Inlägg från: nennesjuttioåtta |Visa alla inlägg
  • nennesjuttioåtta

    Lös biljett till barnkarusellen!

    vill du komma ut ur det där ambivalenta hörnet eller känns det rätt tryggt där? Det kanske är någon mer professionell du behöver prata med som kan bena ut vad du vill?

    Men kan han vänta ett tag till eller? För eftersom han inte verkar veta när det är läge att ligga så verkar han ju inte särsklit angelägen utan mer laid back (han kanske inte behöver ha din cykel inskriven i kalendern men åtminstone fråga dig). Han kanske kör med den mycket hälsosamma inställningen att blir det så blir det (önskar att jag hade kört med den devisen...). Och då behöver det ju inte kännas så stressande för din del. Men om han har panik över att han gärna vill blli pappa så snart som möjligt borde ju han ju intressera sig mer i vad som krävs (fast ni hade väl inte superkoll sist och det gick ju bra då, så han har ju inte behövt lära sig hur det går till den hårda vägen).
    Hoppas att det löser sig till det bästa!

    nähä, nu är det hål i väggen och jag behöver ett gött garv med maken.

  • nennesjuttioåtta

    Frejis
    oj, det borde ju vara om 1,5 vecka! Håller tummarna som satan för dig nu!

    AM
    Nej, jag satt ju där jag satt men hade gärna minglat runt men så känns det ju alltid. För man har ju så trevligt redan där man sitter också och sen är tiden ute... Vi får ta igen det en annan gång!

    på er!

  • nennesjuttioåtta

    GAAH! Busiga jag!

    Hejhejhejjj!!! Var så himla nyfiken på Frejis men tji fick jag. Hoppas få en positiv rapport inom kort!

    Hinner inte kommentera, sitter inklämd mellan två personer... Men det är roligt och jag har varit efterlängtad!!! Så det känns skönt (fast lite bitter var jag imorse när jag promenerade hit och eldade upp mig rejält men sen försvann det och det känns enbart kul att få en liten chans till. Fast det handlar bara om 2 veckor. Sen är det "semester" igen.

    Nu måste jag jobba. Eller nåt.

    Kram på er!!!!!

  • nennesjuttioåtta

    hohooo nu är jag här utan övervakare.

    Oj, vad hade jag tänkt skriva...
    *kollar efter frejis*

    Jag har AB+, som endast 7% av befolkningen har (om jag minns det rätt). Bra att ha om man donerar då man kan ge till både A och B. Men de vill inte att jag lämnar blod för dels har de stuckit sönder mig så många gånger (har fastnat i venen och kan dessutom bara stickas i ena armen) och jag ligger ju redan på gränsen för hur liten man får vara (man ska ju väga över 50 kg och det gör jag ju men med tanke på omständigheterna).

    Syskon
    Vi är 4 syskon i spridda skurar. Jag har en syrra som är två år äldre och samma som Ore så lärde jag mig läsa samtidigt som henne. Bra sparringpartner men det tyckte nog inte hon. Där hon fick kämpa har jag alltid glidit på räkmacka. Hon tog pianolektioner, jag lärde mig spela tvåhändigt efter en jul hos farmor som hade piano (jag spelade fiol så jag hade ju fördel av att ha gehör). Populär jag var... De andra syskonen skiljer det så mycket åt i ålder men min lillasyster har jag bra kontakt med idag men inte förr, minns henne knappt eftersom hon var en tyst blekfis. men vi hörs inte så ofta någon av syskonen. Vet inte varför... Men önskar att jag hade haft tajtare relation med dem!

    Vi skulle gärna vilja ha 2 barn åtminstone. Maken har sagt att om det skulle vara tvillingar så passar det ju bra med en sladdis sen (fast vete tusan om man orkar det tillsammans med ett tvillingpar + kämpandet som vi troligtvis inte kommer ifrån). Men som det ser ut nu så är 1 mest realistiskt och mycket efterlängtat!

    Lugg
    Jag har nog haft alla frisyrer och färger man kan ha utom lockigt och blått, men eftersom jag ser ut som ett fån i allt eftersom håret vägrar samarbeta (Anemonen påminns jag ju också om, hahahah!) och det slutar alltid med att det blir långt igen utan lugg. Thank god för tofs! Tycker lugg passar jättefint på dig, Koko! Lappis, förstår inte riktigt vad du menar med din panna för den ser ju helt vanlig ut! Och hade jag varit dig hade jag gärna visat alla mina fina drag!
    Träffade ju min vän E efteråt och hon har gjort extensions och färgat håret mer likt sin vanliga röda ton och satans vad fint det var! Också där med lugg! Hmmm... *skramlar med spargrisen*

    telis
    Tack än en gång för mat och husrum! Himlans trevligt och kul att träffa din man igen - väldigt sympatisk och jag vet inte vad det är men jag börjar bli väldigt fan of gråa hårstrån...

  • nennesjuttioåtta

    Ore
    ojojojoj, låter plussitivt!!!! När är BIM??

    Dagens gravidsymptom
    Bröst!!!!! *aoootch*

    That's about it. Men för er som inte vet så fick jag ömma tuttar redan dagen före inseminationen, och således före ägglossningen (tog ju ÄL-sprutan sen på kvällen).

  • nennesjuttioåtta

    Cicci
    aahahaha, ja men det är väl bra om det är omvänt! För oss, alltså!
    Ajdå! Hoppas att Victor kryar på sig snart!

    EA&MJ
    Men HUR har du kunnat hålla dig så länge från att kliva in?!?!?
    Välkommen!!!

    Frejis
    GAAAAAAAAAAH!! Men luttrad som jag är så avvaktar jag kraftfullt tills motsatsen är bevisad men står här med heliumet redo för ballongerna.

    Mitt Cv är på en sida, men då har jag inte skrivit särskilt utförligt. Dock har jag fått goda ord om att det är väldigt överskådligt och tydligt (och snyggt, moahaha). Men jag borde skriva mer om hur jag jobbat på varje ställe, lätt kortfattat, tyckte Manpower. Så då blir det 2 sidor för nu är det verkligen på marginalen att det ska få plats. Ciccis CV måste ju vara på 18 sidor, hahhahah!!

    Nu ska jag äta med maken. Har varit ute på promenad.... hejrå!

  • nennesjuttioåtta

    Jösses, jag hade verkligen HELT fel angående blodgruppskompatiblitet. Tur att jag inte behövt göra en personlig insats på plats...

    Frejis
    När ska du testa?

    *delar ut några krulltrumpeter lite diskret*

  • nennesjuttioåtta

    nehej, ska man ta och klä på sig och cykla iväg till jobbet...? Kanske borsta håret också. Det kan ju se trevligt ut.

    vi ses under dagen, hoppas jag!

  • nennesjuttioåtta

    men vadå, såg ni några smygisar PAWH RIKTITT?!?!

    EA&MJ
    Var du alltså där? Jag trodde du skojade...

    BS
    Om ni är säkra på att det inte blir fler syskon skulle jag rekommendera att köpa någon sorts synth med förinspelade melodier i lockande färg som gärna bara har en sång och låter och blinkar non stop. Men ni kanske vill fortsätta umgås med dem som vänner?

  • nennesjuttioåtta

    Am
    AAHHAHAHAHAHA vilken drömedar!!!

    Jag tycker lite synd om de smygläsare som inte vågade sig fram i så fall, eller säger "Hej" här i tråden (om nu inte EA&MJ hade flera peruker med och bytte plats mellan barhäng och familjeliv ). Kom igen, ni såg ju att vi inte var så farliga!

Svar på tråden Lös biljett till barnkarusellen!