• _koko_

    Livets stora och små frågor

    Mitt i all min (i-lands-) -misär blir jag så glad av fruLlans inlägg. Darling, ÄNTLIGEN har du fått ett par öron som kan lyssna och bemöta dig på ett bra, proffsigt sätt. Hoppas du hinner träffa henne nån gång till nu innan semestern, men bra att du fått andra kontakter av henne hur som helst!! Vilken tur att ni klickade nu när det var så jäkla viktigt (tycker jag iaf ), en psykolog är ju också bara människa och man kommer ju inte överens med alla.

    Katterna bråkar hemma, vilket tar all min energi just nu. Vi trodde att de börjat bli vänner, men nu går det åt helt fel håll.
    Min kompis har iaf fått komma hem från sjukhuset och infektionsvärdena har sjunkit ordentligt, men hon är fortfarande rätt skakis.
    Jag har knappt sovit alls inatt och tänker nog åka hem snart. Känner mig gråtfärdig...

    muggles - Glömde svara förut. Nä, det är inte Linus, hihihi. Jag jobbar med Oraklet, oberoende av plattform.

  • _koko_

    fruLlis - Min kompis åkte in akut i förra veckan med magsmärtor och feber och skyhöga infektionsvärden (låter det bekant?? Tvåårs"jubileum" för mig i övermorgon...). De famlade runt magkatarr, blindtarm osv, men ingen träff... Hon slapp dock operation, utskriven igår, men ska tillbaka för att kolla att infektionen fortsätter ge med sig.
    Gissa om det har bubblat upp mycket jobbigt för mig, känns surrealistiskt att hon får samma symptom som jag nästan exakt två år senare... Skillnaden är förstås att det i hennes fall inte handlar om ivf, och hon är inte gravid.

  • _koko_

    fruLlan - Jag är bara jävligt gravid idag. Och att jag är trött på det gör inte saken bättre. Egentligen är det inte någon fara med mig.

  • _koko_

    Åh, vad ni är underbara, nu MÅSTE jag åka hem, kan ju inte sitta och lipa på kontoret...

    nenne - Ja, sambon är ju hemma, och det börjar verka som att vi kanske måste uppfostra gamla katten lite, hon ger sig nämligen bara på kattungen när vi inte är i samma rum...

    Lovar att vara übertydlig nästa gång jag tipsar om något, nenne.

  • _koko_

    Välkommen snorkfröken!

    AM - Har glömt säga tack, det är faktiskt en väldig tröst att veta att läcket kan gå över av sig själv efteråt.

    Jag som skulle sova ordentligt inatt började med att vara uppe sent igår och göra mig lite ovän med sambon. Sen vaknade jag vid 4 av att katten kom in med en musunge. Tre gånger. Med precis så långa mellanrum att man nästan hann somna mellan. Så nu har jag ätit frukost länge och får väl åka till jobbet snart. Håhåjaja.

  • _koko_

    AM - Det var längesen (i förra veckan) och handlade om den sortens läckage ingen vill erkänna att de har...

    SHIT vad trött jag är! Känner mig dock inte gråtfärdig ännu iaf, får se vad arbetsdagen har att komma med. Tänkte satsa på att vara här fram till lunch, sen får det nog vara.

    BS - Tipsar om Corsodyl när man inte kan borsta tänderna ordentligt. Jag brukar använda det när jag får munblåsor eller inflammerat tandkött (och när jag hade dragit visdomständer). Finns på apoteket. Jättestarkt men fungerar bra.
    Hoppas ditt och telis illamåenden går över snart!

    snorkfröken - Vet precis vad du menar med att fötterna känns små när de passar i storlek 39. Fast antingen har mina fötter krympt eller storlekarna blivit större på senare år, för nu passar nästan alltid 39 på mina fötter och jag känner mig väldigt petit.

    Liten - Skönt att få ladda ur ibland, även om det är jobbigt också. Tycker att det låter som att du gjort ett jättebra jobb med att visa dem att du är rätt person för jobbet, vad mer skulle du kunna göra? Har de sagt något om när de ska komma med besked?

  • _koko_

    kängu. Måste få ordning på några saker med min databas för att kunna jobba hemifrån sen (läs: soooova ). Satt hela kvällen igår med det, men så saknades det ett par småsaker, och jag kom inte åt kontorets nät ordentligt så jag kunde hämta hem dem.

  • _koko_

    Liten - Nervigt! Håller tummarna (för som du säger kan man ju hålla många virtuella tummar samtidigt!).

  • _koko_

    snorkfröken - Gamla är en kastrerad honkatt, nya är en hankatt som ska kastreras så fort vi får.

    lappis - Tänk att ni ev kan få en liten sweet (om jag nu får klumpa ihop hela asien i dig, sweetan ) i slutet på nästa år då, det kan ju inte vara dåligt!!

    BS - Japp, vi har kattlucka. Mycket skönt att slippa släppa ut och in katterna hela tiden (gamla katten ska verkligen ut och in HELA tiden), men funderar på att stänga den på nätterna...

    Tinga - Nä, den var ju inte det... Vilket jag fattade först när jag skulle sopa upp den på en sopskyffel...
    Härligt att de (på var sitt sätt) accepterar näringslösningen!! Ser två blivande duracellkaniner framför mig (med tanke på att de ju inte direkt verkar slöa nu).

  • _koko_

    Vågar knappt erkänna att jag fortfarande är kvar på jobbet, men NU först funkar min databas som den ska, så nu ska jag gå förbi pop och lämna tillbaka ytterligare två par jeans som är för vida för conny, och sen HEM! Ikväll blir det scones (med mangomarmelad, cicci ) och te.

    Kram på er!
    (klockren elvis-strip förresten )

Svar på tråden Livets stora och små frågor