerat ÄP?

  • Lapinette

    Vet inte hur det är för andra men för mig är det dagarna innan ÄL som variera inte själva lutealfasen.

    Men koko när har du BIM? Försöker uppdater min lista.

  • Lapinette

    Faaaan, jag kan omöjligt koncentrera mig och jobba! Förstår varför män har högre lön än kvinnor (jag menar om alla är som mig och nojjar sig före BIM och sen när BOM anländt har så jäkla ont att man sitter dubbelvikt på jobbet). Det går ju bort åtminstone 4 dagar varje månad.

Svar på tråden Lös biljett till barnkarusellen!