• Luvmybejjbi

    Irriterad över...

    ...att de flesta av våra gäster anmäler sig till bröllopet via facebook!!! Va fan kan man inte lyfta luren å ringa?!!?! Eller e de bara jag som tycker det e dåligt?

  • Svar på tråden Irriterad över...
  • Sååå lurade

    Jäklar vad ambitiöst...


    MV85 skrev 2009-03-25 11:10:16 följande:
    Vi gör! Vi har till och med övervägt att skicka ut "svarskort" till alla tillsammans med inbjudan som man bara skickar tillbaka!Ett enkelt kort där man kryssar i ett av tre alternativ:[]kommer ensam[]kommer med partner[]kommer inteGivetvis ska i så fall gästens namn vara tryckt på kortets framsida redan och vår adress stå på baksidan så det bara är att sätta ett frimärke på o lägga i lådan när man kryssat.
    Skönt att se att man inte är ensam om att stå utanför facebook världen
  • passionsblomman

    Du, jag har tillräckligt med mitt bt-missbruk, jag behöver inte addera fler droger..

    Då tar nog min familj min dator...

    Sååå lurade skrev 2009-03-25 11:37:34 följande:


    Jäklar vad ambitiöst...
    Skönt att se att man inte är ensam om att stå utanför facebook världen
  • didis

    Har ni inte bett gästerna att anmäla via Facebook tycker jag inte det är helt prydligt men rätt ok trots allt. Mycket kommunikation sker via mejl och olika chattfora och vad skall vännerna annars göra? Undvika facebook tills de svarat er på korrekt vis? Det är nog bara att acceptera att det är nya tider nu

    Ang bröllopshemsidor är det nog inte så många som går in på dem, tyvärr. Står datum och plats i inbjudan skulle inte jag heller gå in på sidan antagligen, all info jag behöver har jag ju redan.

  • september2009bröllop

    Jag har också vägrat facebook Tycker inte om saker som blir så sjukt inne att man anses måste ha det.. om ni förstår vad jag menar...

  • MarianneL
    september2009bröllop skrev 2009-03-25 12:52:02 följande:
    Jag har också vägrat facebook Tycker inte om saker som blir så sjukt inne att man anses måste ha det.. om ni förstår vad jag menar...
    Har du en mobil?
  • nni

    Jag tycker själv det e synd att vissa frågar via facebook eller till oss överhuvudtaget! Är toastmadame som tar hand om osa. Men visst, de har iaf vett att fråga om det går bra att de osar på så sätt.

    Jag har facebook, e faktiskt bra för mig att ha som kontaktnät. Men visst det e en form av drog som BT också e för mina vardagliga rutiner.

  • LB5

    Hm, jag förstår inte problemet? Det är väl jättebra att folk svarar? Facebook, sms, snigelpost, telefon spelar väl ingen roll? Länge leve tekniken!!!!!!!!

  • soon and very soon

    kjellpräst: det kommer säkert att ändra sig!
    tänk det kanske blir en hit: en prästs mörkaste tankar

  • Red Scarlet

    Jag har inte facebook (kommer inte skaffa mig det heller) men jag har fått svar via mejl och msn, det tycker jag är jättebra! Det hade bara varit jobbigt ifall 50pers skulle ringa mig och tacka ja, sedan ska de ju fråga 100frågor om vad de ska ha på sig, hur man hittar till ställena, vad vi önskar oss etc etc fast det mesta står på vår bröllopssida. Tar hellre den diskussionen via mejl/msn än i luren 50ggr. Copy-paste is my saviour ;)

Svar på tråden Irriterad över...