Inlägg från: nennesjuttioåtta |Visa alla inlägg
  • nennesjuttioåtta

    Lös biljett till barnkarusellen!

    GOTT NYTT ÅR!!!

    Vi firade in det ordentligt med fondue och passionsfruktstårta. Och kl 5 ringde de och berättade att jag fick jobbet. Så cavan öppnades tidigt! TjohoooOOOO!

    Nu ska vi äta pizza, hahahah! Zzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

  • nennesjuttioåtta

    hej hej!

    Telis
    Bara så du vet så har jag redan fantiserat ihop egna teorier om vad som drabbat dig, så jag behöver inte veta de riktiga anledningarna. Men jag brunchar ändå gärna.... HAHAHHA!

    Mrs B
    Vafasen har ni inte haft tillräckligt med elände nu? Krya ppå er och hoppas att de kommer fram till något hos Malte SNAAAAAAAART! Och att du också får jobb!

    Koko
    Jag kan väl erkänna att jag överdrev lite eftersom du uppmanade mig till att bli så full jag kunde men vi blev så mätta att det inte fanns plats över till alkohol (jaja, en viss mängd slank ner ändå så heeeeeeeelt osnurrigt var det inte )
    Gött med symptomlista! Det saknades faktiskt!

    BS
    Tror som Izzie att ni ska ta fighten på neutral mark eftersom det verkar vara när han är hos dina föräldrar som han hamnar i handllingsförlamninghstillståndet. Men om han nu har sagt att han tycker att du ska säga åt honom så kan han ju inte klaga sen att du tjatar... När man är hemma hos svärföräldrarna så är det ju lite som att man inte vill ta plats och vara i vägen. Så du måste nog vara mer tydlig hur han ska bete sig där (eftersom han tror sig hittat ett smidigt sätt ) även om det bästa vore om han insåg det själv. Förstår om du är frustrerad, om du hade varit jag så hade han nog haft pungen som huvtröja vid det här laget men ni kommer att kunna lösa det ska du se!

    EA
    Jäkla kärring, hon fegade ju flera gånger hos mig med och om hon ändå ska komma så kan hon väl göra det direkt. För man hoppas ju ändå att det inte är hon som kommer.... Kram på dig!

    När är Lapinette hemma från alperna då? *inte alls avundsjuk gnnnnnnnnnnnnnnhhh *

  • nennesjuttioåtta

    jo förresten, glömde skriva. Jag börjar den 12 januari. Semester i 1 vecka till alltså! Men som sagt, jag är lite orolig för hennes arbetstider, men hon sa 8-5 så jag får hoppas på att det stämmer, hahah!

  • nennesjuttioåtta

    hej på er!


    *skickar kärlek från norrland med en vattenkanna*

    Koko
    Det är lugnt, jag har ingen panik (det funkar säkert inte ändå)...Är det varannan dag som gäller sen, eller? Ha en riktigt skön resa! ÅÅÅhh älskar Thailand!

    Lapinette
    Välkommen hem, skibum! Har du pratat med kliniken om blödningen? *orolig*

    Grattis alla födelsedagsbarn!!!!

    Liten
    ååhhh vilket härligt inlägg! Låter som ni hade det fantastiskt! Och som att du fått fart på råttan också, hahahah!! Grattis!

    Vickan
    Plus om två veckor då?

    Frullan
    *fnissar* eheheheh ja din gissning är BRÄNNHET! Om man kombinerar det där, vad blir det då? JOOO en naken cykeltestare (utan sadel).

    NÄÄÄJJJ
    Jag inboxar dig.

  • nennesjuttioåtta

    koko
    pfffffffffHHhhAHAHAHAHA! Trodde att alla visste vad jag hette här och att ditt sms med Nenne som efternamn var på skoj. Tokitok! Skönt att det ljusröda försvunnit, men det låter helt normalt i mina öron (min erfarenhet är stor, om man räknar in alla trådar jag läst på FL ). Tack på förhand! Här ska vaggas och proggas!

    ojojoj, jag är SKITNERVÖS av att börja jobba. Vad fan sa jag som de gick på att jag kunde??? GAAAAAH!!!

  • nennesjuttioåtta

    AM
    Även om jag inte sagt det tillräckligt så är jag dig oändligt tacksam för hjälpen med min ansökan. Och v 23?!?! REDAN?!?! Shit vad tiden flyger!

  • nennesjuttioåtta

    telis
    japp, men om någon frågar så vet jag inte vem som är källan...

  • nennesjuttioåtta
    Telemarkgrrl skrev 2009-01-06 22:24:45 följande:
    Äsch, det är ju inte knark precis.
    *viskar* är det inte??
  • nennesjuttioåtta

    Fan, jag som kände mig lite "farlig" ett tag där. Då kanske jag inte behöver ta på mig peruk och solglasögon när jag vittjar brevlådan på torsdag då?

  • nennesjuttioåtta

    koko
    hahaha dag 15.. vilken koll du har!

Svar på tråden Lös biljett till barnkarusellen!