• MSW

    Lös biljett till barnkarusellen!

    Lappis: lite mer svar nu då.. Eller hur känns det? Men isf tog det sig denna månaden eller...? När ni kört au naturell...? Känns juh väldigt positivt isf..

  • MSW

    Jag är såååå avundsjuk på er som har ett hus som ni behöver renovera!! Precis som jag är lite lagom avundsjuk på alla med huslån..
    Vaddå?? Vill ha hus?? JAG??? NÄE! Vad har ni fått det ifrån!!!! *brister ut i min signatur kommentar för tillfället (som nog maken redan tröttnat på) JAG VILL HA ETT HUS!!)*

    Förlossning: Kändes juh ganska fruktansvärd i värkarna och sådär, men redan under tiden eller direkt efter eller hur det nu var, så pratade jag något om nästa gång.. När sonen kom upp på magen var jag mest förvånad att det verkligen hade kommit en bebis till oss (och det är jag i viss mån fortfarande.. )
    Sen ville juh inte moderkakan lossna så jag fick åka iväg och få den bortopererad, så jag hann inte riktigt landa i att bebisen var min, och inte heller bara gosa med maken och sonen och begrunda mitt stordåd! (Vilket nog var det enda jag hade räknat med, att så skulle det bli)

    Var det något mer jag hade tänkt kommentera? hmm.. Nä var det nog inte..?

    förresten, haha, jag som aldrig åkt skidor i hela mitt liv drömde att jag skulle vara med och åka telemarkslalom (om det ens finns något sådant vet jag inte..) Ser ni vad ni gör med mig?!

    Nu ska vi göra oss i ordning för att gå till A's mormor som passar två av kusinerna på måndagar!

  • MSW

    Ang internatskolor, så skulle jag nog aldrig klara av att skicka iväg mitt lilla barn! (Gissar man alltid kommer se barnet så...) Här finns för övrigt heller inget att välja på, men skulle inte vilja sätta mina barn på en "jätteskola" med högstadium också!!

    Frullan: Skönt att allt var bra med bebben! Hoppas de kommer på vad som gör ont med bara!!

    Sweet: Låter juh super att jobba så nära...!

  • MSW

    BIM-lista

    Ore 15/1
    Vickan 20/1
    EA ca 14/1

    Lägg till/dra ifrån eller rätta till efter behag!

  • MSW

    MrsB: Vad skönt att äntligen fått lite ordning på vad som är fel!

  • MSW

    Hej!

    Ore: skit med tanten!

    Piggis: Grattis!

    Ea: spännande med vattnet!

    Frullan: Jobbigt att inte veta.. Hoppas det blir bättre!

    Nu ska jag ta med mig sonen till sängen och hoppas att han kan tänka sig att sova en stund... han åt typ jämt i natt så jag är genom trött! Dessutom känner jag mig inte riktigt pigg, och så är det 2års kalas ikväll!

    Puss på er!

  • MSW

    Här var natten något bättre i natt än igår, men inte bra! Gicka hyffsat till 3 (??kommer inte riktigt ihåg när var och hur ang nätterna längre), sen vaknade han fyra, och då tyckte jag att han inte behövde mer mat, men efter diverse skrik och så (då var han ganska billig faktiskt..) så gav jag upp och matade...
    'Problemet' är juh att juh oftare han äter juh mindre mat hinner det juh bildas..
    Känner mig dessutom sämre idag, huvud, hals och snorig!

    Var en del jag hade tänkt kommentera.. Men det har jag glömt nu!

  • MSW

    Ea: Jag tog inte illa upp! Och han har napp och tycker om den mycket! Men det hjälper inte.. Åtminstone inte på natten, eller kanske inte om han har bestämt sig för att han vill snutta, vet inte vilket..
    Och problemet är juh att man har inte så mycket tålamod/ork att vara konsekvent på natten.. På dagarna är det juh lite annorlunda.. Då kan jag låtsas att jag har något att säga till om.. I korta stunder iaf..

    Ang välling har jag tänkt att mest sattsa på gröt.. Känns som (särskilt om man måste lära honom att dricka det) att det bara är ännu en sak man sen måste sluta med.. Men vi har juh inte riktigt kommit dit ännu, så det hinner väl ändras..

    Blivande fruL: Känns verkligen som en jobbig situation med jobbet och barnlösheten!

    Känner att tålamodet inte är som det brukar idag, efter två ganska crapiga nätter och en förkyldning på det! Tur det är helg snart...
    Nahe, nu har sonen vaknat igen!

Svar på tråden Lös biljett till barnkarusellen!