• _koko_

    Livets stora och små frågor

    Telis - Fråga mig inte... Allt som gör livet värt att leva (skaldjur, vitt vin, mögelost, fisk, osv) ratar han. Som tur är har han ett par andra bra kvalitéer.

    Piggis - Läste en tråd på FL om trots-barn och då tänkte jag samma tanke, hahaha... Lite sent så att säga.

    Lappis - Ja, VARFÖR fungerar det plötsligt efter 8 försök??? Självklart är det fantastiskt ATT det gör det, men man vill ju veta VARFÖR!!!

    (Shit, han når redan revbenen!! Första gången jag kände en spark där!)

  • _koko_

    AM - Nu såg jag din första kommentar och jo, nog kan man bli full om man vill, men uppraggad tror jag inte man blir på dan, så om det är det du är ute efter får vi ta det lite senare.

  • _koko_

    kängu - Nä, det kan nog ändras åt båda håll. Och jag trodde iaf inte att du predikade hur andra ska tycka.

  • _koko_

    Hahaha, minns min dagmamma som rökte under köksfläkten... Det var lite annorlunda på den tiden antar jag.

    Piggis - Vi har stått i kö i 1½ år när conny ska börja och fick egentligen bara plats där vi vill för att vi vill ha plats i augusti, då "årskullsbytet" är. Vårt förstaval står vi ju fortfarande i kö till, de kanske vi får erbjudande från till årsskiftet eller så... Förhoppningsvis är vi då så nöjda med vårt dagis att vi inte vill byta.

    AM - Underbar historia om Livia och svärdet!!! Snäll storebror hon har.

  • _koko_

    piggis - Håller tummarna för att ni klickar med dagmamman, det är ju trots allt skönt att ha nära!

  • _koko_

    Nä, nu ska jag ut på stan och lämna tillbaka byxor - igen! Det är så tröstlöst!!! De fina snickabyxorna från Zara var för korta i kroppen, men 5cm för långa i benen?!! Dvs går jag upp en storlek kommer de antagligen vara ännu längre i benen, och det funkar ju inte.

    Dagens i-landsproblem.

  • _koko_

    AM - Gulle du! Inser att jag var lite otydlig, byxorna var till conny! Tänk om jag hade hittat byxor till mig som var för långa, det vore ju en dröm!!!

    hemma och i säng efter en underbart trevlig kväll med snartis, frullan och cicci (som alltså inte har fött ännu)!

    Tinga - Usch vilka tråkiga besked!!! Stora kramar!

  • _koko_

    lappis - Skitjobbigt att behöva blöda så mycket!! Nä, slut på blod nu!

    Trotslänken kommer i morgon när jag sitter vid en dator. Påminn mig om jag glömmer.

    Sov gott!

  • _koko_

    Frejis - Gumman, ta det lugnt!!! Kan dock tänka mig att din make håller både ett och två ögon på dig så jag känner mig hyfsat trygg. Men tråkigt att inte få ses på lunchen idag! Om det är något annat ställe närmare som passar bättre har jag inga problem att byta, du väljer! Kan äta mycket mellis på förmiddagen så funkar till och med stället vi var på sist.

    När det gäller cicci kan vi säga att jag sitter lite på nålar nu. Men hon skulle uppskatta att inte få frågor om det eftersom det är ganska stressande när alla i ens omgivning hela tiden frågar om det är något på g och man själv bara går och väntar.

Svar på tråden Livets stora och små frågor