Inlägg från: nennesjuttioåtta |Visa alla inlägg
  • nennesjuttioåtta

    Lös biljett till barnkarusellen!

    Lappis
    Hahaha! Jag kan ringa åt dig också!

  • nennesjuttioåtta

    *kollar ut genom fönstret*
    ja men titta! SOLEN på en klarblå himmel!!!! Och snön lyser vit på marken! Igår steg graderna upp till bara 1 minus men idag är det -7. Fast det är ju peanuts!

  • nennesjuttioåtta

    hur går det Lapinettisen?!?! :-S Kommer du fram på telefon?

  • nennesjuttioåtta

    vafasen! Hang in there rabbit!

    Liten (fasen, jag måste fortfarande börja med att radera Mindre innan jag kan börja skriva ) Vad alla verkar stirriga efter så lång julledighet! Hahahah! HJÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄLP vad ska det bli av mig, jag kommer börja spela banjo och dricka soppa med sugrör nästa vecka! GAHHH!
    Åh bältros låter otäckt kliigt! Mår du dåligt på annat vis med?

    Jag eldar alltid upp mig före jag ska ringa dit (har ju adrig flutit på smärtfritt någon gång! ) men jämt när jag kommer fram så svarar någon försynt stackare som är vänlig så då kan jag inte skälla. Jag sa som det var att (räknade efter) av ca 30 veckor så hade jag fått vänta på pengar 20 av dem, och då inte pga av mig. Jaaa, sa hon, så är det ibland. MMMPPPHH! Jaha, sa jag, men det är ju inte så bra. Nej, sa hon. Och innan vi lade på så tackade jag, och satt där med mössan i hand och var glad. Jävla skit att jag ska vara så mesig!

  • nennesjuttioåtta

    Go Lappis!!!!!

    Liten
    jo, jag förstår hur du menar... Men känner du dig stressad? Jag tror nog det är sjukdomsrelaterat, att kroppen jobbar som fan för att slå ut de där grejerna som inte ska vara där. Obehagligt men nödvändigt. Men tror att kroppen behöver liga ner, kolla på dvd och äta mums-mums. (Se det som doktorns ordination!)

  • nennesjuttioåtta

    Lappis
    de kan väl aldrig neka någon om det är som du säger??? Det är väl en sak om man bara vill kolla läget i musen (och någon gång är väl alla nya kunder??)

  • nennesjuttioåtta

    lappis
    Det är ju för jävligt! Hoppas du kommer fram hos CvL tidigt imorgon bitti!

  • nennesjuttioåtta

    hur vet man att man förblöder? När man är vit som en vampyr och man inte längre orkar hålla i teleonluren? Men hur ska man då kunna få hjälp...?

  • nennesjuttioåtta

    www.aftonbladet.se/nyheter/article4126597.ab

    eeeehehehehh!
    Påminner mig om när jag jobbade i stolsliften och vi fick stanna liften för en unge hade tappat en skida. Och pjäxan satt kvar på skidan som susade nerför backen (totalt livsfarligt). Han var dock inte naken. Ungen hade fått låna pappans pjäxor och satt med sina gympadojor kvar och dinglade med benen (han hade haft pjäxorna utanpå). Det var ju ett sätt att spara in pengar på, men kanske inte så smart.... Danskjävlar, som Ernst-Hugo skulle ha sagt.

Svar på tråden Lös biljett till barnkarusellen!