• Lapinette

    Lös biljett till barnkarusellen!

    AM - vilka namnförslag jag fick när jag slog in makens och mitt namn. Eulalia eller Frans!!!!

  • Lapinette

    Ser att ni fortfarande är inne på namn!

    Själv är jag hemma efter ett besök hos läkaren. Mina värden ser bra ut och han såg 10 folliklar som de flesta låg mellan 13-14 mm och en slemhinna på 10 mm. Kanske inte säger så mycket men i princip så ligger jag någon dag före denna gång eller som han sa du är ett år äldre men det märks inte. Näääähäääp sa jag och viftade lite med handen i håret . Forever young kom det då från läkaren.

    Ska nu bara invänta direktion från CvL men de har stängt för dagen så jag lär ta samma dos av sprutan ikväll + en annan (usch!) och imorgon lär jag få nog veta när det är dags att komma in. Min läkare gissade söndag.

  • Lapinette

    Kokisen - så klart det inte kan gå fel. Det där med julafton påminner mig om i fjol då tanten dök upp på nyårsafton precis sista toalettbesöket innan vi ska dra iväg på fest... den kom typ 7 dagar sent!!!

    Ore - du har bra koll. Vet dock inte om det blir ÄP på söndag men i krokarna och sen två dagar senare får man tillbaka ägget men ÄP är som ÄL. Härligt då plussar vi samtidigt !

    Förresten var är Frejis...??!! Undrar hur det går med hennes FET.

  • Lapinette

    Nu ringde en av doktorer på CvL och ev ska jag redan in på fredag. Det blir att höja dosen något (för de vill nog undvika att jag kommer in helg) och sen ska jag springa iväg och ta blodprov på onsdag igen .... . Måste även få tag på min läkare imorgon bitti (inte lätt) för att få en tid hos honom på onsdag. Oj, vilken arbetsvecka det här blir och som vanligt hamnar min IVF under min värsta arbetsperiod.

  • Lapinette

    Har ingen aning om det där med helgen men det kändes lite som om han ville få in mig på fredag istället så efter lite tänkande höjde han min dos. Från början sa han att jag skulle ta samma dos. Dessutom var han jättebekymrad över att mina svar kom in så sent (typ 16:00) och det var tur att han var kvar annars kunde jag ha ägglossat för tidigt. Näääää... för min läkare är faktiskt inte helt bakom flötet (så sa jag inte riktigt) utan han sa att jag skulle börja ta den där Orangutangen (sprutan med det svåra namnet) redan som ikväll.

  • Lapinette

    Frejis - hoppas ändå på att du ska ruva samtidigt som mig.

  • Lapinette

    Orangutangen hejdar. Låter tungt Frejis. Du verkar inte vara den som deppar i första tagen. Kram på dig!

  • Lapinette

    AM - hur går det med ditt läckande? Ser det bättre ut? Ska du till gyn?

  • Lapinette

    AM - vad härligt! Det låter positivt.

  • Lapinette

    AM - det behöver inte betyda 10 ägg men normalt (de tidigare gångerna) har jag fått ut 10-11 st. Jag hoppas och räknar kallt med ungefär samma resultat som tidigare. Ut med 10 ägg... typ 6-7 blir befrukatade och sedan ett topp ägg tillbaks till mig och 2 till frysen... men självfallet behöver det inte alls se ut så.

Svar på tråden Lös biljett till barnkarusellen!