• _koko_

    Livets stora och små frågor

    ctrl-a, ctrl-c ska det förstås vara...

  • _koko_

    nenne - Det är helt klart en nervös tid framöver! Men det SKA gå vägen, och bli, precis som AM förutspått, en übersöt lill-nenne med långa ögonfransar!

  • _koko_

    Jag tyckte det var apläskigt att sluta med progget efter ivf-en, kändes som att det var det enda som gjorde att pyret hängde kvar... Men det var det ju inte. Men jag håller ändå med telis om att det kan vara värt att fortsätta ett tag till om du ändå har prog hemma, det kan ju inte skada!!

    BS - Nä, BT fungerar inte bättre ännu...

  • _koko_

    Ingen halvdag här inte! Men jag gör ju inte så många knop ändå, så det stör inte mig alltför mycket.
    Däremot har vi sommarfest med jobbet ikväll, det ska bli roligt!

    Jag tog studenten långt ut i förorten (för lagom många år sedan ) och vi åkte runt i vår förort, men in till stan var det alldeles för långt. 57 skolor samma dag är förresten galet mycket!

  • _koko_

    Kramar till nenne och mrs B!

    Har varit på två bröllop på mauritzberg faktiskt och kan bara instämma med telis!

    Grattis till böjen lappis, men det blev lite väl spännande! Hoppas CvL är med på noterna nu!

    Gaaah, hatar bt just nu!!! Hade kopierat det jag skrivit, men telefonen kunde visst inte spara så mycket så halva inlägget försvann ändå.

  • _koko_

    Faaaaaaan, glömde ctrl-a ctrl-c i ivern att posta...

    Så, vad hade jag skrivit?

    lappis - Härliga nyheter!! Sjulingar till dig, dvs 5 eskimåer plus tvillingar på det ägget du släppt själv.

    AM - Bra att ta tag i åderbråcket! Har en kompis som gjort en sån operation och det gick jättebra och blev jättefint.

    MSW - Vanligt diskussionsämne. Conny är dock en ljuvlig sjusovare, så det är inte synd om någon av oss, oavsett vem som måste gå upp först.

    kängu - Conny kom BF-5, precis lagom.

    Jag var också duktig och röstade igår. Sen promenerade conny och jag vidare till det lokala fiket och köpte latte och lite godsaker med hem. Fikade på altanen och när conny sen somnat somnade jag också i en solstol. Skööönt!!

    ctrl-a, ctrl-c...

  • _koko_

    Ore - Det sägs ju att man är som piggast mitt i graviditeten, och vid midnatt kan man ju vara trött även om man inte är gravid! Har du sovit och ätit ordentligt på sistone?

  • _koko_

    AM - Bra att det finns någon med huvudet på skaft tillgänglig i tråden. Låter ju helt klart som järnbrist! Ha en skön promenad (blir det djurgården kanske? där finns ju skumpiga grusvägar iaf )!

    Ore - Jordgubbar, leverpastej, blodpudding, spenat, vad mer? Jo, undvik mjölkprodukter och koffein i samband med den järnrika maten så tas den upp bättre. Jag dricker God morgons järn- och folsyraberikade juice till frukost (c-vitamin förbättrar järnupptaget) tillsammans med två leverpastejmackor och har fortfarande inte behövt börja med järntabeletter den här gången. Förra gången fick jag börja jättetidigt, men då hade jag dåliga förutsättningar från början (fick ju till och med blodtransfusion efter operationen när jag blev sjuk i v8-9).

    Hur är det med Frejis förresten?

    ctrl-a, ctrl-c...

Svar på tråden Livets stora och små frågor