• _koko_

    Livets stora och små frågor

    Lappis - Jag vet ju bara vad som funkar i mitt hår, fast mitt hår är iofs ovanligt trotsigt också, enligt flera frisörer, så jag har ju testat en del...

  • _koko_

    Lappis - Eftersom ni har så många i frysen tycker jag absolut ni ska testa långtidsodling!!! Tycker du har tänkt igenom det ordentligt och har väldigt bra argument, hoppas CvL lyssnar!

  • _koko_

    Nu ska jag nog krypa till kojs. Har fått magknip av några malaco truly sweet & sour, goda men inte världsbra för magen uppenbarligen. Nåja, det var värt det.

    Kollade på draknästet för första gången nyss och skäms något vansinnigt över att vi svenskar är så sjukt dåliga på att hålla presentationer...

  • _koko_

    Ååååh, nenne, här hålls det krampaktigt tag i både tummar och tår!! Jag tror det var för att du sa åt folk att släppa lös sina tummar och inte börja hålla dem förrän framåt helgen som det hände.

    Jag har läst hela helgen och tänkt på er alla som går igenom så mycket nu, men inte riktigt haft energi att skriva. Börjar återigen undra om det inte är en tjej jag väntar, för det känns som att det är så sjukt mycket hormoner i omlopp... Tror inte så många i min omgivning märker något, men jag skulle helst vilja stänga in mig och dra ner rullgardinen. Skulle ha ringt min kusin i lördags, har fortfarande inte orkat göra det... Samtidigt mår jag jättebra och tycker helgen har varit fantastisk med allt fint väder och mysiga aktiviteter.

    Anyway.

    Telis - Växtvärk och trötthet är underbara symptom, men jag vet att det är jobbigt att gå igenom det. Jag är jättetrött just nu och måste vila minst en gång om dagen när jag är hemma, annars börjar jag må jätteilla. Jag förstår plötsligt cicci som hellre är på jobbet för att ta det lugnt.

    EA - Kram! FAN att det inte kunde visa plus, det lät jättelovande och jag vet hur ont minuset gör.

    piggis - Skönt att dagmamman verkar bra!!! Och det är så roligt att läsa om er kalvar på grönbete (= första sommaren i hus)!!
    Vi börjar känna oss gamla i gemet (efter 5 år). När man får barn lär man ju automatiskt känna grannar som också har barn, och vi är definitivt yngst men har bott i området längst (av de som har barn i samma ålder). Känns lite knäppt, men vi gjorde ju lite annorlunda, dvs köpte inte hus för barnens skull utan för musikens.

    frejis - Vilken jäkla mardröm du går igenom!!!!!!!!!! Låter alldeles obeskrivligt hemskt och jag hoppas att det lugnar sig nu. Hur envis är du förresten som masserar ner det onda på det sättet du beskrev?? Hoppas smärtan (och du) håller sig på mattan framöver.

    Blev jätteförvånad när jag läste att solkläder inte skulle vara badkläder??? De conny har (från swimpy, www.lekmer.se/varumarke/Swimpy) ÄR ju badkläder?!

    SHIT, telefonen larmade precis och jag har en ansiktsbehandling om 15 minuter!!!

  • _koko_

    Tillbaka, och jag hann!! Lappis - Kan tipsa om att variera med aromamassageterapi ibland (för du ser inte heller ut att ha någon problemhy?!). Störtskönt, och man kan gå tillbaka till jobbet efteråt.

    passionsblomman - Kul att du kommit in mer i tråden! Hoppas det tar för er snart!

    Välkommen järnkaminen.

    frejis - Låter som att du inte ens får TÄNKA på att röra dig, stackare. Hoppas de inte vill hålla dig kvar, men om det är det som krävs för att bebisen ska stanna kvar är det ju såklart värt det!! Blir hemskt nyfiken förresten, är det avd 14 du hamnar på isf? Dit hittar jag.

    AM - Hoppas det inte är bråck utan bara lite för mycket googling!

    Liten - Bra gjort att ringa om tjänsten! Jag tror säkert att du fick till bra svar på frågorna.

    lappis - Jag tycker fotbollssupportrar är läskiga över lag. Har sett några av black armys mest hängivna på nära håll för ett antal år sedan och det var inte de skarpaste knivarna i lådan så att säga (men de våldsammaste).

    Vi har fö fått erbjudande om vårt förstaval till dagisplats nu OCKSÅ, herregud vilket i-landsproblem.

  • _koko_

    passionsblomman -

    nenne - Det kan ju vara tecken på både och, olidligt!!! Min högsta önskan är fortfarande att telis, du och lappis ska få följas åt framöver!!!!

    lappis - Jag blir också klämd länge och väldigt prickig efteråt, det tror jag man blir oavsett. Men det kanske är just för att du gör klassisk varje gång som du ser så fin ut i hyn?!

  • _koko_

    fruLlan - Vad sa bm när du sa att du inte tänkte föda? Hur var det nu, du hade inte samma bm som med borren, eller?

  • _koko_

    Ore - Ja, det känns rätt spännande nu fram till 1/7 då vi förhoppningsvis får veta mer säkert...

  • _koko_

    lappis - Men jag tycker verkligen det. Inte ens när du var bakis och skakis på lunchen såg du sliten ut. Jag gick hemifrån helt osminkad i morse (GLÖMDE sminka mig!), och då såg jag jättekonstig ut, suddig liksom...

Svar på tråden Livets stora och små frågor