• muggles

    Lös biljett till barnkarusellen!

    Lappis: men hur mkt har det ökat? Kan det vara så att du _är_ gravid iaf? El att det fortsätter växa a la Sept? Gud vad konstigt! Du kanske måste skrapa ut allt ändå...? Varför ringde inte CvL upp dig och meddelade detta?

  • muggles

    Ore: hur gick det med gubben som snackat skit - fick du ngn ursäkt (skulle inte tro det va )

  • muggles

    EA: precis vad jag tror. Hon var hur glad som helst i början av inskolningen och de första ggr som maken gick därifrån så vinkade hon bara glatt. Men nu när vi lämnar direkt i dörren så protesterar hon. Min instinkt säger mig att hon inte är trygg där än. Och just därför tänkte jag att om vi är med lite till så kanske det signalerar att det är en trygg miljö. El så signalerar det tvärtom (att föräldern måste vara med för att det ska vara tryggt), inte fan vet jag, jag är ju inte barnpsykolog...

    Hon åt inget på dagis i går heller nästan vilket är VÄLDIGT ovanligt för att vara henne. Typ 3 skedar lunch och lite frukt + en halv macka till mellanmål. Sedan åt hon bra med middag hemma. Funderar på om det också är en protest. Just maten skiter jag i just nu, men jag vill ju inte att hon ska behöva vara ledsen hela dagarna (usch, nu fick jag tårar i ögonen när jag tänker på det).

  • muggles

    Ore: låter väldigt tufft och det är nog bara att acceptera att det kommer att förekomma skitsnack. Tyvärr snackas det alltid skit om chefer/arb.ledare, och visst har man tuffare krav på sig som kvinna. Särskilt om de övriga är män allihop och aldrig haft en kvinnlig chef förut. Bra att du får stöttning från din chef iaf. Tänk på det som en bra erfarenhet om inte annat... Det som inte dödar härdar...

  • muggles

    BS: låter inte så kul med din ÄL och din deppighet. Men det känns som att du redan har gett upp fast det inte alls behöver vara kört?

  • muggles

    Liten: du ska inte avvakta några månader till då med ny bebis - man vet aldrig, lusten kanske finns där om några månader. Se på mig, för ett halvår sedan var jag inte alls sugen

  • muggles

    Liten: jag har också våtmark längre tid än förr och jag har heller inte testat med stickor än. Känner ingen panik över detta än (och hoppas jag slipper helt denna gång).

    Fö så har jag inte tagit ut spiralen än - innan ni börjar spekulera!

    Kan det vara Page som fyller? Länge sedan hon var inne. Och ingen hjälp fick man av FB heller... Få se om denna ngn tänker visa sig under dagen

    Maken ringde förut och tydligen hade det gått mkt bättre idag - pfiu! Personalen tyckte inte vi skulle ändra ngt utan köra på; det handlar om separationsångest "bara". Lustigt; med tanke på hur Moa är annars så hade vi absolut inte förväntat oss detta. Att nätterna skulle bli jobbiga och att vi skulle få vabba en del, det hade jag förväntat mig. Men inte att hon skulle protestera såhär... Hon brukar ju gilla andra barn och vuxna, att det händer saker mm. Där ser man.

  • muggles

    Frejis: nä personalen tyckte vi skulle köra på som vi gör. Man ska tydligen stålsätta sig. Jag tycker det är ok att stålsätta mig just vid lämningen om jag vet att hon sedan blir glad igen (som det tydligen var idag) men inte riktigt lika ok om jag vet att hon är ledsen hela dagen sedan (som igår). Jaja, just nu kör vi på och ser var det landar. Jag är övertygad om att det blir bra i slutändan men man vill ju inte att ens barn ska behöva må dåligt.

    Ore: funderade lite mera och eg skulle jag vilja ändra mig. Man ska inte alls behöva acceptera skitsnack bara för att man är kvinna! Men det jag nog eg menade var att man får vara förberedd på det. Däremot tycker jag inte man ska svälja det. En mentor skulle nog vara en bra idé. Vet dock inte riktigt hur man får tag i en. Har du sökt på nätet - måste kanske inte vara en som finns nära? Kanske räcker med email/telefon-kontakt?

  • muggles

    Lappis: konstigt med dina värden. Även om det är variation pga olika klinikers mätvärden så innebär ju det här att du legat runt 100 i över 2v? Men det kanske är "normalt" vid utomkveds?

  • muggles

    kängu: kolla din inbox vid tillfälle!

Svar på tråden Lös biljett till barnkarusellen!