• _koko_

    Livets stora och små frågor

    snaily - vaginos ska du ha antibiotika mot, bums till gyn!

    Får kommentera mer i morgon, nu måste jag sova. Har lite 'mensvärk' och undrar vad kroppen pysslar med.

  • _koko_

    god morgon frullan! vill bara meddela att det onda gått över nu, men jag blir hemma från jobbet idag och tar det väldigt lugnt. Vaknade inatt och hade fortfarande ont, så det känns lite läskigt.

    Ska vara lite mindre ego senare idag.

  • _koko_

    telis - Kan varken tänka på eller skriva något annat just nu. Hoppas så jag nästan kräks att allt är ok!

  • _koko_

    telis - Kan varken tänka på eller skriva något annat just nu. Hoppas så jag nästan kräks att allt är ok!

  • _koko_

    Telis - Jag blödde som sagt också lite den här gången, men det var mycket senare (v16) och går nog inte att jämföra. på RUL fick jag veta att det nog berodde på moderkakan, som ju satt över öppningen.
    Vill verkligen, VERKLIGEN, att det inte ska vara något fel, men magkänslan brukar ju ofta stämma.
    Hoppas såååå att din INTE har rätt den här gången!!! Alternativet finns liksom inte!!!
    *KRAM*

    Jag mår fortfarande konstigt. Mår illa och känner mig lite yr. Har precis smällt i mig ett paket (glutenfria) pepparkakor som jag hittade i skåpet, gjorde inte direkt saken bättre. Men jag är världsmästare på att ta det lugnt iaf, har knappt rest mig ur soffan på hela dagen.

    Sen är allt jag skulle kommentera borta. Jo, jag är i v26+2, kollade jag upp i morse.

  • _koko_

    Åååååh, telis-hjärtat!! Så länge du inte blöder massor och har jätteont finns gott om hopp kvar, men FAN att du ska behöva gå igenom det här över huvud taget!!!!!

    Känner för att fylla en hel sida med arga gubbar!

    Ok, det får räcka...

    FruLlan - När vi pratade nu sist fick jag känslan av att du kanske tyckte det skulle bli ok med en kille till? Vi kom ju på en massa fördelar! Är det för att du hade rätt om ciccis bebis som det har blossat upp igen, eller var du väldigt bara bra på att dölja alltihop då?

    Nu är sambon och conny på väg till ikea för att köpa två små köksskåpsdörrar, summa 80kr.

    Just det, har glömt kolla picknickbilderna i galleriet!!
    Tror att jag mår lite bättre, känner mig lite piggare efter en tupplur, men det blir tidig sänggång ikväll också!

  • _koko_

    Så går det när man försöker klistra in ett ord...

    "eller var du bara väldigt bra på att dölja" skulle det förstås stå.

  • _koko_

    K:t - nenne, hahaha, skriv ut vad du egentligen menar!!
    Mycket snyggt gjort hur som helst!

    Nu måste jag ta en dusch, men alla tankar stannar hos telis!

  • _koko_

    Men fruLlan, hjärtat... Usch, vad tråkigt att det bara var en fasad, jag trodde verkligen du hade börjat förlika dig med tanken på en son till. Kanske för att jag verkligen inte kan förstå hur du tänker, men det säger du ju själv - det finns inget rim och reson i det, men vad hjälper det när det är så man KÄNNER...
    Hur som helst tycker jag det är så FEL att du inte fått prata med någon om detta, dvs ingen bm som tror hon är psykolog utan nån som är psykolog på riktigt!! KRAM!

    Telis - Tusen kramar och hopp om att det inte kommer mer blod! Det måste gå vägen!!!

    frejis - Jag tror jag får komma över och öva VILA med dig!! Tur att det inte blev värre konsekvenser än det blev, och hoppas att du skärper till dig nu.

    snaily - Jag skulle vilja gå ett steg längre och rekommendera olivolja som enda rengöring till underlivet, skölja med vatten går såklart bra också. Sen har jag börjat tvätta underkläder i 60 grader igen. Tvättade allt (utom lakan och handdukar) i 40 grader förut, men all skit försvinner inte då.

    Nu ska jag smutta vidare på min clausthaler och vänta på att sambon kommer hem med dagens blocket-fynd (2 billybokhyllor till källarhallen som inte säljs i "vår" färg längre).

  • _koko_

    God förmiddag!

    Sitter och undrar vad man skulle ha behövt säga till dig, cicci, för att du skulle åkt in lite tidigare? Fast det är klart, då hade det kanske inte blivit en lika fantastisk historia förstås.
    Läste igårkväll i min "vänta-barn-bok" man får från mvc och där står faktiskt att omföderskor ska fundera på att åka in när man har 5-7 minuter mellan värkarna, hade jag ingen aning om!!!

    Telis - Hoppas hoppas att det bara var något blodkärl som brast, kom på (också igårkväll) att jag faktiskt hade så också den här gången. Det blev dock bara en rosa flytning av det, och sen kom resten som smulor(!). Men då var jag beredd på det eftersom gyn hade sett rester och berättat att det antagligen skulle komma ut också.

    Tinga - Jag kan inte göra den söta cheerleadern som telis klippte in, men jag hejjar lika mycket!

    Och apropå cravingsteorin är jag just nu nervös för att den ska stämma även på mig! Jag har ju ställt in mig på kille, tänk om det är en tjej??? Har inga hjärtljud att gå på ännu (det är för tidigt att sia något kring dem). Tur att jag ska på ett till ul, hoppas inte bm får för sig att sätta sig på tvären och vägra kolla då...
    (och for the record, jag skulle bli jätteglad för en tjej också)

Svar på tråden Livets stora och små frågor