• Lapinette

    Lös biljett till barnkarusellen!

    Tittade ut genom fönstret ... snö??!!! och insåg snabbt att vi inte bor i samma del av landet.

    EA - vad spännande!!! Kan vara gravflytningar och håller tummarna för det ... men jag brukar också bli lite blöt i mufsan innan mens. Men om du inte brukar bli det så är det säkert tecken på något annat!

    Ego - själv är jag superförkyld ! Men hade ett intressant besök hos akup igår. Hon tror definitivt att något hände i min förra cykel (då lutealfasen var så lång) och verkade optimistisk och gav mig örter som jag ska ta fram till ÄP. Sen bokade hon i mig redan på tisdag för hon ville veta mina resultat från blodprovet och VUL på måndagen.

  • Lapinette

    EA - man behöver inte ha några gravsymtom!! Fortsätter att hålla tummarna.

  • Lapinette

    nenne - gubben min verkar ganska så normal men har lite problem med fukt dvs mjälten. Han fick en matlista med sig hem och har denna vecka ätit gröt två mornar (inte en favorit).

    Har ju fått örter som jag ska äta och vet att flera IVF-läkare är emot att man tar örter vid IVF-behandling. Nu vet jag inte vad mina läkare tycker (eftersom jag inte träffat dem än) men jag har börjat knapra på pillren. Tycker ni jag är dum?

  • Lapinette

    nenne - kan du inte skicka över lite av din energi. Jag sitter här superförkyld med lite lätt huvudvärk och vill bara gräva ned mig .

  • Lapinette

    Vill vara pigg, glad och göra MASSOR med roliga saker i helgen!

  • Lapinette

    Soffan har jag sett mycket av denna vecka. Antar att förkylningen legat i kroppen för jag varit så trött och håglös. Men visst ikväll blir det god mat (inget vin) och så soffan igen.

  • Lapinette

    nenne - ...aaaaaattttttttttttjjjjjjjjjjhoooooooooo!!!! Skrattar och nyser om vartannat. Du är så jäkla söt och go!!!

  • Lapinette

    AM - grannen har inte så mycket hår på huvudet!! Förresten min väninna jag träffade här om kvällen tyckte vi kunde lägga till grannön när det gäller "ljuger så de tror på det själva". Hon har mycket erfarenhet från UK.

  • Lapinette

    Telis - tror du inte att min make igår kväll talade om att han åt en sån där körsbärsefterätt som du hade tänkt att göra när han var på Grill med sin irländska (ljugande och håriga) kollega i onsdags.

  • Lapinette

    Han sa att den var god men lite väl torr. Den ska tydligen (enligt honom) vara lite mer kletig inuti ... detta samtal pågick i sängen igår kväll hemma hos herr och fru kanin.

Svar på tråden Lös biljett till barnkarusellen!