• Pentan

    CAMBRIDGE kuren - tråd nr 13. Alla nya & gamla se hit!!

    Dag 32 ren kur, start 99,0 kg - idag 85,8 kg

  • Pentan

    Vad kul det är när tråden tar fart!!
    HEJA HEJA!!!

    Här kan man läsa lite mer om mig och titta på en bild eller två...
    www.nogg.se/minresa

  • Pentan

    Hej Anna01 och välkommen hit!!
    Tack, ja det är kul när det händer så mycket! Kläder jag aldrig trodde skulle bli för stora börjar glipa ordentligt i midjan. Det är underbart! Har dock stått still nu i 3 dagar, mindre kul - men man kan inte förvänta sig raketfart nedåt hela tiden.


    anna01 skrev 2009-02-03 06:18:11 följande:
    Pentan: Var in och kollade på dina kort, gud vilken skillnad. Måste kännas jätte skönt.Önskar jag hade haft fler före och efter kort.
  • Pentan

    I dag ska jag till Akademikliniken för konsultation av bukplastik och bröstlyft samt förstoring. Återkommer med info sen!

  • Pentan

    Ps nu har jag stått still lite på vågen under ett par dagar - även gått upp 2 gh. 86,0 står det på nu. Mindre kul, men jag kämpar på! 34 dagar på ren kur...

  • Pentan

    Tack för alla lyckönskningar, ska peppra doktorn med frågor! Återkommer med svar här sen om det är någon som är nyfiken.
    13:20 ska jag vara där!

  • Pentan

    Åh just det en sak till...

    Ska till badhus i dag med hela familjen! Premiär för min dotter på 1 år och 4 månader. Nypremiär för mig, fr det var läääängesen jag visade mig i baddräkt! Gulp...
    Ska även köpa årskort tänkte jag! Det är Forsgrenska på Medborgarplatsen i Sthlm, 4200 kr - då kan man bada och använda deras gym samt delta i alla gruppträningar! Känns toppenbra! Ska nog även unna mig en solning eller två under vårkanten oxå!

  • Pentan

    Det suger FETT att gå på ren kur när inget händer!!!
    Inget någon annan säger hjälper - inget!! Inte för min del i alla fall! Jag kände att livet inte var värt att leva om jag inte fick äta.
    Varför det går så bra denna gång för mig vet jag inte. Men jag känner sååå mycket med er som kämpar nu i motvind!!
    Ni är skitduktiga!!

  • Pentan

    Ok nu har jag varit hos Dr Jan Stenbeck på Akademikliniken! Mycket spännande och skrämmande, men det bästa var att jag fick svar på alla mina frågor. Nåja... nästan alla min frågor, hade satt ihop en lång lista med tusen frågor - som jag naturligtvis glömde!! grr.... Men jag fick svar på det mesta av det jag ville veta.

    Framför allt, hur mycket i mål måste man vara med sin vikt. Han sa ca 5 kg hit eller dit är ok, man behöver inte väga på grammet. Men man ska inte gå ned 15 kg ytterligare efter en bukplastik. Så det känns bra! Jag hoppas vara just inom 5 kg´s zonen.

    Sen ville jag veta hur snabbt man läker ihop, med tanke på bröllopet. Men efter ca 2 månader ska man kunna vara ganska obehindrad av operationen.

    Så jag har faktiskt ett bokat operationsdatum!! 4/5... Dock har jag naturligtvis möjlighet att boka av, men ska inte vänta för länge med ett sådant beslut. 165 000 kr kommer kalaset att gå på. Full bukplastik, bröstlyft samt implantat.

    Jag fick stort förtroende för kliniken.

  • Pentan

    1augusti2009

    Jäääääklar vad det syns skillnad!! Jisses vilken läcker brud du är nu!! Och bara så söt dotter!!!


    Grattis!!!

Svar på tråden CAMBRIDGE kuren - tråd nr 13. Alla nya & gamla se hit!!