• MSW

    Lös biljett till barnkarusellen!

    Ni är helt galna, ni skriver juh hur mycket som helst!!!!

    Natten funkade hur bra som helst! Han åt 21.30, 01.30 och 05.30.. Och då ammade han bara!

    Nu ska jag försöka lägga ifrån mig honom (det svåra är att han ska fortsätta sova) så jag jkan borsta tänderna, och kanske tom duscha!

  • MSW

    Förstår mig inte på skidprat (har typ inte stått på några ö. h.) och kan heller ingen tyska så de senaste 10 sidorna har jag inte hängt med alls.... Men sånt är livet..

    ...förutom att nenne fick ett gäng simmare inplanterade *om vi alla kniper ihop livmodern kanske fungerar bättre än att hålla tummarna i den här branschen????) och att du även ska få jobba ett par dagar, det finns ingen chans att de helt plötsligt behöver dig på heltid igen (kanske du iofs inte är jätteintresserad av, kommer inte ihåg vad du tycker..)

    När jag gick ut och gick med sonen kom det en ambulans som stannade utanför grannen.. Iofs utan blåljus, men iaf.. Och när jag kom tillbaka var deras bil borta.. "Frun i huset"s pappa (som också bor där) har varit dålig länge, så jag gissar att det har hänt något med honom.. Tycker det är obehagligt med blåljusfordon, mår lite lagom dåligt av det.. Hoppas att det inte är allt för allvarligt!

  • MSW

    Page: Haha, känner igen det där med att känna sig skyldig.. Blir nervös så fort jag ser en polis (eller polisbil...).. En gång mötte jag en bil som grejade konstigt med lyset, och jag blinkade och när vi kom närmare varandra var det en polisbil och jag höll på att skita på mig eller nått!!

  • MSW

    Lappis: skulle du bra gärna vilja veta va??




    Nädå, förutom lite förtärande av alkohol på allmän plats som minderårig har jag nog inte sysslat med så mycket som borde göra mig nervös..

  • MSW

    God morgon!

    Piggis: Jag är djupt imponerad av ifattläsningen! *bugar*

    Junilejon: Tråkigt med uppsägningar!
    Här sägs det upp folk till höger och vänster också.. Igår kom det fram ett av de större företagen här sa upp en fjärdedel av sina anställda!!
    På något vis tycker jag att det känns skönt att vara mammaledig och inte riktigt behöva bry sig.. (Vaddå? Stoppa huvudet i sanden?? Jag??) Min kompis sambo har blivit uppsagd, de har hus och ska ha barn i april, de är så där lagom glada!

    Här har varit ännu en bra natt!! Matning 21.30, 01.00 och 04.40! Och det är verkligen bara upp och mata, sen somnar han om, dessa två nätter har jag inte ens behövt gå upp för att peta i natten!
    Nu låter det som någon har vaknat!
    Puss på er!

  • MSW

    Oms: inget problem med tumhållning.. vi är vältränade när det gäller det... Roligt att det gått bra så här långt iaf!

    Nu ska jag se om jag hinner plocka i ordning innan syster med barn kommer för att bjuda på fika..

  • MSW

    Hej alla!!

    Låter som brunchen blev lyckad!!

    Här har "vi" fortsatt med bra nätter, vilket är så skönt!! Får se hur det blir nu när vi ska hälsa på kusinen tors-söndag..
    Tror att A har tagit ett steg på utvecklingstrappan.. Då han nu "pratar" mycket mer och även mer aktiv känns det som.. Han är så söt så.. (Vaddå? Partisk?? Nää inte ett dugg!!)

    Har nog inte kommenterat angående ngt mer privat ställe att prata på.. Men jag tycker det låter som en bra idé!

  • MSW

    I min familj är vi syskon rätt bra spridda! fyra syskon där det skiljer 15 år på äldsta och yngsta! Kommer bra överens med alla, men har mest vardagskontakt med mina systrar.. med min ena syrra bråkade jag mycket, mycket med, men det slutade vi med när jag flyttade hemifrån!
    när jag var yngre ville jag ha fyra barn (en son sen tvilling döttrar och sen en son till).. Nu känner jag att tre nog är det jag önskar, om man får som man vill.. Och jag har alltid velat bli mamma ung och få barnen tätt.. (helst innan jag blir 30) Och det känns fortfarande ok, med en hyffsat lätt graviditet i bagaget och en "lätt" (hittills iaf) son!
    Men man ser juh på mina syskon barn (5 o 2½år) att det blir så mycket mer tjaffs och mer omständligt med två!

    Ea&mj: välkommen!

    *håller tummarna för alla som närmar sig bim*

  • MSW

    var och träbade igår, för första gången på typ 4-5 årf... dessutom vägde jag 15-20 kg mer då! finns inte mycket att välja på här, så passet är inte så hårt, men det kändes skönt iaf!

    Dessutom fick juh maken ta hand om sonen själv för första gången, vilket kändes ännu bättre än att träna.. Är juh hans son också!

Svar på tråden Lös biljett till barnkarusellen!