• Lapinette

    Lös biljett till barnkarusellen!

    EA - här är det också lösvikt som gäller (förutom på jobbet).

  • Lapinette

    Mitt ex. tappade den i toaletten!!!

    Ore - låter som du verkligen behöver en drulleförsäkring!

  • Lapinette

    Som ni märker har jag inte kommit till sängen. Näsan rinner dock inte längre då jag tagit fransk mirakelpiller.

  • Lapinette

    Vaknade imorse med feber. Minns inte när jag hade feber senast elelr så har jag haft det men inte vetat om det. Nu blir så uppenbart då jag tempar. Huvudet fullt av snor och "bomull" och händer som känns "klumpiga". Har legat på soffan och lagt patience på makens i-phone. Några större äventyr blir det inte idag. Tyvärr !

    En fråga till er IVFare. Har ni blivt blå på magen efter sprutan? Igår när jag skulle ta den gjorde det ont och jag blödde lite så jag satte inte in nålen helt utan tog nya tag och valde ut ett nytt ställe, precis bredvid. Blev sedan öm och är nu blå på båda ställena som jag punkterade. Har aldrig blivit blå tidigare.

    Kram till nenne som blir full på en halvflaska vin och en eloge till Liten som inte blir full alls på massor av alkohol. Liten du är nog i toppform varpå du klarar av så mycket mer än nennelainen som mår lite skrutt under deppmanteln. Nenne låter förnuftigt att ställa er i adoptionskö. Jag tror visserligen att ni kommer att få ett litet barn på egen hand men alltid bra med en back-up.

  • Lapinette

    Vickan - hur kan jag läsa så knasigt? Ja, ja ... får skylla på febern.

  • Lapinette

    Jag får inte äta kallt men c-vitaminen plus en hel drös med andra vitaminer plus örter togs imorse.

    Ligger nog hellre på soffan än sanerar mögel. Fast jag hade sett fram emot en promenad på stan, kanske museum eller något annat idag. Känns som vi mest legat hemma på soffan de senaste helgerna ... ska nog krypa tillbaks dit och be mannen om att sätta på en dvd. Något annat lär han inte få sätta på . Är så jäkla varm.

  • Lapinette

    Tillbaka upp från soffan och Finding Neverland. Ska äta lite varm soppa till lunch ... jag vet klockan är snart 15.00 men har inte någon större hunger. Tror febern har lagt sig men kommer inte göra en tum idag.

  • Lapinette

    Telis - du var så lugn och balanserad. Jag såg inget argt alls i ditt inlägg. Själv var jag på väg att skriva där (tidigare i förmiddags) men la aldrig in mitt inlägg.

    Två filmer har vi avklarat och nu har jag skickat ut maken för att inhandla ingredienser till en pizza med chevre.

  • Lapinette

    Låter supermysigt med varm choklad och fiske. Själv mår jag bättre och ska ge mig utanför lägenheten idag. Är trött och behövde en vila efter den välbehövliga duschen så därför sitter jag här .

  • Lapinette

    EA - skit! Varför ska hon luras så där? Bättre att hon kommer i tid om hon ändå ska komma. Men du vet väl att man även kan blöda och vara gravid så jag fortsätter att hålla tummarna.

    Liten - trist fredag men jag hoppas det kommer fler hus och tåg . Hoppas helgen i övrigt varit bra.

    Cissi - ja det är sant, hon har inte tittat in här på flera dagar. En annan jag saknat är Frejis. Hon brukar åtminstone kika in under helgen.

    Själv halkade jag iväg i snöstormen imorse till SH för att ta det obligatoriska blodprovet. Troligen blir jag nu även blå i armen ... som sagt, kommer att se ut som en dalmatin innan det här är över. I efter middag ska jag halka vidare till min läkare. Ska bli spännande och höra vad han säger då jag har ont i tjejmagen samt en jäkla flod i musen. Kanske helt normalt men inget jag minns att jag haft vid tidigare IVFer (fast då körde jag långa metoden).

Svar på tråden Lös biljett till barnkarusellen!