• _koko_

    Livets stora och små frågor

    ...lustigt att deT kom från dig...

  • _koko_

    lappis - Kroppen är ett jäkla mysterium, helt klart, men det är svårt att inte vara optimistisk just nu...

    Grattis igen kängu!!! Vad roligt att du har en sån positiv erfarenhet av förlossningen, skönt när det fungerar som det ska!
    Kom förresten på att nån nämnde fruLlans första förlossning som trådens ev längsta, undrar om inte den personen blandar ihop det med snartis förlossning? Den var väldigt lång och jobbig iaf.

    Jag har varit hos bm nu och håll i er, för här kommer "mina" hjärtljud: 146, 148, 133, 144... De som tror på sånt vet vad det lutar åt. Ska bli sjukt spännande på ul nästa vecka!!

    Efter det gick jag och klämde på iCandy-vagnen och jag måste säga att jag är sjukt sugen!! Fast 10' för en barnvagn är ju rätt drygt (även om det är en syskonvagn), undrar vad vi skulle få om vi sålde vår mistral s...?

  • _koko_

    (hjärtljuden var alltså inte alla från idag, utan alla gånger hon mätt dem )

  • _koko_

    MSW - Japp, skrocket säger över 140 = tjej, under = kille.
    När vi gick från UL var vi helt säkra, framför allt jag har blivit mindre och mindre säker sedan dess.

  • _koko_

    BS - Jag har första från v20.

    Tycker absolut du ska gå hem tidigt! Skulle jag också vilja göra, men just idag är ingen bra dag att göra det på, trots vädret.

  • _koko_

    lappis - Nä, inte säker alls, och det känns väldigt skumt faktiskt! Har legat lite lågt när det gäller fruLlan, vill inte tjata på henne. Men jag tror allt kommer ordna sig och att roffE mår bra. Messade lite med henne i söndags.

  • _koko_

    AM -

    Ore - Jag tycker den funkar skitbra på alla underlag undantaget löst grus och djup snömodd, men då vänder man bara handtaget och kör den med stora hjulen fram. 2008 (vår årsmodell), bytte man hela fjädringen på vagnen, så jämför man vår vagn med en från året innan är det jättestor skillnad, vår är betydligt "mjukare". Det är en ganska tung vagn (om man jämför med bugaboo t ex), men jag lyfter den fortfarande (i v31) ut och in ur bilen utan problem.

    Mrs B - Ja, vi var ju det, men jag har nån konstig känsla som inte vill ge med sig (som bygger på att allt känns annorlunda än förra gången och jag har typiska "tjej-cravings")... Som sagt, vi får förhoppningsvis veta säkert i nästa vecka. Eller om två månader.

  • _koko_

    Ore - Liggdelen är svart och sittdelen är beige med rutigt "sittyg".

    AM - Will do! Hoppas h*n visar upp sig bara.

  • _koko_

    AM - Jag hade ju vagnen med i söndags!

    mjuggles - Nä, vi ska kolla så att moderkakan inte sitter för öppningen längre i nästa vecka, men hoppas på att BM vill kika mellan benen på bebisen också.

  • _koko_

    Ore - Och jag ska övertala sambon att vi behöver en snordyr ny vagn.

    AM - Du är i gott sällskap här i tråden. Ha en härlig kväll!

    Även jag ska logga ut nu och åka hem till sambon som precis ringde och berättade att de är på väg ner till badplatsen med lite fika... Livet på en pinne...

    Kram på er!

Svar på tråden Livets stora och små frågor