• Lapinette

    Lös biljett till barnkarusellen!

    nenne - ska inte du flytta? Fast jag antar att det inte är till ett pepparkakshus.

    Hej flisa! Har inte hunnit kolla in dig än men jag är en gammal stammis här inne. Dock fortfarande jäkligt ogravid men just nu har jag åtminstone en massa ägg i magen. Välkommen! Hoppas vi inte skrämmer bort dig.

  • Lapinette

    syster yster ... det brukar vara jag (min bror säger så) fast ganska så ofta numera passar nog syster dyster bättre.

  • Lapinette

    AM - ehhhh... hur ser den bilden ut?

  • Lapinette

    AM - har numera en låååång lugg men det är en lugg .

  • Lapinette

    nenne - menar du att påskharen kommer i slutet av augusti??!!! Jäkla vad sent!

  • Lapinette

    Har så svårt att se positivt på det här! Vet inte riktigt hur jag ska förhålla mig. Ska jag köra med insikten så klart det funkar eller skit, helvete, helvete, så blir inte fallet så djupt??!!

  • Lapinette

    Jag ska ge mig hem och laga en god middag åt mig och maken. Ha det!

  • Lapinette

    Vilken trevlig kväll på tråden jag missade. Har nu länkat upp både AMs vackra ringar, personlig almanacka och banantårta .

    nenne - vad trist att det känns så tungt. Gällande dopet är du säker på att era kompisar är bjudna? Mina väninnor har haft dop med endast släkten. Var bjuden någon enstaka gång men rent generellt tycker jag det är helt ok att slippa dop . Jobbigt att det känns så tungt när du träffar gravida kompisar. För mig funkar det faktiskt helt ok. Kanske jag är mer känslokall eller så vill jag nog inte ha barn så starkt som dig?! Undrar varför inte jag gråter, jag som gråter åt allt annars?

    Fast det där var samma ska när maken friade. Han var helt säker på att jag skulle börja gråta men det gjorde jag inte. Sa att det kommer säkert på bröllopet men inte det heller.

    Tänk att jag missade er tårtdiskussion. Vi hade en brun och rosa tårta med körsbär och mörk choklad. Mmmmmmmmmm... Rysk banantårta. Vad i hela fridens namn är det? Såg framför mig en sån där tårta som ser ut som en banan. Visst fanns det sådana förr, men den här såg högst normal ut.

    Sweet - skönt att du ska trappa ned med jobbet. Tror du annars kommer att ångra dig senare i livet. Jag menar att du inte tog mer tid med lilltjejen nu när hon är liten. Du kommer inte förbi Stockholm något vid jul eller är du redan uppbokad?

  • Lapinette

    oms - vilka bra foton! Matilda är sååååå söt!

  • Lapinette

    AM - visst är det trevligt med smycken. Min make friade med en väldigt speciell ring som fanns/finns i en serie (fransk så klart) så jag fick örhängena som morgongåva. Ringen är min absoluta favorit och sitter inte tillsammans med vigselringen, den går inte att sammanföra med någon annan ring så jag har den på höger hand istället.

Svar på tråden Lös biljett till barnkarusellen!