• MSW

    Lös biljett till barnkarusellen!

    MrsB: Vad skönt att något äntligen händer så att det kan bli någon lösning snart!
    *Krama*

  • MSW

    Ore: Vänta på nästa mens (om du klarar det) och kommer den inte så kommer den inte.. Och "bestäm" dig för att du inte är gravid..
    (martyr)! Men kan du inte det så är det lika bra att testa och får det feta minuset isf!

    Tinga: Låter super med maten!

    Hoppas trådträffen är(var?) trevlig!!

  • MSW

    Okey, fyra månader av upphackade nätter är nog vad jag klarar.. Sen blir jag knäpp(are än vanligt)! Inatt när A vaknade för första matningen och jag hade sovit i 2-2½h gick jag upp som vanligt och matade, men jag hade ingen ro för fem öre att mata, satt bara helt rastlös och det kändes som att det kliade i hela kroppen och väntade otåligt på att skulle äta färdigt! När han hade ätit så länge som jag tycker att han minst ska äta (men som han oftast äter en stund till) så tappade han taget (inte omöjligt att det var för att jag nog satt och vred mig..) och då lyfte jag in honom i sin säng!
    Oftast tycker jag det är mysigt att amma även på nätterna (även om jag såklart gärna hade sovit), men inatt kändes det obekvämt och helt fel! Så inatt var jag helt bestämd med att jag ska inte amma mer! Pumpa ut och ge honom flaska ist!
    Iaf, sen fick han komma in till oss och sova, (maken fick hämta, jag orkade inte gå upp igen..), och det fortsatte att kännas obekvämt, även om det blev bättre och bättre!
    Nu är det nog nästan som vanligt igen, men det känns som att maken nog får ta någon matning någon natt snart, helst en hel natt, så att jag får sova..

    Jaja, totalt ego, men behövde skriva av mig.. Maken har inte vaknat ännu, när han gör det för han väl höra allt, även om jag sa till honom i natt "att jag orkar inte" så förstod han nog inte hur allvarlig jag var i kommentaren (just då iaf).. Eller kommer ihåg..

    Nenne: Oavsett om man har jobb nu eller inte finns det juh ingenting som säger att det är så när man äntligen kommer fram i adoptionskön, ska man se helt krasst på det vet man juh egentligen inte ens om man är ihop då!

    MrsB: Skönt med en diagnos, min syrras kille är laktosintolerant, och det känns inte som det är så mycket krångel med, bara jobbigt att laktosfria livsmedel är lite dyrare...

    Bs: Hmm.. Konstigt..? Smittar det då??
    Hur länge till ska ni vara på Öland? Ska du vänta med att söka tills ni kommer hem, eller hitta någon på Öland? (det måste väl finnas, eller måste man ta sig till Kalmar?)
    Ring sjukvårdsrådgivningsupplysningen eller vad tusan det heter!!

    Vi är bortbjudna ikväll, blir bjudna på någon kycklingrätt och baconlindadsparris och vad det nu var mer... Lyssnade nog inte så noga..
    Och sen skulle vi spela spel (BS, ja det är skit kul att spela sällskapsspel)..
    Vi stannar nog inte mycket senare än 12..

    Såå.. Gott nytt allihopa!New Year 3

  • MSW
    New BabyNew BabyNew BabyNew BabyNew BabyNew BabyNew BabyNew BabyNew Baby
    Hittade denna och tänkte att vi kanske har för få storkar i tråden, därför tanten hittar till vissa hela tiden.... Hoppas storkarna följer med in i 2009!
  • MSW

    Tack för input! Jag har det juh ändå hyffsat bra, alltså, vi är juh vakna bara precis och matar sen somnar juh A igen, han är aldrig ledsen (mer än för att tala om att han är hungrig) på natten.. Men sen sover vi juh så korta pass (nu är det högst 3 timmar, innan var det minst 3 timmar).. Och nu räckte det väl tydligen!
    För övrigt vaknade inte han och maken förrän kl 10 idag, så problemet är juh inte att han inte sover, utan att han vaknar lite väl ofta..

    Mat har jag juh så det räcker (men kanske inte att pumpa ur också) men jag har två "portioner" i frysen också, de får gå åt nu någon natt typ fredag, så får maken mata.. Och om han har mjölk till två matningar så min första matning blir 5-7någon gång så gör det nog en väldig skillnad!

    Och jag har funderat på att köpa ersättning och byta ut kvällsmålet till det(eller ge lite av varje).. Men det har inte funkat så bra innan när vi försökt det, han har inte velat ha (men mjölk i flaska går jättebra), men vi får göra ett nytt försök, från när kan man ge den ersättningen för äldre? är det 4månader, eller 6månader kanske?

    Annars har det funkat hyffsat idag, men känner mig trött och såklart lite dåligt samvete för hur jag var mot stackars A i natt.. Även om jag egentligen inte tror att han hade så ont av det som jag hade!
    Jaja, tack för att ni lyssnar!

  • MSW

    Grattis nenne!!! Superduper härligt jättebra!!!

    Tack för input och så angående sömnen! Igår åkte vi inom och handlade två tetror med ersättning innan vi åkte till vännerna för att fira nyår, så när vi kom hem vid halv 2 i natt värmde jag en förpackning (200ml, trodde inte att han skulle äta allt, men jag ville att han skulle äta tills han ville sluta själv)som han åt 100ml av, och sen gick det inte att få i honom mer, men däremot ville han amma lite till, för att mysa lite gissar jag.. Två var vi i säng alihopa och somnade nog ganska snabbt allihop.
    KLockan fem vaknade jag av att A "ropade" på mig, jag tyckte att han fortfarande borde vara mätt så jag gav honom bara nappen och gick och la mig igen, sen gick det tjugo minuter och han lät igen så då gav jag mig och matade honom, efter det sov han till nio!
    Ingen vidare sömn med andra ord, så jag har varit mer eller mindre zombi idag, men nu har jag sovit i åtminstone en och en halv timme så nu börjar det ordna till sig lite..
    Maken jobbar imorgon, men natten till lördag tar han matningarna. (har också hört att mjölken håller 2-3 dagar i kylen, men det är juh super att det funkar i 5 dagar!) Efter det kanske jag/vi orkar ta tag i ett par krångel nätter för att skjuta på matningarna..
    Hur har ni gjort med det? Några tips?

    Jaja, ikväll försöker vi med ersättning igen innan han ska sova för natten och hoppas att det ger bättre resultat än inatt..
    Maken hjälper juh gärna till om jag ber honom, men har inte kommit sig för att erbjuda sig..

    Puss på er alla!

  • MSW

    Idag känner jag mig piggare än igår, natten till trots! Var vaken 12, 3 (försökte stoppa i nappen, fördröjde det hela i 20 minuter), 4, 6 och sen steg vi upp vid 8.30ca.
    Nu sover han och har gjort i snart 1½h, vilket typ aldrig händer.. Se hur dagen fortlöper efter det.. I natt ska maken iaf ta natten!

    Funderar på att sätta in hans säng i vårt sovrum, så att man inte behöver gå upp för att sätta i nappen, men vi får se hur vi ska gå till väga efter natten!

    Bs: låter konstigt

    Sonen vaken!

  • MSW

    Telis: här är också en som är nyfiken och inte kan gå på brunch!! Mail går bra hit också..

    Inatt sov A 5 timmar i sträck!!!!! Sen försökte maken med flaskan, men det ville han inte ha.. vet inte varför riktigt, var mest bröstmjöl men lite utblandat med ersättning, vet inte om han märkte det.. Men jag hade juh ändå sovit i fem timmar så det kändes juh okey iaf! Hoppas bara att det händer någon mer gång..

Svar på tråden Lös biljett till barnkarusellen!