• Lapinette

    Lös biljett till barnkarusellen!

    Har du hittat något mer som tyder på din graviditet?

    Maken hittade ett tecken i söndags! Han behövde inte "bearbeta" mig ett dugg utan det var bara tjooofffs rakt in i paketet. Hur jäkla blöt som helst. Eller var det för att vi pratade så mycket snusk på brunchen?

  • Lapinette

    Låter verkligen som symptom. Ont i paketet??!! Själv har jag en konstig känsla i magen och lite huvudvärk och inbillar mig att det är väl så starka symptom.

    Nej, skämt å sido imorgon bitti kommer tempen att ha sjunkit under fryspunkten.

  • Lapinette

    Du är för gullig nenne, det är nog inte riktigt tal om kvotering här så jag tycker att vi alla plussar på en gång!!! Allihop som är kvar ... hoppas Telis försöker trots ÄD-kön.

    Ha, ha ... mäklaren ser inte ut att vara torr bakom öronen !

  • Lapinette

    Nej, nu får ni ha det så bra med era krämpor. Drar hemmåt och funderar starkt på det där varma badet och lite mysiga ljus.

    Ciao,

  • Lapinette

    Shit vad ni skrev mycket här igår kväll.

    Vickan - jädrans vilken detektiv du är! Själv satt jag här slött och fick länken inboxad av nenne .

    Piggelin - snyggt hem och jag håller tummarna att det kommer många bud. Annars är ju tiderna inte de bästa. Igår skrev dem att lägenhetspriserna har gått ned med 11 %. Man kanske skulle passa på att köpa något större? Själv vill jag köpa 1:an bredvid vår och göra ett masterbedroom med walk in closet och ett stooort badrum med jacuzzi. Japp, drömma sånt gillar kaniner.

    Frejis - attans ingen tant i sikte och ändå minus på stickan. Är du låghormonare så det kanske inte syns förräns om några dagar? Hur lång cykel har du normalt sett eller ska jag kanske fråga hur lång har din längsta cykel varit?

    Sweet - härligt att se dig här igen! Så man kanske ska göra som dig och testa typ den 14-15 november? Är det ett hett tips?!! Själv gjorde jag min första IVF runt dessa datum i fjol. ÄP den 14/11 och ET den 16/11.

    Ego - igår kväll konstaterade jag att jag INTE är gravid. Känner inget speciellt och mår som vanligt. Sov gott inatt (inte så där oroligt som jag gjorde natten innan) och imorse tog jag tempen och tänkte japp, nu kommer den att visa 36,4 ... men istället visade den 36,9. Så antingen är jag sjuk eller så är min cykel helt jäkla pajko (kanske pga akupunkturen) eller så är jag gravid. Vi får väl se vilket alternativ.

  • Lapinette

    Omsan - härligt att de är så positiva och tror på dig men skit att de dragit in tjänsten.

    AM - vad är årets julklapp? Hänger inte riktigt med i julklappsracet ... eller rättare sagt bryr mig inte förrän jag får en lista från brorsbarnen.

    Jag fryser jämnt så det säger inte ett skvatt. Vill ni att jag ska dra symptom så tycker jag känna något i magen mellan varven men det gör jag ju även inför BOM. Vad mer jo jag är trött men det är väl inte så konstigt denna årstid. Fast det som är ovanligt är faktiskt att jag är ganska hård i magen (ursäkta detaljerna). Jag brukar normalt bli väldigt lös när jag ska ha mens. Det plus tempen är väl det som skiljer sig. Men som sagt det är säkert bara cykeln som totalt fu*%¤at upp sig.

  • Lapinette

    BS - det beror på hur jag ska räkna? Jag är endast på dag 26 efter mens (jag kan ju ha cykler upp på 32-33 dagar) så det är ju inte ett dugg konstigt. Men jag är på dag 14 efter ÄL och då jag normalt brukar få mens. Jag har alltid haft en jämn lutealfas trots längre cykler men som sagt man lär sig ständigt något nytt.

  • Lapinette

    gosnosen - vad härligt!!! Kanske är det akupunkturen som hjälpt till.

  • Lapinette

    gosnosen - jag är ju ingen testoman utan vi får väl se. Det som skyndar på det hela denna gång är ju att jag ska börja med sprutor och IVF så fort mensen kommit ... fast å andra sidan är jag ju inbokad vecka 49 så kommer mensen i nästa vecka ligger jag ju rätt i planeringen igen.

  • Lapinette

    AM - enligt min tempkurva jaaa men kan inte låta bli att vara skeptisk då ÄL kom så extremt tidigt denna gång. Har kollat i min kalender och de senaste 3 månaderna har jag fått mens den 18:e (oavsett antal dagar i månaden). Så jag kanske ska gå efter det istället *kliar mig i huvudet*?

Svar på tråden Lös biljett till barnkarusellen!