• _koko_

    Livets stora och små frågor

    lappis - Jag blir glad av att du har människor runtomkring dig som förstår hur viktigt det här är och gör allt för att hjälpa dig och maken. Hoppas akupunktören hittar en vikarie!

    kängu - Sy en väska?! Vad för slags väska?

    Sen lunch idag (snart dags), men jag har ätit en massa mellanmål på förmiddagen, så jag klarar mig.
    Sen tänkte jag faktiskt försöka jobba lite, hahaha. Har tillbringat förmiddagen med att beställa en liten pool, ny badblöja och några bollar till conny, skriva här samt filosofera med mina kollegor. Sen fick jag mms från sambon som visst varit och hämtat sand till sandlådan (själva sandlådan köpte och monterade han ihop för flera veckor sedan), jubel!

  • _koko_

    Blir även jag TOKIG.

    BS - Hade du bara en salt napp? Förstår att morötterna inte känns så lockande! Tänk att Iris fyllt två år...

    Page - Jag är sämst i hela världen, men ska försöka bli lite bättre och få iväg brevet till dig snart... Vilken söt liten korv du har på bild förresten (flera Korvar i tråden!). Är det den som ska flytta in hos er eller vet ni inte vilken det blir ännu?

    Passionsblomman - Knepigt, men du har ju lite tid på dig att få tag i någon som kan svara. Fortsätt du med två om dagen tycker jag, de får fixa ett nytt recept så du klarar dig hela vägen!

  • _koko_

    Så knäppt, när jag kommit ihåg ctrl-a, ctrl-c då funkar det minsann, men de gånger jag glömmer försvinner naturligtvis inlägget...

  • _koko_

    Jag räcker upp handen som en av de som inte orkar skriva något just nu... Plus att jag ju fatkiskt försöker jobba lite idag.

    lappis - Oj, spännande!!!

    liten - Conny har precis blivit av med sin sista skorv. Eftersom han har så mycket hår har vi inte heller brytt oss om det, det syns ju ändå inte. Prova att pilla/kamma bort lite skorpor och se om det kommer tillbaka, skulle tro att det inte gör det.

    Skamliga förslag - Ni kan väl gå med i rullklubben?

  • _koko_

    God morgon på er allihop!

    snaily - Vad är det du ska göra på fredag? Fast är det något sorgligt vill jag nog inte veta, klarar verkligen inte sånt just nu...

    telis - LÄGRE chans med akupunktur!! Det var verkligen något nytt! Vad säger de att det beror på, har de några teorier?

    nenne - och KRAM! Tänker mycket på hur starkt ditt plus var, det var ju ingen tvekan alls liksom, åsså gick det snett så fort ändå. Undrar om din kropp blev lite överrumplad? Tror som alla andra här att det alldeles snart flyttar in en ny bulle i nenneugnen.

    vänner - Håller tummarna lite försiktigt.

    lappis - I morgon gäller det, hoppas hoppas hoppas dina förträffliga eskimåer sköter sig under upptiningen och att allihop myser under långtidsodlingen och sen boar en in sig hos dig för överskådlig framtid (dvs 9 månader). *Så måste det bli*

    ctrl-a, ctrl-c...

  • _koko_

    Tjohoo, även jag lyckades posta på första försöket!

    Glömde säga BLÄ till mugglans mens, men det lät ju samtidigt som att den inte kommit igång ordentligt ännu. It ain't over, du vet...

  • _koko_

    snaily - Aha, var det inte något sånt som gick snett för dig för ett tag sedan också? Hu, förstår din ångest. Känner hästar av sånt som andra djur kan göra? Ännu jobbigare isf förstås. Men FÖRLÅT, nu gör jag ju det bara värre... Hoppas hästarna är snälla på fredag!!

    nenne -

    Mmmmm, zlatan kan jag också tänka mig att sätta av efter...

  • _koko_

    Står förresten i "varför är bt trasigt?"-trådarna att de tror att de har löst felet nu.

  • _koko_

    lappis - I år är ett helt nytt år med nya förutsättningar.

    Ska vi äta lunch någon dag förresten? Golden Hits på fredag kanske? Telis? Frejis? AM? Cicci? FruLlan? BS? Någon mer i sthlm?
    Frejis - Om din buss stannar närmare någon annan restaurang kan vi gärna äta där om det gör skillnad för dig!

    muggles - Ja, vem vet. För mig verkar ju berikad juice+leverpastej fungera utmärkt, men det kanske beror på något helt annat egentligen att jag har så bra värden den här gången. Och jämför man med niferex innehåller väl allt pyttelite järn.

  • _koko_

    telis - Det är sjukt roligt att lyssna på andra gravida ibland! En del snöar verkligen in på konstiga saker och får en själv att känna sig väldigt normal...

Svar på tråden Livets stora och små frågor