• Lapinette

    Lös biljett till barnkarusellen!

    Cissi, har kysst många grodor ... det är ju därför jag är så sen med att försöka få barn. Tack igen och sov gott du med!!!

  • Lapinette

    Ingen mens idag heller. Börjar faktiskt tro att jag inte hade BIM när tempen gick upp för annars finns det ingen förklaringen på detta. Tempen har sjunkit något men ligger fortfarande (36,7) för högt för att ge mig BOM idag. Är fortfarande avslappnad och lugn och tror att den kommer ... imorgon.

    Ore - vad spännande! Ska du testa idag?

  • Lapinette

    OBS FÖR SWEET ni andra behöver inte läsa för det är bara repetition och supertråkigt för er.

    Sweet - förstår att det är svårt att hänga med i tempdiskussionen men normalt ligger tempen lågt fram till ÄL. Då sticker den upp ca 0,5 grader och ligger sen kvar tills det är dags för BIM. En normal lutealfas är på 14 dagar så det innebär att tempen sjunker typ dag 13-14. Inte ovanligt att den sjunker någon dag innan för att liksom indikera vad som är på gång (min gjorde det förra månaden). Min temp är fortfarande hög (jag är på dag 16) och normalt så påvisar det att man är gravid eller har en extremt lång lutealfas. Vad jag har läst mig till så kan lutealfasen variera mellan 10-16 dagar men är oftast 14 och nästan alla kvinnor har konstant antal dagar. Men självfallet är min helt ute och cyklar denna gång.

    Så fort jag fått mens så börjar jag med sprutor inför vår sista IVF. Eskimåerna tar vi i vår.

  • Lapinette

    muggles - den kan gå ned någon dag innan men den behöver inte så jag tror (tror gör jag väldig mycket just nu ) att dippen idag säkert visar åt vilket håll det bärkar. Så imorgon tror jag den stora dippen och mensen kommer. Om inte så vet jag inte vad jag ska tro?

  • Lapinette

    Ore - säger som övriga du testar säkert positivt!

    Mugglan - skrattade lite åt det där du skrev om "ja, du brukar ha rätt angående din kropp". Jag vet inte det mer än att jag alltid får min mens . Just nu förstår jag mig inte på den alls.

    Och visst tempen ligger fortfarande aldeles för hög att den dippade något idag behöver inte betyda att den sjunker ytterligare imorgon. Gällande symptom så känner jag i magen och har gjort det i ca 2 dagar. Det säger ju nada, kan vara mens på gång eller kan betyda graviditet.

    Annars så har vi idag storhandlat och sen kl 15.00 stått i köket och lagat mat inför middagen ikväll. Är helt jäkla slut just nu och vill nog helst gå och lägga mig men det blir säkert bra och trevligt när gästerna kommer.

  • Lapinette

    Mrs B - skönt med semester men trist med magsjuka!

    Ego - har fått tant! Hon kom smygandes i natt och slog till med kraft nu på morgonen. Toppendag att deppa omkring här hemma med regn och mörker utanför. Tempen låg fortfarande ovanligt högt imorse så jag fattar liksom inte riktigt men att det är tant råder det ingen tvekan om. Hoppas tempen sjunker tills imorgon annars vet jag var min akupunktör kommer att säga till mig på torsdag. "Tempen ligger för högt MÅSTE du påbörja en IVF nu?" Skit i samma jag kommer att börja med mina sprutor på tisdag så på torsdag får hon säga vad hon vill till mig.

    Frejis - vi borde inte ligga så många dagar från varandra i ruvningen nu om du kommer in till Huddinge innan eller efter helg.

  • Lapinette

    Fortsätter att hålla tummarna för Ore, nennelainen och alla andra som har BIM i antågande.

  • Lapinette

    Liten - kul att du tycker om Peter (då det är min syssling)!

    Äntligen sjönk tempen imorse till 36,3 och där ska den nu ligga tills det är dags. Måste dock höra hur det blir med tempandet när jag kommer att ta hormoner. Antar att det inte kommer att se likadant ut.

    Ja, undrar vart Ore tog vägen. Haaaalllåååå, vi är ju så nyfikna här inne.

  • Lapinette

    Inte som vi såg honom i somras då han spelade med sina kusiner i kyrkan på Lagnö. Inte sååå mycket rock . Har ni sett honom i We will rock you, musikalen han spelade i London? Jag var aldrig över men min mamma, brorsa + söner var där och såg honom. Nästa rockinfluerande som han kommer att göra är i Norrköping i januari, Champions of Rock.

  • Lapinette

    Liten - vilket fan du är! Min mamma tillhör annars hans fanclub . Hon ringer alltid och talar om när det är en konsert på gång eller när han är på TV. Hon har dock lugnat sig lite nu när han dyker upp lite oftare.

    kokisen - ja, jag som annars aldrig testar. Var övertygad att jag var gravid men kroppen är verkligen ett mysterium.

    gosnosen - ring och spring på VUL. Håller tummarna under tiden att det inte är försent. Brukar du bli överstimulerad?

    ego - själv ska jag ringa min läkare och säga att jag drar igång med sprutor imorgon. Om jag själv får lägga tidsplan så blir det då VUL om en dryg vecka och ÄP om två veckor. Så brukar det se ut för mig.

Svar på tråden Lös biljett till barnkarusellen!