• _koko_

    Livets stora och små frågor

    Och om det inte blivit något i morgon eller på torsdag så tar vi fredag, ok alla?

  • _koko_

    AM - Tack! Det var ju riktigt allvarligt när det gällde fosterskador!!

    Äsch, menar du att man inte ska generalisera??

  • _koko_

    Ååååh, jag måste nog snart gå hem! Har INGET gott att äta på jobbet förutom torkade aprikoser, och de kan man inte äta hur många som helst av (har jag tagit reda på den hårda (eller lösa ) vägen...), och suget är så stort att jag inte kan tänka på något annat!!

  • _koko_

    Ore - Jag dricker juice och äter 2 mackor till frukost, sen äter jag en andra frukost på jobbet vid 10. Då brukar jag äta naturell yoghurt med müsli. Och sen är jag skithungrig vid halv 12 igen.

  • _koko_

    AM - Nä, precis! Jag menade att konsekvenserna var allvarliga. Men inget kosttillskott som det står kvinna eller gravid på lär innehålla för mycket a-vitamin.

  • _koko_

    Jag med. OHYGGLIGT mycket pengar som jag räntefritt lånat ut till staten... Men vad gör man när räntorna far upp och ner som värsta jojon?

  • _koko_

    Ore - Jag har förresten aldrig haft problem i USA, trots att mitt tilltalsnamn är mitt andranamn? Tulltjänstemannen kanske hade en dålig dag?

  • _koko_

    nenne - Det är bara dumt att få tillbaka mycket på skatten, det är ju pengar som man i stället hade kunnat få ränta för under året. Vi får tillbaka ohyggligt mycket i år, vilket beror på att räntorna låg så högt i fjol och man får tillbaka 30% på dem. Det kan man jämka bort, men då, som mugglan säger, finns ju risken att man får restskatt i stället om man jämkar fel eller räntorna sjunker mer än man räknat med, och det känns ju inte så kul.
    Vilken ljuvlig kväll ni hade igår förresten!!! Instämmer i att du har världens bästa man.
    Stort grattis på DIN dag också!!

    muggles - Jag köpte på www.billigatester.se, nåt slags storpack med äl-test och några gravstickor. Problemet med dem är att det kan vara svårt att avgöra exakt när man har äl eftersom teststrecket ska vara minst lika starkt som kontrollstrecket och det är ju en tolkningsfråga, därför körde jag båda när jag såg att jag började få utslag på de billiga.

    Ang förlossningar så generaliserade jag ju grovt, och allt är väl en fråga om hur man själv upplevelser sin förlossning också! Jag har en kompis som fick genomgå en hel förlossning med en massa timmars värkarbete men hon fick inte ut barnet utan det blev akut snitt till slut och det visade sig sedan att hon har för trångt bäcken för att föda barn. Hon var SKITNÖJD med sin förlossning!

    Tinga - KUL att höra att det går så bra framåt just nu, blir så glad för din skull som kämpar så mycket!! Och skönt att de äntligen föreslagit näringslösning att komplettera med, tycker det är konstigt att det inte varit på tapeten tidigare?!
    Stort grattis till lägenhetsförsäljningen också!!

    Älskade fruLlan, det gör ont i hela mig att läsa det du skriver. Fattar inte heller varför din mesiga bm inte fått ändan ur tidigare, och NÄSTA VECKA!!! Nä SKIT är det och jag skulle göra vad som helst för att lyfta smärtan från ditt hjärta.

    snaily - Tack för hinten om vilket avsnitt det är, hade tagit tid att leta reda på det annars tror jag. Nu tillbringade vi kvällen på barnakuten i stället för framför tvn, så jag får göra ett nytt försök ikväll i stället.

    Grattis BS på bröllopsdagen!

    Sweet - Jag kan dela med mig av SP om du vill. Fast med tanke på hur snigellångsam jag är med allt jag lovar för tillfället är det nog bäst att ta det med en nypa salt.

    Conny är en konstig liten kille. Han har enligt sambon varit lite gnällig i två dagar, men inte så han har tänkt på att det skulle vara något. Snuvig (rinnigt genomskinligt) har han varit i uppåt två veckor, så vi hade börjat fundera på allergi. Igårkväll var vi på infomöte på vårt blivande dagis och sambon gick hem tidigare än jag med conny eftersom han (som vanligt) inte ville sitta stilla. Väl hemma upptäckte han att conny var varm och tog tempen - 40.5! Ringde vårdguiden som tyckte vi skulle åka in. På DS suckade de och sa att vårdguiden skickar in allt nuförtiden (i efterdyningarna av den hemska historien med 4-åringen som dog), men kollade honom iaf. Han hade förhöjd snabbsänka, men inte så mycket (40), så de tyckte vi skulle hålla koll på tempen framöver och om den inte går ner åka in igen för nya prover.
    Vi åkte hem, han drack välling och somnade som en stock. Sov hela natten och hade 38.6 i morse.
    FATTAR inte hur han kan vara så pigg med en feber på över 40 grader?! Man känner sig ju inte som världens bästa förälder när man inte märker att ens eget barn är sjuk...
    Anyway, nu är det bara att hoppas att hans kropp fortsätter ta hand om det även denna gång och att snuvan också försvinner.

    Håller tummarna sjukt hårt för lappis eskimåer just nu!!

    Sen har jag upptäckt att jag fullständigt missförstått betydelsen av skräcködla. Jag trodde det betydde ful och äcklig, när det i själva verket visst betyder tidlöst vacker och tjusig. Varje dag lär man sig något nytt!

  • _koko_

    AM - Lycka till!!

    nenne - Nä, men när det som i vårt fall handlar om 56K hade man ju kunnat få lite ränta för det iaf... I år blir det annorlunda eftersom boräntan är jättelåg i stället, och därför orkar jag inte jämka, man måste hålla så bra koll på det.

    Hmm, ja, han börjar ju bli lite långhårig...

Svar på tråden Livets stora och små frågor