• _koko_

    Livets stora och små frågor

    Lappis - Mmmmm...

    AM - Tack, där fanns det ju en del att välja på faktiskt!
    Jag har väldigt ofta lila, så det hade jag säkert i söndags. Klänningen låter jättefin, den köper jag gärna av dig (om du nu inte vill ha tillbaka den sen förstås) om den passar!

  • _koko_

    Just det, Liten!!

    Conny är inte gnällig som du beskriver mindre, men däremot lägger han sig ner och skriker vid minsta motgång (typ nej, du får inte äta på diskborsten). Rätt jobbigt, men det går över fort när man distraherar honom iaf.

  • _koko_

    AM - Lunchar gärna! Och jag betalar gärna för klänningen (men jag gissar att jag inte kommer att få och insisterar då på att jag åtminstone får bjuda på lunch ). Blev dock precis utringd till min gamla kund, så det får nog bli i nästa vecka.

    kängu - Vad gjorde du egentligen på makens jobb??

  • _koko_

    Liten igen - Conny har inte heller några jättelabbar (eller fötter för den delen), så jag tror vantarna nog är för stora för honom också om de är för stora för mindre. Dessutom sliter man ju rätt bra på vantar, så jag tror det är bättre att jag försöker hitta några egna till honom. Men tack ändå, gulligt av dig att tänka på honom!

  • _koko_

    am - precis, conny behöver vantar när han cyklar till dagis som han inte börjat på ännu!
    Nä, men när det är kallt ute (vilket det är mest hela tiden känns det som) blir han så kall om händerna och då skulle jag vilja ha tunna vantar att sätta på honom, men har inte hittat några.

    ea - Vilken rolig present! Om man nu kan måla vill säga.

    Nu måste jag sova, ska ju *suck och stön* jobba på riktigt i morgon...

  • _koko_

    cicci - vilket tempo!! Jag bävar lite inför min nästa ansiktsbehandling eftersom jag mår illa när jag ligger på rygg. Men jag får väl vrida kroppen lite.

  • _koko_

    Hej alla sötnosar! Idag har jag verkligen jobbat, men roligt är att vi löste problemen och jag behöver inte åka dit i morgon.

    STORT grattis till värphönan nenne, fantastiskt resultat!! Är så glad för varje steg ni tar närmare det hägrande målet!

    BS - Vad jag skrattade åt din kommentar om BF, du kan verkligen uttrycka dig! 16 januari är ett bra datum, connys födelsedag! Ur RS-synpunkt är annars ju senare på våren desto bättre, så visst, januari är ju inte idealiskt. Men det är trots allt väldigt få som drabbas och Iris kommer ha en dagisvinter bakom sig och inte vara nybörjare på dagisbakterier.
    Försök fokusera på det positiva nu.

    Kram till snaily! Känn dig inte hemsk, alla vi som haft det lite svårare har tänkt dessa tankar, vore konstigare om vi inte gjorde det.

    sweet - Så galet intressant! Såg en UR-dokumentär för ett tag sen, "den hotade mannen", som handlade om fortplantningsforskning och bla hur möss som preppats med ftalater och (eller?) parabener fick gravt missbildade könsorgan. Det läskigaste är ju att det säkert kan dröja några generationer innan det blivit så stora problem att det märks, om det nu, som telis är inne på, går att föra över på människor...

    Ore - Välkommen tillbaka!

    Nu ska jag kika på Tingas hus!

  • _koko_

    AM - Jag känner lite som du förutom att jag ju fortfarande är gravid, gissar på sen 30-årskris i mitt fall. Tycker conny växer så fort och får känslan att livet snart är över... *Panik* Försöker ruska av mig det, vissa dagar går det bättre, andra sämre. Hoppas det går över helt snart.

    MSW - Conny har blåmärken precis hela tiden, men har peppar peppar aldrig gjort sig ordentligt illa. Som vår bvs-sköterska sa: "han har ju inte behövt sy nånstans ännu iaf", hon kan verkligen se det positiva i allt.
    Och apropå vårdguiden så GILLAR jag den! Dels har jag aldrig uppfattat dem som kortfattade för att få bonus (skrämmande), och dels fyller det verkligen ett syfte för såna som mig (som mest behöver lite bekräftelse att jag gör rätt och få veta vad jag ska vara uppmärksam på). Men det är ju tragiskt om folk litar mer på dem som inte ens träffat den sjuke/skadade än sin egen magkänsla.

    sweet - Det fick iaf mig att börja lusläsa mina hudkrämer etc och t ex slänga connys barn-solkräm som innehöll två olika parabener... Hittade en annan på ekologiska barnmatsbutiken.
    Men det du nämner (hormoner man kissar ut osv) går ju inte att värja sig mot! Man kan ju inte sluta dricka vatten liksom.

    Cicci - Vilken ovan tanke att du kan vänta en STOR bebis. Men som sagt, victor var ju väldigt stor för sin ålder när han kom ut, så egentligen är det kanske inte så konstigt. Du är helt enkelt en turbomaskin som barn blir färdiga snabbare än vanligt i.

    Tummarna hålls skihårt för frejis idag!

    Ikväll kommer kissen!!!!!

  • _koko_

    Just det, nenne, vad roligt att ta kull på nancy!!! Det skulle jag också vilja göra någon gång. Drömmer ju om en sibirisk katt, men det får vänta till senare i livet.

    BS - KUL att det blir en kompis till nya kissen, håller med alla tidigare talare om att det är mindre jobb med två, inte mer. Möjligen mer hår att städa upp, men när de får gå ute är det inte så mycket sånt heller. Alla jag känner som är kattallergiker kan vara hemma hos oss nu, de flesta till och med utan allergimedicin! Kan ju iofs också bero på att det städas betydligt oftare hemma hos oss nuförtiden (eftersom vi inte gör det själva)...

  • _koko_

    Ja, fruLlan, att du vill uppleva jakten på plusset igen är faktiskt lite sjukt. Vill du att jag ska påminna dig om ångesten och hur dåligt du mådde?
    Och jag tror inte det har att göra med något annat än att det är något du inte kan påverka, hur mycket du än anstränger dig, och det gör ju att insikten att det gått vägen två gånger inte gör någon skillnad. Men det har vi ju redan pratat om.

    Hur som helst är jag så sjukt nyfiken på telis eventuella symptom, kan inte hålla mig från att nämna det!!! Det är bara att ignorera mig, hjärtat.

    Cicci - Slemproppen, aha! Vad coolt det vore om båda barnen kom efter blöta fester, så DU på något sätt!

Svar på tråden Livets stora och små frågor