• Lapinette

    Lös biljett till barnkarusellen!

    Beslutsångets - vad är vackrast Lucia i kyrkan eller Konserthuset, Blå Hallen eller Nordiska museet. Adolf Fredriks Musikklasser och Stockholms Musikgymnasium ger sammanlagt sex stycken konserter på Konserthuset, Nordiska Museet respektive i Blå Hallen Stadshuset.

  • Lapinette

    Normalt kommer ÄL ca 14 dagar innan mens. Som vi nämnt här tidigare (speciellt i förra veckan då jag var lite "knasig") så är oftast lutealfasen densamma varje månad och normalt ligger den runt 14 dagar. Det är tiden innan ÄL som kan vara kortare eller längre. Men säger som EA att om man har en hyfsad jämn cykel så kör varannan dag i en veckas tid så borde man inte missa ÄL.

  • Lapinette

    Ja Blå Hallen är ju läckert för då får svärmor komma in i Stadshuset men samtidigt är det fint i Storkyrkan.

  • Lapinette

    nenne - skönt att ha flytten att se fram emot och lägga energi på. Det behövs hela tiden något som lyfter upp en. Känner så igen mig i det likgiltliga. Jag blev inte heller ledsen när mensen dök upp. Ryckte på axlarna och dansade runt i lägenheten så maken trodde jag hade fått fnatt. Tycker vänta och förväntan är det jobbiga.

  • Lapinette

    Telis - vaaaa vill du inte ha små röda cocktailbär i din dessert?!

    Page - vad läskigt! Tänk att vara tillsammans med någon så länge och så byter han skepnad ... eller har det legat där och pyrt hela tiden?

  • Lapinette

    Koko - hur många försöka har ni gjort? Förstår om du helst vill undvika IVFandet.

    Själv hämtade ju Trombyl på Apoteket idag. Mitt frikort går ut i helgen så det var bäst att passa på. Då säger damen att jag fortfarande hade två paket Crinone som jag inte hämtat ut. Jo, säger jag, jag hämtade ut dem i oktober. Nej, säger hon du har inte tagit ut något sen i september. Vad f*n, jag VET att jag hämtade ut de där extra i oktober (men tänker jag tanten glömde nog att dra bort dem från datan eftersom de var gratis). Jaha, säger jag, då tar jag väl ut dem också! Så har jag extra Crinone om någon behöver. Inväntar dock till efter min IVF innan jag lägger ut dem på Blocket .

    Gällande Trombylen så var det också en historia. Min läkare skrev ut 49 stycken vilket inte gick på frikortet. Hade han skrivit ut 100 så hade de gått. Sjukt! Sen så kostade dessa 49 111 kronor (piss i Mississippi .. eller hur det stavas) medan de 100 kostar 59 kr. Sjukt igen!

  • Lapinette

    kokisen - jag har fått en lyxvförpackning Trombyl!

    Om du kan (vet hur svårt det är) så försök att slappna av och låt det gå några månader. Jag skulle nog inte slänga mig in i IVF-svängen om det absolut inte var nödvändigt. Du mår väl bättre nu (inte lika smärtsamt)?

  • Lapinette

    Glömde bort en sak .. (som vanligt). Skrev inte Telis att tanten inte dykt upp än??!!! Ska man hålla tummarna?

    Undrar så hur det gått för gosnosen!

  • Lapinette

    Hon försöker lura oss och brer på med sina efterrätter (Telis). Den går vi inte på!!

  • Lapinette

    Snacka om det gott vore om Telis plussade. Här har vi andra nojjat oss och haft och så kommer hon smygandes in bakvägen och BSAAAAAAAAADOOOOOOOOOFFFFFFFF ett fett plus!

Svar på tråden Lös biljett till barnkarusellen!