• Pentan

    CAMBRIDGE kuren - tråd nr 13. Alla nya & gamla se hit!!

    SMAKEN!! Går inte att jämför enligt mig.


    hujjedamejj skrev 2009-01-29 14:57:01 följande:
    Hej. Ni som även har druckit nutrilette och naturdiet, eller någon annan billigare pulverdiet, hur jämför ni dom med cambridge? Köpte en veckas förbrukning CB igår, och fasigen vad dyrt det är!!! Funderar att gå över till naturdiet igen. Men vad är det som gör att ni dricker CB och inte t.ex. naturdiet?!
  • Pentan

    Ha ha ja det är tur att vi är olika! Jag kan jämför Ck´s milkshaes med en från Mc´Donlads om det görs på rätt sätt.

    Men det är ju toppen med Naturdiets färdigblandade att det finns klara direkt i affären om man är på stan eller reser...


    MilosMamma skrev 2009-01-29 15:07:38 följande:
    Fast naturdiets färdigblandade är såå mycket godare än Cb, tycker jag =)
  • Pentan

    Kan du tala med någon konultent om detta!? Det hoppas jag kan ge dig lite svar, kanske en läkarkoll? Har du brist på något - du kanske redan väger så lite som kroppen vill att du ska väga?

    Fattar att det måste vara sjukt jobbigt!! Jag hade nog inte klarat det så du är verkligen super som står ut!!


    Tokstolla skrev 2009-01-30 09:34:26 följande:
    Jag tror seriöst jag gör något fel- De senaste 14 dagarna har jag gått ner 1,6 kg. OK jag har har nämnt tidigare att jag ätit fisk 3 dagar av dem men det gav mig snarare bättre viktminskning. Seriöst, att dricka 3 shakes/dag (ca 470 kcal) och snitta 0.8kg/vecka DET TÄR PÅ PSYKET! Det har gått 27 dagar nu och jag har minskat 6,7 kg. (sista gången jag var med viktväktarna startade jag på 88.0 och gick ner 8 kilo på samma tid) Enda fina anledningen att jag fortsätter dricka dem är att killen min verkligen håller sig i stort sett för min skull. För att jag vill det här, medan jag kämpar för att han ska klara ren kur så länge som möjligt. Hans minus 17 kg på 4 veckor går inte av för hackor. Men jag vet seriöst inte vad jag ska göra. Jag orkar inte röra på mig mer. Jag har ingen energi av den här kuren, utan bara ren trötthet och grinighet
  • Pentan

    Konsulent men jag... Ring flera!
    Kan du ha hamnat på en platå? Det finns ju en risk att man måste ge det några veckor till då innan kroppen släpper på reserverna.
    Har du tidigare gått ned mycket så känner kroppen av att den är på väg att förlora sin reserver den gärna håller i.

  • Pentan

    Kl är 12 och jag har redan druckit över 3 liter... Jag får nog i mig 5 liter på den dag.

    Hur mycket dricker ni!?

  • Pentan

    Jag har hört att efter ett tag på ren kur så är det lätt att börja slarva med vattnet. Man tycker att man går ned så bra ändå - och då avtar ofta viktminskningen! Så viktigt med vätskan!!

  • Pentan

    Mens: Samma sängd, massa antal dagar, samma ont...
    Dock stod vågen still ca 2 veckor innan och under själva mensen stod jag still.

  • Pentan

    2 veckor innan var jag jättekonstig i kroppen, yr och seg, trött och hungrig. Ringde min konsulent som sa att det säkert var hormonerna som spökade. Ägglossningen gjorde sitt till...


    Tokstolla skrev 2009-01-30 13:37:09 följande:
    Två veckor innan??? Kan det förklara min "platå"???***HOPPAS***Cbk09: Finns det chans för dig att få tillbaka den?
  • Pentan

    Ja jag hoppas verkligen att det blir en snar förbättring för dig!! Shit vad du är duktig och ALLA NI ANDRA OXÅ som kämpar!!!


    Tokstolla skrev 2009-01-30 14:01:24 följande:
    Hmmm, då kanske det är det som händer mig just nu. För jag känner igen allt. Jag var darrig i benen idag på min sånglektion och det händer aldrig typ.Kollade av ketonnivån nyss dessutom. De var inte mycket färg på stickan även om den blev lite lätt aprikosfärgad.
  • Pentan

    Var hemma hos mammma i dag med familjen och drack te, då kröp jag upp i famnen på min fästman när han satt i en fåtölj... Det har jag inte kunnat göra på ååååååår!!! Kände mig nästan liten! HÄRLIGT VAR DET!!!!

Svar på tråden CAMBRIDGE kuren - tråd nr 13. Alla nya & gamla se hit!!