• MSW

    Lös biljett till barnkarusellen!

    jag hade inge tecken på att det inte skulle vara mens på gång.. Hade ont i tjejmagen (brukar jag ha innan mens) och ömma bröst! Det enda som inte var som vanligt var att det kändes som att det kom lite blod, men när jag kollade så var det aldrig något.. Sen var det någon här i tråden som sa att då är du nog gravid, och jag blev nästan ´kallsvettig när jag läste det...

  • MSW

    MrsB: Sorry att jag inte svarat på medelandet! Det vore juh absolut roligt om det gick att få ihop någon gång! Nä vi såg inte matchen.. Ville han ha recension eller??

    Sitter och skriver ut julkort/ tackkort för dopet med en jultomteklädd A.. Såååå söt..

    Vickan: ha så roligt!!

    Och alla andra får en kram, för jag kommer inte ihåg nått mer jag tänkt kommentera!

  • MSW

    MrsB: Du kan hälsa honom att jag inte har hört något negativ iaf.. Och maken jobbar ändå med några av spelarna.. Så jag tror att han kan vara lugn..

    Det elektroniska plåstret verkar juh ganska spännande..! Hoppas som (vem det nu var som skrev) att det är ett steg mot den där gravid knappen!

    Koko: Håller tummarna för bättre nattsömn!

    En gång i natt när jag var uppe och matade visste jag inte om det var andra eller tredje gången jag var uppe (nu är jag ganska säker på att det var andra..).. Gissar att jag blir mindre och mindre vaken medan jag är uppe..

  • MSW

    Cicci: tråkigt med läkaren! Hade en överläkare som gjorde tillväxt ultaljud i slutet.. Han sa typ bara att allt såg bra ut, hade gärna sett att han förklarade vad han såg, då ser man juh inte själv, då bebben är så stor, och dessutom mådde jag så illa när jag låg på rygg att jag kunde inte koncentrera mig på att försöka se vad som visades!

  • MSW

    jag är väldigt glad att jag är så pass ung som jag är, så det känns "lugnt" att strunta i kub och fvp.. Jag hade aldrig klarat ta beslut om vad jag hade velat göra om testet visade att något var fel...

  • MSW

    förresten, vist är det så att alkohol försvinner om det kokas? Ska bjuda gravid kompis på glögg på lördag... och jag sa tillhenne att det försvinner.. Jag ljög inte va?

  • MSW

    och följdfråga.. räcker det att det kokar upp, eller ska det kokas en stund?

  • MSW

    Tack angånde input om glöggen.. Det borde vara lugnt i små välkokade mängder sammanfattar jag det hela då, med stor portion lussekatter och vatten till..

  • MSW

    och am, jag tar också gärna en dm från dig om det skulle vara...

  • MSW

    Hej!

    litet förtydligande så tar jag nog hellre "smällen" om barnet är sjukt än att jag ska ta ställning till att ha det kvar eller inte.. Det jag menade med mitt luddiga inlägg!

    Nu ska vi göra oss i ordning för föräldragrupp!

    Puss!

Svar på tråden Lös biljett till barnkarusellen!