• Lapinette

    Lös biljett till barnkarusellen!

    Gosnosen - vad härligt med 5 ägg!!! Och du ser det var inte försent. Håller tummarna hårt för ett toppembryo tillbaks imorgon. Själv börjar jag dock nojja mig för samma sak . Inte att det ska vara försent redan (sprutdag 3 idag) men jag känner REDAN av att det händer något i magen och det minns jag inte från de förra omgångarna. Har ju liksom dig ingen spray som hindrar ägglossningen nu när jag kör den korta och det känns faktsikt lite läskigt. Ska in på VUL på måndag och hoppas då att allt ser ok ut.

  • Lapinette

    nenne - jädrans skit med läkare som är på semester. Min/Telis verkar ju ha konstant semster numera (november, januari och februari!!!). Men attans vilken bra kommun du bor i! Ingen IVF kö!!! Hur många får ni gratis?

  • Lapinette

    nenne - hoppas dock att ni slipper IVF men det är inte illa med 3 gratis försök, ingen kö och på en av de bästa klinikerna i landet! Hur många inseminationsförsök hade ni tänkt att göra?

  • Lapinette

    gosnosen - instämmer, bara man har en plan så känns det ok. För oss blev det ett låååångt uppehåll. Senaste IVF'n gjordes i slutet av mars och sen ett FET i maj/juni.

  • Lapinette

    Säger som Telis att då verkar det som ni gjort de där testerna som man normalt gör inför IVF. Vi gjorde inte heller dem när vi skulle insiminera ... MERA!

    nenne - ska ni fortsätta med akupunkturen eller är ni klara där?

  • Lapinette

    Vet inte om jag sa det men jag har bokat Storkyrkan den 13 december. Det blir att ta en sväng på julmarknaden, konsert och sen boka bord för middag efteråt. Tror och hoppas svärmor blir nöjd (fast även om hon inte skulle bli det så skulle hon aldrig säga eller visa det).

  • Lapinette

    AM - det har jag faktiskt inte bestämt än ... det är ju typ 3 veckor dit. Några bra förslag?

  • Lapinette

    Gosnosen - inga nyheter är goda nyheter. Det har gått vägen! Ananrs borde de ha ringt.

  • Lapinette

    gosnosen - första gången så sa läkaren inget om kvalitén (trots att det var en 10-poängare) men andra gången fick vi höra det. Om du frågar så säger de säkert. Jag hade liksom inte det i tankarna men fick veta att båda gångerna var toppägg då jag bad att få få journalerna (min akup ville se dem).

    Håller tummarna att det är ett guldembryo imorgon.

  • Lapinette

    gosnosen - SKIT, SKIT, SKIT!!!! Lider med dig! Fy attans! Gråt ut, slå hårt i kudden och skrik. Sen när du kravlat upp ur det djupa, svarta hålet ... gå ut och leta donator.

Svar på tråden Lös biljett till barnkarusellen!