• Lapinette

    Lös biljett till barnkarusellen!

    Skit, vad alla får mens hit och dit. Det som kändes så plusitivt här inne för en vecka sedan . Kram till Kokisen och nennelainen!!!

    Själv har jag helskum mens. Klumpar och MASSOR med blod. Om jag inte hade testat negativt i fredags skulle jag ha gissat på tidigt missfall.

  • Lapinette

    koko - min väninna "spottade" alltid i 2-3 dagar innan hennes mens kom igång ordentligt och så såg det även ut den gången hon blev gravid ... fast då "spottade" hon längre vilket gjorde att hon tillslut testade. Har läst någonstans att det inte är bra men det beror nog på hur tidigt det hela börjar.

  • Lapinette

    AM - älskar också DSM och undrade när den skulle starta igen. Toppenonsdag med Greys och sen Dirty. Maken ska ut med en galen irländks (ljugande) kollega och ett tag funderade jag på och höra med en kompis om vi ska träffas men jag vill vara hemma till 21:00. Kan ju alltid skylla på sprutorna som ska tas 20:00.

  • Lapinette

    Jag har också ett helt gäng med Crinone hemma. Tror inte alla kartonger behöver användas men vi får väl se. Kanske är det bra att ha några undanstoppade inför FET?

  • Lapinette

    Enligt många så ska man fortsätta med Crinonet även om man börjar blöda lite för det behöver inte innebära att man inte är gravid. Som koko skrev kan den dock skjuta upp mensen och en kompis på FL fick den inte alls efteråt vilket också kan vara lite frustrerande ... för nu hittar de inte hennes ÄL heller. Nåja, normalt kommer mensen 2-3 dagar efter man slutat med Crinonet. Själv brukar jag sluta när blödningen kommer för jag hatar det där "kladdet".

  • Lapinette

    nenne - tar du Crinone? Sorry, har varit på möte och känner att jag inte riktigt hänger med.

    Piggelin - ska du vara med på tv?

  • Lapinette

    EA - normalt tar man Crinonen i två veckor efter en IVF. Det är inte påvisat att det förbättrar chanserna men samtidigt motvisare den inte det heller. Den ska göra "miljön" lite gosigare och trevligare för embryot. Sen har olika kliniker olika doser, där jag går tar man den 2 ggr per dag medan andra har 1 respektive 3 ggr/dag.

    Det negativa med Crinonet är att man känner sig gravid dvs symptomen man har kan vara fejk. Sen så bygger den upp livmoderväggarna så åtminstone jag får sjuka blödningar (stora klumpar, niagrafallsliknande mens) efteråt.

  • Lapinette

    AM - tror han inte att det kommer fram så småningom eller är han bara där för att chatta med andra tjejer?

  • Lapinette

    EA - hur länge har ni försökt och hur gammal är du?

Svar på tråden Lös biljett till barnkarusellen!