• _koko_

    Livets stora och små frågor

    cicci - Jag kan också alla dagar nästa vecka än så länge. Fast kanske inte måndag, lite oklart om jag kommer åka till jobbet då...

  • _koko_

    *Håller tummarna för snaily*

    Nennehjärtat - Kom på igårkväll att jag till och med ljög i tråden om att mensen kommit en gång för att jag inte orkade med alla (välmenande) "är du säker...?" Skäms lite och önskar att jag kommit på det tidigare.

    Är väldigt lunchkomig just nu efter tex-mex-buffé på åhléns. Kanske en kaffe råder bot på det? Nä, eftersom jag numera dricker latte macchiato på jobbet lär jag bara bli ännu mer däst av det... Kanske får ta en espresso i stället...? Oj, vilka problem jag har!!

  • _koko_

    Hjälp, jag kan knappt hålla ögonen öppna!!! Får nog gå och hämta den där espresson nu.

    Telis - Koffein brukar hjälpa mig när jag har migrän. Förvirrande läsning om koffein-magnecyl (som jag brukar ta) på fass dock, först står det att man inte ska ta det under de tre sista månaderna av graviditeten, men längre ner står att man inte ska ta det alls under graviditet om inte läkare ordinerat det...

  • _koko_

    Men OJ, vad lugnt det var här!

    BS - Det brukar dessutom vara rätt sjyssta desserter (typ äppelkaka m vaniljsås eller kladdkaka) på fredagar! Dreggel...

    Påminner mig om att jag måste skörda rabarbern hemma! Vi flyttade den ifjol och då fick den fart! Mmm, varm rabarberpaj med vaniljglass...

  • _koko_

    Liten - Najje! Jag gör i princip bara smulpaj. Men att jag väljer vaniljglass beror nog på att det är enklare.

    Ore - Avis! Vill också ha jordgubbar...

    Men nu ska jag ut på stan och köpa lite nya strumpor till sonen och jordgubbssylt innan jag åker hem och äter pannkakor!! MUMS! Lyllos mig som har en pannkakskung till hemmaman.

  • _koko_

    Oj, nenne, det var inte så jag menade!!! Jag trodde inte alls att du hittade på att det kommit blod, utan att jag om någon borde veta hur jobbigt det är när andra frågar om det och man själv slits mellan hopp och förtvivlan.
    Stora feta groumpfkramar från mig!!

  • _koko_

    telis - Jag med, trots en kattunge som försöker tvätta bort mascaran jag inte orkade ta innan jag la mig... Skönt att migränen är på väg att lägga sig!

  • _koko_

    Bästa sättet att vakna på!

    kängu - Stort grattis till examen och UL. Skönt att allt såg bra ut.

    Nu ska jag smyga in i duschen, jobbfest ikväll!

  • _koko_

    Åh, änteligen får jag skrika GRATTIS NENNE!!!!!!
    Vilken tiiiiid du tog på dig.
    Vet precis vad du menar om att man tänkt så länge på hur man ska skriva i tråden och när det till slut händer är allt borta... Inget räcker till liksom.

    EA - Jag har lite kvar (crinone även här) av de jag fick av telis som jag gärna skickar vidare.

Svar på tråden Livets stora och små frågor