• viktualia

    Elfte omgången av Nu har jag gjort det igen!!!

    Minsann! Inte kan vi lägga ner än eller?!?! Nääeee... tänkte väl det!!

    Här kommer tråd nummer 11 och det är bara att fortsätta diskuteras livets väsentligheter. Så fortsätt babbla nu, kära bruttor!

    Vintips, matlagningsmysterium, byråkratdjunglar, resor, relationer - jaaa visst.. allt ryms ju här!

  • Svar på tråden Elfte omgången av Nu har jag gjort det igen!!!
  • nennesjuttioåtta

    Det enda jag kan plocka färskt här är hundbajs. Jävla vinter!!

  • MuffinsTönt

    Nenne
    Det blir nog en nice inpackning eller nåt!

    Nu ska jag sätta på festkläderna,sminket och flörtande ögonfransar. Nu är det FEST!!! Ska på disputationsfest snart. Etanol... Here I come!!!

  • MuffinsTönt

    Ibland är man verkligen full OCH dum. Jag kom på ett jättesmart ide igår efter festen. Jag blev såå arg och irriterad på hela skiten. Så jag bestämde mig för att gå hem till grabben och skälla på honom. Behöver jag säga att det inte blev så som jag tänkte...

  • anne på grönkulla

    Whohoa! Han fick säkert vad han hade förtjänat. Men alla ideer man får på fyllan är inte bra ideer... det finns ju ett skäl till att man skulle ha alkolås på mobilen t ex... Vad hände???

  • MuffinsTönt

    Anne
    Det är sant!

    Welll... Jag hade tänkt att jag skulle gå dit, slänga upp dörren, storma in och skrika åt honom en massa saker. Smälla till honom med handväskan också kanske. Och sen storma ut igen.

    Det blev inte alls så! Först o främst o hade han låst dörren så jag fick dra upp nycklarna igen. Det gjorde ju att han kom o låste upp dörren istället. Då stod jag där som ett fån o glodde på honom. Då bubblade allt upp igen, alla känslor som hade sugs in i vakumet kom tillbaka med en smäll. Då började jag LIPA hysteriskt istället. istället för att skrika på hoom så stod jag där i hallen och sa jag allt mellan snyftningarna. Jag sa även att jag skulle komma dit för att smälla till honom. Men... jag kan inte, vill inte och ska inte det heller. Sen smällde jag igen dörren och stack därifrån.

    SUCK!

  • anne på grönkulla

    Heja muffin! *kramar om*

    Det är inte lätt att hantera sina känslor när man inte har koll på läget. Du känner dig säkert himla utsatt o liten inför HANS beslut att vilja ha en paus - har du haft en chans förut att uttrycka för honom vad DU vill?

    Nåväl, detta gjort så kan du vila lugn ett tag o låta honom suga på den karamellen. Var poletten landar kan du ändå inte påverka så mycket.

  • MuffinsTönt

    Min brillianta plan var ju att säga till honom saker som jag "kom fram" när chocken har lagt sig. Det var bla

    1) Jag är sur på honom för att han inte tog upp det då denna osäkerhet dök upp, vilket var dec-jan.

    2) Att jag själv inte orkat ta tag på våra gamla problem och istället hoppas på att det skulle försvinna/lösa av sig själv.

    Detta sa jag till honom mellan snyftningarna.

    Idag såg jag honom på träningen. Vill bara springa till honom o hålla om. Vi snackade lite o så. Det va skitjobbigt o se honom gå åt MOTSATT håll. FAN FAN FAN!!!

  • anne på grönkulla

    Det är svårt det där när saker man själv inte förstår är viktiga principfrågor för den andre - eller tvärtom. Jag tänker på vad du sa om din relation med familjen som han inte förstår. Vi har nog såna grejer åt båda håll - men sålänge det inte är principfrågor för båda utan man kan leva med saker den andre gör som man inte skulle välja själv så funkar det ju. Vissa saker får man leva med - eller låta bli.

Svar på tråden Elfte omgången av Nu har jag gjort det igen!!!