• Heloise

    CAMBRIDGE kuren - tråd nr 13. Alla nya & gamla se hit!!

    I dag har jag ätit, har inte ens dåligt samvete. Det enda jag har tänkt på de senaste 3-4 dagarna har varit mat. Jag kunde inte stå emot längre. Får se om jag fortsätter på ren kur eller går över på kombinerad kur. Önskar jag kunde säga usch mej , men nää det var värt det
    Ska gå en timme ikväll och diskutera med m2b som gått kombinerad kur i 3 veckor, 2 shakes och ett lchf mål om dagen, han har gått ner 12 kg på mindre än 3 veckor.

  • Heloise

    Trots att jag åt lite igår så har jag gått ner 0.5 kg idag( kommer kanske bakslag imorron) så totalt -11.5 på 24 dagar.

    Ja det märks på kläderna, mina jeans som jag köpte i början av kuren kan jag dra av mig utan att knäppa upp och mina jobbkläder sitter väldigt löst
    Har fortfarande inte riktigt bestämt mig om jag ska fortsätta på ren kur eller prova kombinerad och se vad som händer.

    Bra jobbat tjejer och kämpa på

  • Heloise

    lycka till på tenta förresten 1 aug, själv sitter jag och sliter mitt hår med ett PM som ska in om en 30 min eller så

  • Heloise

    Hej hjärtat!
    Jag kan inboxa dig fast det finns tjejer här som är super proffs


    passionsblomman skrev 2009-03-27 18:11:03 följande:
    Hej!jag tittar in här av nyfikenhet. Jag vet inte vad detta Camebridge är, och hur man lägger upp det. Men det skulle behövas...*klämmer i badringen som någon elak har trätt på mig i smyg*OM någon orkar och har lust, får den gärna berätta vad det är ni gör och hur ni gör det, lite vad det kostar osv. Kanske i min inbox om det inte ska ta plats i tråden....Jag ser att favvo-Heloise är här! DUKTIGA Heloise! *vinkar*
  • Heloise

    Vad duktiga ni är tjejer! Min 3 dag på kombinerad kur, hade gått ner 0.5 kg igår men har inte vägt mig idag. Ska sätta mig på träningscykeln i 30 minuter. Måste erkänna att ett mål mat har gjort en enorm skillnad för mig personligen( mår som en prinsessa)MEN jag äter 2 påsar och ett lchf mål om dagen cest tout, inge mellanmål, inge frukt, nada, den enda eftergift jag gjort är mjölk i kaffet( soya mjölk)en ggr om dagen. Jag är inte hungrig alls och det fungerar jättebra för mig, men det ska bli spännande att se hur mkt upp det blir på vågen innan det vänder ner igen. Tänkte prova en vecka och se vad som händer, går det för långsamt så kör jag ren kur igen.
    Kämpa på!

  • Heloise

    Jag har ätit kombinerad kur i 3 dagar nu, har gått upp 1.9 men det är kanske inte så konstigt när magen fylls på igen( har inte ökat i mått) undrar när det vände för dig Pentan för jag äter precis som dig protein och fett men inge kollisar( försöker hålla ner fettet lite oxå) har inte så där jättemkt tid på mig så jag lär övergå till ren kur igen om kroppen ska ta lååång tid på sig att vända neråt igen.


    Pentan skrev 2009-03-29 09:49:10 följande:
    Lite uppdatering kring hur det går för mig!I måndags körde jag igång med ren kur, på torsdagen gick jag över till kombinerad - alltså middag på kvällen och två soppor på dagen, gjorde så även fredagen. I lördags och i dag söndag så äter jag ca 3 mål om dagen, inga soppor. Men jag har inte ätit en kolhydrat så långt ögat ser. Utan endast protein och fett. Har nu en vecka senare totalt gått ned 2,6 kg på detta. Är mycket glad och nöjd! Väger i dag 78,5 kg.Kram på er alla!!!
  • Heloise

    Har väldigtr svårt att tro att de har rätt att göra det, bestrid utav helvete. Hon är ju bara ett barn.
    Tappa inte modet nu tjejen, utan ta kontakt med en advokat.
    Kram


    Pentan skrev 2009-04-01 08:30:14 följande:
    Fan fan fan!!!!!!!!!!!!!!!!Min dotter har rint brandkåren som ryckte ut i går och nu kräver de oss på nästan 50 000 kr för falsklarm - måste ställa in bröllopet!!Bara dör nu...
  • Heloise

    jasså är det 1 april idag, vilken tur.


    bongen80 skrev 2009-04-01 12:41:28 följande:
    Men hallå??? 1 april????
  • Heloise

    Min första vecka på kombinerad kur. Har väl gått bra har inte gått ner men heller inte upp mer
    än 1 kg, tänkte ge det ett par dagar till och se vad som händer, händer inget så har jag inget annat val än att fortsätta med ren kur ett par veckor till.

  • Heloise

    på Tisdag ska jag ta en till sväng med ren kur, har gjort nästan 4 veckor, kombinerad i två och sen tänkte jag försöka mig på 3 veckor ren kur till.
    Vad ni är duktigta kämpa på!!

  • Heloise

    hello ladies!
    så var det dags för ren kur igen, har haft 2 veckors kombinerad kur, och fritt fall 3 dar i påsk( voila 2 kg+) har totalt gått upp 4 kg men det kan jag leva med. Nu tänkte jag ge mig på 5 veckor ren kur, följt av 1 vecka kombinerad, 3 veckor ren, 1 vecka kombinerad och avsluta med 3 veckor ren kur. Sen ska jag förhoppningsvis skrida inte fläska down altargången.

  • Heloise

    Hejhej
    Vad ni är duktiga tjejer!
    3 dagen på ren kur efter 2 veckor på kombinerad kur( innan det 4 v ren kur), känns som att cykla skönt känns det oxå, man går ner i vikt och kan således släppa det oros momentet.
    I dag var vi och träffade prästen och vi fick provgöra, dumdumdummdidum när för altar gången, vända ansikte mot ansikte, hålla ring, säga ja, knäböja( jösses vad långt ner kudden var)känns pirrigt och overkligt. Bara drygt 3 månader kvar

  • Heloise

    Hejhej
    Vad ni är duktiga tjejer!
    3 dagen på ren kur efter 2 veckor på kombinerad kur( innan det 4 v ren kur), känns som att cykla skönt känns det oxå, man går ner i vikt och kan således släppa det oros momentet.
    I dag var vi och träffade prästen och vi fick provgöra, dumdumdummdidum när för altar gången, vända ansikte mot ansikte, hålla ring, säga ja, knäböja( jösses vad långt ner kudden var)känns pirrigt och overkligt. Bara drygt 3 månader kvar

  • Heloise

    Dag 4 so far so good, annars var dag 4 och fem värst för mig förra gången, men det kanske inte är så stor omställning när man gått på 4 v ren kur och 2 veckor kombinerad.
    -3.5 so far även om det bara är vatten säkert så känns det i kroppen.

Svar på tråden CAMBRIDGE kuren - tråd nr 13. Alla nya & gamla se hit!!