• _koko_

    Livets stora och små frågor

    ore - Kolla länken page la in och inboxa mig din adress om du också vill ha. Fast det kan hända att det blir cerat och inte burk, har inte riktigt koll på hur många av varje jag har.

    Kanske bäst att säga att jag inte har någon koppling till varken tillverkare eller importör och inte säljer någonting, så jag inte får BT efter mig.

    Ang byxor har jag jättesköna låga gravidbyxor utan mudd (köpta i usa), men de ställer ju lite krav på längden på tröjan. I övrigt vet jag inte, men jag tror nog att de jeans jag har med hög mudd kommer bli varma om det blir soligt i sommar!

  • _koko_

    AM - Just det, det stämmer, jag får dra upp mina låga byxor ibland! Så perfekta är de inte.

    page - Adressen är nedtecknad och som sagt, jag vill inte ha några pengar. Håll utkik i brevlådan efter helgen!

  • _koko_

    sweet och nenne har en del i det också eftersom det är delvis tack vare dem jag har burkar att skänka!!

  • _koko_

    Page - Undrar jag också, speciellt eftersom jag tycker att jag fått tillbaka lite av rumpan sen mitt utbrott förra veckan??? Önsketänkande kanske...

  • _koko_

    Puss på er, nu ska jag röra mig hemåt! I morgon tar jag siesta från jobbet hela dagen och hälsar på mina föräldrar, dvs jag kommer nog inte spamma tråden lika mycket som idag.

    Telis - Hoppas allt fortfarande är lugnt, tänker på dig!

  • _koko_

    fruLlan - Jag är bara glad att du är här, oavsett vad du skriver! Men jag hoppas just nu väldigt mycket att du har fel om både mig och dig. Jag är fortfarande helt övertygad om att du kommer att älska roffe lika mycket oavsett kön när han väl kommer, men känslorna du har nu kommer du ju alltid ha i bagaget. KAN du inte gå till en terapeut/psykolog även om du inte tror på det, för oss i tråden om inte annat? Ge det en chans liksom...?

    telis - Nu har iaf jag en positiv magkänsla. Jobbigt med huvudvärken dock! Jag brukar försöka dricka mycket vatten och sova mycket. Nackmassage brukar också kunna hjälpa om det är stress, sätt maken i arbete!

    Ska kolla till conny nu, man brukar få räta ut honom när han somnat. Han somnar ofta ihopkrupen och blir väldigt varm av att ligga så.

  • _koko_

    AM - Lappis uttryckte det mitt i prick, njut av att du inte behöver vara med honom längre.

    Liten - Skön historia med pottan! Tänkte vi skulle köpa en nu till sommaren också, och se vad som händer.

    kängu - Kul med ny färg! Jag börjar bli mer och mer sugen på att göra något nytt med håret, men det får nog vänta nu, enligt min frisör tappar jag inte hår den här graviditeten och då känns det onödigt att lägga pengar på något som antagligen trillar av i drivor i höst... Med conny tappade jag hår som vanligt, så jag hoppades att det skulle bli så den här gången också, men icke.

  • _koko_

    kängu - Jag hemmatonar redan håret var 2-3 vecka, menade inte att jag tyckte att du borde låtit bli!! Det jag ev vill göra kräver frisörbesök, och då blir det dyrt! Fråga Page.

    snaily - Snabb diagnos gör man tydligen i mikroskop, men jag har även sett ett utlåtande i en journal (om mig) där det stod "lukttest positivt" eller liknande. Hur mysigt låter det??

  • _koko_

    Kängu - Bra!

    snaily - Aha! Men då känns det ändå lite bättre, jag tolkade det som att hon luktat mig i skrevet...

    Jag använder Wellas toning som säljs hos frisörer (brukar kosta runt 125kr per förpackning), det är den enda som biter på mitt hår (jag är dock inte gråhårig utan ljus). Goldwell blir t ex bara gult i mitt hår.

Svar på tråden Livets stora och små frågor