• muggles

    Lös biljett till barnkarusellen!

    Ore: förresten - surt! Men jag tror det är lugnt för din del...

    För att hålla lördagsstämningen fortsatt hög så kommer här en länk till en artikel i GP som är ett skämt! www.gp.se/gp/jsp/Crosslink.jsp&a=458304
    Han som skrivit den begriper inte ett skit av vad han skriver om. "Öppna koder", hallå eller. Det HETER inte så. Jag satt och garvade rakt ut när jag läste den.

    Nä, sängen var det här! Har druckit både mousserande och rött idag (Lat 42) - GOTT!!!

  • muggles

    MrsB: låter som en tuff resa! Krya på dig/er!!! Frejis har precis fått tant sent, så vi hoppades in i det sista. Lappis har inte fått tant (vad jag vet) trots att hon BIMade 14-15:e. Nenne BIMar veckan som kommer. Och Ore kanske är gravid (vi väntar på testresultat).

  • muggles

    Lappis: NEEJ! Jag tror min tant är i antågande, hade hoppats att jag kunde tagit henne åt dig!

    Cicci: logiska argument hjälper nog inte men jag tror inte på sådant där, att du skulle straffas. JAg tror inte det kommer att vara ngt fel på barnet, du är fortfarande ung och risken är så liten. När är testet inbokat? Jättekram! (Som Teletubbiesarna säger)

  • muggles

    MrsB: mitt råd är att ge majsvälling tills du ser på nederbörden att magen har stabiliserat sig, dvs tills att bajset inte är löst längre. Det kan hända att han blir lite hård innan det vänder men då ger du bara lite rapsolja i välling/mat. Detta råd fick jag när Moa var magsjuk. Ge inte mat för tidigt - det klarar inte magen när den är i olag. Det kan ta en vecka innan han är bra i magen igen, det tar lite längre tid för små.

    koko: du skrev att Conny precis börjat gå - det kan vara därför han sover dåligt nu. Det blir många intryck att bearbeta på dagarna så då kan nattsömnen bli lite kass. Om han sovit bra tidigare så går han nog tillbaka till det om ngn vecka el så. Moa gjorde också så när hon började gå... Håller tummarna att åtminstone du BIMar och inte BOMar - det får väl vara ngn ände på minusen...?!

    Ore: attans! Hon verkar "busy" denna månaden tanten! Kram!

    MrsB igen: magsjuka är extremt smittsamt och eg bör man hålla sig borta upp till 72h efter att man själv blivit frisk, annars kan det smitta. Det kan alltså mkt väl smitta flera dagar efter att man blivit frisk!

  • muggles

    Ja rörigt var ordet!

    Piggelin: den boken har jag läst om ngnstans - den vill jag också köpa!

    Nenne: håller tummarna så de blir blå (aj!) att du plussar i veckan.

    Jag har iaf dragit mitt strå till stacken genom att lura hit tanten - jag fattar bara inte hur hon hinner till alla samtidigt?!

  • muggles

    attans, jag missade den magiska tidpunkten

  • muggles

    Var det inte Pampers hon köpte för pengarna? (Och en annan gång Toblerone)

  • muggles

    på kontokort skulle jag ju skriva.. el ja för statens pengar då

Svar på tråden Lös biljett till barnkarusellen!