• _koko_

    Livets stora och små frågor

    Kom precis på att conny trillade baklänges ner från sängen för nån månad sedan. Blev lite gråt och antagligen en bula (han har ju så mycket hår att sånt inte syns ), men inga bestående men. De är som tur är tåliga de små rackarna.

  • _koko_

    Jag är också en kopia av min mamma. Försöker tvätta bort de av hennes egenskaper som jag verkligen inte gillar (osäkerhet och en del fördomar), men sen har hon en hel del som jag är stolt över att ha ärvt också!

  • _koko_

    Fördomarna tror jag dock har mest att göra med att hon börjar bli äldre och inte hänger med på samma sätt som förr, och det blir nog svårt att undvika...

  • _koko_

    Stort grattis till lyckat ul, frejis!!!

    cicci - Så bebisen är inte redo att komma ut ännu alltså. När var det du skulle på tillväxtul?

    Sitter i sängen med mobilen och orkar inte skriva så mycket., men jag har läst allt iaf!

    Kram på er!

  • _koko_

    Hinner inte skriva mer just nu än en miljon grattis till Telis!!!!!! Har inte läst ikapp alls, får göra det ikväll, men just det nyheten har jag snokat rätt på.

    Så sjukt roligt att det inte finns ord!!! Och så himla nära mitt eget plus med Conny (2 år i morgon), jag bara ryser av lycka!!!

    Grattis igen till nenne också, vilken värphöna!

    Nu ska jag ta upp nyvakne sonen och åka till min mamma en sväng (jobbar hemifrån idag ).
    Kramar till alla!

  • _koko_

    Nuuuuu äntligen är jag på jobbet, har en god kaffe brevid mig och tänker inte börja jobba förrän jag kommenterat allt jag tänkt kommentera under hela helgen!!!

    frejis - Stort grattis till lyckat UL och TJEJEN!!! Säger som övriga, hoppas du kan njuta lite nu. Klappa magen från mig.

    Telis - Grattis igen!!!! Kommer säga grattis länge tror jag. Så lustigt också, min sambo reagerade precis likadant på mitt plus (jag sa att det var ett plus och han undrade vad det betydde).

    nenne - Grattis igen till dig också!!! Håller tummarna för att många (gärna alla!) är befruktade idag och vill dela sig i lagom takt!!!

    fruLlan - Vilka härliga nyheter att roffe vänt sig självmant!! Och ligger på plus i tillväxt också, jätteskönt! Håller annars med telis, jag kommer också skratta så jag kissar på mig (vilket iofs inte säger så mycket nuförtiden om jag är det minsta kissnödig - underskatta inte knipövningar!!!!!), om det tittar ut en tjej.

    Cicci - Håller med om att det är sjukt konstiga regler på ert dagis!!

    Page - Hoppas verkligen att det bara är seg återhämtning för Js del och att du vänjer dig vid håret. Det tänkta slutresultatet låter iaf jättesnyggt!!

    AM - Lunch i veckan? Kom precis på att det bara är i morgon kvar, sen är det ju krihi! Funkar i morgon för dig? Jag ska iofs klippa mig i dina krokar idag kl 13, men tänkte ta en kort lunch på kontoret innan eftersom jag kom så sent till jobbet och tänker gå tidigt...

    Ska alla förresten resa bort i helgen? Vi blir hemma eftersom vi äntligen fått vår nya kisse!!! Vilken cirkus det blev kring det!!! Han skulle kommit i fredags, men då hade dottern tydligen bara gråtit och gråtit (katten vi hade tingat var hennes favorit i kullen), så de kom tomhänta och såg ut att skämmas väldigt. Vi blev såklart sjukt besvikna men sa inte så mycket (vad skulle vi säga liksom...), utan satt bara tysta en lång stund efteråt. Sen kollade vi blocket igen och blev ännu mer deprimerade eftersom alla jäkla katter som säljs just nu kostar typ 1500 spänn oavsett ursprung!
    I söndags morse ringde de dock igen och nu fick vi hämta katten?? Vi förstår fortfarande inte vad som hänt, men frågar inte heller, katten bor hos oss nu och är verkligen världens sötaste!!!
    Tycker dock synd om vår gamla katt som håller sig undan och verkar betydligt räddare för nytillskottet än tvärtom...
    Försöker gosa med henne så mycket som möjligt så hon inte ska känna sig helt oönskad och rymma (hon får ju fortfarande gå ut).

    BS - Såg annonsen och tänkte att de verkligen var jättesöta! Grattis till katt-kompisen och att det bara var ett missförstånd.

    Sen får jag avsluta med ett FÖRLÅT till allt och alla jag glömt att kommentera, jag har läst ikapp i omgångar (även vi hade strulande nät igårkväll, BS), och vet att det var massor mer jag hade tänkt skriva...

  • _koko_

    Tänker på hur jag satt hemma och hade sån sjuk ångest när jag väntade på telefonsamtalet från CvL... Har för mig att de ringde vid två, och berättade att båda äggen blivit befruktade, så osannolikt och fantastiskt och jag bara satt stilla, med tårar i ögonen, en lång stund efteråt...

  • _koko_

    Åh, nenne, det är väl jättebra resultat? Äh, jag kan inget om sånt, men jag tycker 6 stycken låter väldigt bra. Däremot vet jag precis (som jag nyss skrev), vad du går igenom, jag var inte på jobbet på flera dagar efter äp (både för att jag var så mörbultad efter plocket och för att jag inte kunde koncentrera mig på någonting annat än det som förhoppningsvis var på väg att hända)...

  • _koko_

    FruLlan - Det finns en lite halvsuddig bild i galleriet, ska skicka en ny till Telis snart. Nenne har fått en alldeles egen bild, passade på när jag messade och önskade lycka till på äggplocket. Försöker få igång BT på min telefon för att kunna föra över bilderna jag har där till datorn, men det går inte så bra för tillfället...

    Åh, muggles, nu kom jag på en grej! Så jäklar rolig t-shirt du länkade till!! Jag beställde en t-shirt till min brorsa därifrån för ett par år sedan, är grymt sugen på att beställa den du länkade till... Nån annan som är lika nördig som jag?

Svar på tråden Livets stora och små frågor