• MSW

    Lös biljett till barnkarusellen!

    Godmorgon!

    ALlt känns fortfarande och För lappis skull!!

  • MSW

    Nenne: Hur gick intervjun??

    Väntar på att sonen ska vakna så att vi kan gå till mammagruppen... Men han är fortfarande förkyld, så det är bra att han sover!

    En vecka kvar till jul hörni! Är allt färdigt? julklappar, julgodis osv?

  • MSW

    Piggan: Låter som en "intressant" snubbe..

    Lappis: Det är juh typiskt att allt skit ska komma samtidigt.. Fast iofs kan det kanske vara bra att må lika dåligt fysiskt som psykiskt.. Det fysiska är juh lite lättare att sätta fingret på och lättare för omvärlden att förstå! Hoppas du frisknar till iaf!

    Ang julen, julklappar är nog allt utom en fixad.. Och det vet vi vad som ska inhandlas (almanacka, det ges bort varje år).. Julgran ska vi nog ut på lördag och se ut och hugga (eller titta på när pappa hugger iaf..)
    julgodis gjorde vi i lördags med ett kompispar.. Men jag är sugen på att göra mer, så att man kan ge bort några burkar i julklapp också.. Får se om det hinns med..
    Julkorten postades i måndags, sen är det juh alla tomtar och julgardiner och så som ska fram..

    Känns förresten lite fånigt att ge julklappar till A, han är juh så liten, så han bryr juh inte sig, därför får han nästan bara kläder (som en del av det är i stl 74 så att han inte kan ha det på ett tag) så det känns som att man ger bort paket till sig själv ungefär.. Men vi tänkte att vi slår in alla kläder vi köpte i Ullared när vi var där.. Sen har vi köpt en lekfilt på ikea och har önskat oss hoppgunga och någon aktivitetsleksak..

    Nu har jag sysselsatt mig med att kränga tillbaks soffklädseln på soffan.. Vi har tänkt tvätta det ett tag, men sen igår blev vi tvungna, då A bajsade genom blöjan på den.. Ett tag efter var det dags igen, och då läckte det på mattan, plus att babyselen fick sig en omgång också! Jaja, så är det, inte mycket att göra åt.. Men när han bajsade på mattan visste jag inte om jag skulle skratta eller gråta!

    Oj då vilket ordbajseri det blev! Jaja, ska försöka hinna med något mer medan sonen sover!
    Puss

  • MSW

    Hej alla!

    af är skit!

    Äldrevården är inte mycket bättre! Dock tror jag att det organisationen som är fel, och inte de som jobbar med de äldre.. Detta grundar jag på mitt semester vick som enhetschef över ett hemtjänst område!

    annars är det fortfarande förkylt här och jag känner mig tröttare än på länge, vet inte om det beror på för lite aktiviteter den här veckan, eller om det beror på att jag under snart fyra månaders tid vaknat minst en gång (oftast 2) varje natt...

  • MSW
    Lapinette skrev 2008-12-18 09:53:52 följande:
    Kaninen är totalt OT idag men kolla in detta hus. w4.objektdata.se/pregen/853/OBJ29163_93452985... Gå in på bilder. Gillar speciellt det sista "rummet" .
    Hahahahahahahahaha.. Ser huset så illa ut invändigt att det är bättre att visa bild på mäklaren??
  • MSW

    AM: inte testat nässköljning, men när jag har hört talas om det har jag aldrig riktig förstått hur man ska göra...
    Annars hade jag kunnat tänka mig att testa...

    MrsB: Hoppas det blir ordning på maltes mage..
    När jag var liten tyckte jag om pannkakskanten mest! Särskilt på första pannkakan.. Detta berodde på att det var mest fett från stekningen där..

  • MSW

    Nenne: NÄR har du tänkt testa då? Eller vill du inte avslöja? Jag testade + den 23 december i fjor.. *tips, bra datum*
    Skönt att intervjun kändes bra! Hoppas du får det! Tänk vad olägligt det skulle vara att bli gravid precis med nytt jobb.. (var ett tag sen vi testade den taktiken juh.... )

  • MSW

    Först håller vi tummarna för jobbet och låtsas att det regnar i "den andra frågan" då!

Svar på tråden Lös biljett till barnkarusellen!