Inlägg från: nennesjuttioåtta |Visa alla inlägg
  • nennesjuttioåtta

    Lös biljett till barnkarusellen!

    Am
    Det är ju FÖRSKRÄCKLIGT! Tur att det fanns några över till dig!

  • nennesjuttioåtta

    Nu har jag den där känslan som att jag är naken i en glaslåda på Sergels torg igen och sen slås lysrören på.

    *skyler ädlare delar*

  • nennesjuttioåtta

    men jag då?!?! Med min gula hud!!!

  • nennesjuttioåtta

    Cicci
    Allstå jag kan bara tala för mig och jag förstod att det var en teori och inte fakta. Tror också page menade det när hon skrev en bakom men det är klart, allt kan misstolkas i text. Hihihihi, du kan gott slappna av!

    Viktualia Krusmynta Efraimsdotter
    Du kanske inte behöver ta upp frågan om ni ska på't igen? Hur mycket har ni pratat om vad som egentligen hände och vad ni känner runtikring det? Det kan ju du ta upp, så kanske han kommer till slutsatsen att han får ta initiativet. Han kanske är jätteledsen men förstår inte att du kanske inte är lika ledsen, eller tror att du är jätteledsen och inte vill prata om det osv...

  • nennesjuttioåtta

    Skiter för kungen, pfffffffffffffffffhahahahha!

  • nennesjuttioåtta

    Cicci
    Tack!
    Det är säkert jättemycket nya intryck Victor har att bearbeta nu!
    Och jaaa, nu ligger de och lurpassar, denna gång inne i grottan (de kanske aldrig har kommit längre om jag har mördarsekret?!?!). Jag har på mig mina skönaste mysbyxor och maken har pratat strategier med sina trupper och gett dem order. OM båda äggen lossnade så har vi undkommit problemet om alla soldater gett sig in i samma gång och ägget rullar ut ur den andra ("Vänd ooom, vänd oom neejjjj strömmen är för stark aaaaaaaaaaaah"), eftersom det i så fall finns en i varje äggledare. Jag menar, visst borde det i så fall vara dubbelt så stor chans att det blir något, än om det bara hade varit ett ägg...? (Säg: JAAA det är klart!)

  • nennesjuttioåtta

    jajustdet, glömde kommentera Litens fadäs i dörrposten! Vilket antiklimax (so to speak!!) MEN! En bra sak är ju att ni båda nu har revanchlust och då brukar det hända grejer! Lycka till!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Delfinen har väl inte heller spelat ut sin roll i sammanhanget.

  • nennesjuttioåtta

    äh, det där sa väl inte så mycket Här saxat från Fass

    Moraxella catarrhalis
    En bakterie som kan infektera luftvägarna och ge till exempel bihåleinflammation. Hosta är vanligt förekommande då man infekterats av den här bakterien.
    Om bihåleinflammation i läkarboken på fass.se

Svar på tråden Lös biljett till barnkarusellen!