• Lapinette

    Lös biljett till barnkarusellen!

    Fördrink på Grand låter bra. De har Pol Roger !

    OT - har ingen aning om vart äggen tagit vägen? Kanske lossade de igår när jag och maken värmde upp inför ÄP??!! Den lilla skrutten som bara var 5 mm i förgår är numera 10 . Som sagt ... vi får se hur många de hittar på CvL. Förra gången såg läkaren 8 folliklar och jag fick ut 9 ägg.

  • Lapinette

    Sitter fortfarande och väntar på att CvL ska ringa. Hoppas de inte glömt bort mig!! Nå väl, jag forsätter väl annars som vanligt ikväll och ringer dem i morgon om de inte återkommer.

    EA - har tanten kommit?

  • Lapinette

    Sorry att jag är helt OT i ert bröllopsplanerande men nu har de ringt från CvL och jag ska dit på måndag för ÄP. Hoppas nu att Frejis inte fått något utslag på stickan så det blir FET för henne på måndag.

  • Lapinette

    EA - vad jobbigt när den är så oregelbunden. Testa med stickor igen för att försöka få en uppfattning om hur den funkar ... om man nu någonsin kan förstå sig på sin egen kropp??!

  • Lapinette

    Telis - förstår om du är nervös och håller tummar och tår att allt kommer att ser bra ut när du ska på VUL.

  • Lapinette

    Telis - jobbigt med sån värk. Inte nog för att den ska komma varje månad måste den göra så förbannat ont också.

    Frejis - trist att det inte blir FET men nu håller jag tummarna för au naturel istället.

    EA - låter härligt med Köpenhamn!

    Cissi - håller tummarna för KUB.

  • Lapinette

    Det är det värsta med dunderbra värktabletter - att man inte ska ta dem om man försöker bli gravid. Det står något liknande på min burk som jag har vid mensvärk. Försöker alltid låta bli men tillslut måste jag bara ta en tablett för jag mår så mycket bättre.

    gosnosen - skit med infektion och allt! Håller med om att det någon gång får vara slut med djävligheter! Kram på dig!

    Frejis - det är dags för Otrivelle på lördag kl 22:00. Ska ta sprutan senare än vanligt och åka till Uppsala senare (maken blev glad ... men inte jag som inte får äta frukost).

    Gällande äggen så tror jag att det var så som Liten skrev. Läkaren såg inte alla senast pga att de låg lite huller om buller (bakom varandra). Fast vem vet 3 folliklar kanske gick bakåt i utvecklingen? Är ju inte konstigt om resultatet blir sämre nu än för ett år sedan då jag fick ut 10 st.

  • Lapinette

    Tänkte också på det - om man har en regelbunden cykel så kommer ju mensen alltid på samma dag. Jag har haft min de senaste månaderna på en helg!

  • Lapinette

    Frejis - nu är jag fortfarande i äggtankar. Hur många såg dem på dig och hur många fick du ut? Det är ju även så att det kan vara tomma folliklar fast det har aldrig hänt mig tidigare.

  • Lapinette

    Överblivna folliklar? Menar du att det var 12 folliklar och 6 ägg men de såg 9-10 vid VUL.

    Som sagt hos mig har de sett ungefär 8-10 folliklar på VUL och sedan har jag fått ut första gången 11 och andra gången 10 (kommer inte riktigt ihåg).

Svar på tråden Lös biljett till barnkarusellen!