• muggles

    Lös biljett till barnkarusellen!

    Fniss, nu fick jag ett mejl med instruktioner till en chili con carne av maken. Vi har delat upp matlagningen så att den som hämtar lagar maten så att den är klar tills den andre kommer hem. Förr lagade han all mat och kan nog inte riktigt släppa kontrollen.

    Såhär tänkte jag....

    Hacka lök (1-2 st) & vitlök

    Hacka färsk chili, finns 2 i kylen. Vet inte hur starka dom är.... ta lagom mycket

    Choppa paprika, grön och ev. röd

    Fräs ovan, lägg i nötfärsen till det blir gött brunt.

    I med 1 pkt kross tomat.

    Krydda med goa grejer. En skvätt ?Pilgrim Ale?-öl gör nog inte ont. Resten dricker pappa upp J

    ?Smoked sea salt? (ovanför fläkten) kanske passar? Oxbuljongtärning kanske (gula lådan ovanför fläkten)?

    .... eller gör som du vill!!

  • muggles

    Ja jag tyckte det var lite gulligt. Men faktum är att jag inte riktigt har koll på vad som finns i ingrediensväg el var för maken handlar, planerar och lagar (oftast). Det är hans domän. Jag måste numera köra ut honom ur köket när jag lagar så att han inte börjar lägga sig i och hacka ngt el så. Men det är helt ok, jag tycker inte det är lika kul att laga som han...

  • muggles

    EA: ring igen! Vill du vården ngt så får du tjata!

  • muggles

    Jag tror itne de höjer priserna men det kan bli svårare att få rum.. Många tror att det är lätt att få hotellrum i Götet för att det är en så liten stad (tex våra tyska kollegor) men det kan vara apsvårt när det tex är mässa, när Brucan är i stan el likn. Tror hotellen här har rätt bra beläggning faktiskt.

  • muggles

    Nennelainen: PISS! Men stora manetklumpar - är det kanske MF? El brukar du ha sådan tant?? Självklart vill vi träffa dig om du kommer till Götet!!! Näe jag blev så jäkla besviken nu, fan, aldrig får man vara glad.

    17/5 inskrivet i kalendern!!

  • muggles

    frullan: tråkigt att du känner så inför att ev få en kille till. Men jag tror att om du skulle få en kille till så kommer du att ändra dig - du kommer nog att älska oavsett vad som dyker upp. MEN det är bara dumt att du rackar ner på dig själv att du är dum i huvudet osv; känslor är så svårt att råda på med rationella argument. Nu känner du ju såhär och kanske ska bara acceptera det för att kunna gå vidare? Har du kommit ngn vart med tankarna kring FVP - där fick man ju en länk och kunde kika på könet? El att helt enkelt göra ett köns-UL för att se vad det är för kön. Antingen är det en tjej och då kan du slappna av eller så är det som du tror och då hinner du bearbeta detta innan barnet föds.

    Ang det övriga så ja jag har jobbat Vi har rätt mkt på g nu - vilket är kul!

    Apropå ngt annat - FREEEEEEEEEEEEEEEEEEDAAAAAAAAAAAAAAAAG!

  • muggles

    Cicci: ha det bäst! KUL om du kan komma ner till Gbg-träff!!!

  • muggles

    Jag skulle helst vilja ha en kille nästa gång... Mest för att vi redan har en tjej och det andra barnet som finns i släkten är en tjej, så vore kul med åtminstone en kille. Å andra sidan så kan 2 av samma kön vara så fundamentalt olika att det eg inte spelar ngn roll - man får i vilket fall ett helt annat barn (personlighetsmässigt alltså).

  • muggles

    Ngn som vill ha? Finfin virtuell Pol Roger erbjudes! (fredag ju)

  • muggles

    EA: skumt. Är det inga vanliga spottings, dvs pre-tant? Jag trodde jag skulle få tant (dvs spottings som jag har numera pga spiral) nu på söndag men det kom ngt redan igår, men just nu verkar det vara torka igen. Inget sådant som pågår hos dig också?

  • muggles

    åh förlåt *klunk klunk klunk* SÅ Liten!

  • muggles

    Varsågod EA! Säg till om ni vill ha mer *slurp*

  • muggles

    Frejis: Man kan inte klaga på att du inte försöker hålla humöret uppe iaf!

    Aha, verkar vara många sugna på Gbg-träff - det hade ju varit suveränt kul! Vi får göra upp ett schema med 5 min prattillstånd per person så att alla kan få en syl i vädret. El tror ni det riskerar att bli pinsamt tyst?! MOAAHAHAHAHAHAH

  • muggles

    Alltid lika spännande att se om det blev versaler el gemener...

Svar på tråden Lös biljett till barnkarusellen!